Şimdi Ara

Yeni Bölüm yöneticimiz conjure (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

Aklıma conjure diyince gelen tek şey Shazam'dır sanırım.

konudaki mesajları okuma zahmetine gir.. açıklaması var

Pardon da sanane ?

Ayrıca ben hepsini okudum merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

Pardon da sanane ?

Ayrıca ben hepsini okudum merak etme.

Aman abicim sakin olalım. Kötü niyetli bir şey demedi arkadaş. Mesaj atmak yerine okumanı istiyor. Kibarca söylebilirsin okuduğunu.
  • Ayrıca conjure zaten yönetici neden post kasmaya çalışsın egosunu mu tatmin edicek ne bekliyorsunuz Bir konu açtığınızda konu kilitlenip size hiç bir neden gösterilmesin o zaman da yaygara çıkarırsınız neden bir açıklama yok diye.

Yönetici arkadaşlarımız ayrıca çok kötü niyetli olsa çoktan uzaklaştırma yerdiniz bu laflarınız yüzünden.
  • 20 Gün olmuş ama başarılar dileyeyim dedim.Yönetici olmuş ve olacak herkesin görevini en iyi şekilde yapacağını düşünüyorum.Polemik çıkartmak da saçma olmuş açıkcası.Bir arkadaşın dediği gibi sanki yöneticilikte gözü olanlar ortaya çıkmış .Neyse tekrar başarılar
  • görevini en iyi şekilde yaparsın inşallah
  • conjure yönetici olduysa benim için bu forum bitmiştir!!

şaka lan şaka conjure kim tanımıyorum. niye buraya mesaj yazdım onuda bilmiyorum ama eğlenceli oluyor böyle atışmaları okumak..
  • conjure kullanıcısına yanıt

Bana keyfekeder 120 gün bölüm cezası vermiştin. Üstünden 10+ sene geçmiş olsa da hakkımı helal etmiyorum. Yetkisiz kaldığına ise sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.