Merhaba , Andoid 12 güncellemesini daha önce yapmıştım. Projeksiyon cihazına (45W) bağlı. Tek başına 3 W , projeksiyon ile 47 W enerji harcıyor. Ayrıca cihaza BOTECH WZONE type-c tuner alıp bağladım. Dün akşam testini yaptım. TGKS ile uydu yayınlarını tanıttım. Uydu yayınları sıralı ve tam istediğimiz gibi geldi. Görüntüyü projeksiyon cihazından aldım. Uydu yayınları beklediğimden daha iyi çıktı. Şu an sıkıntısız. İyi günler. |
Yeni Botech Wzone Android 10 (18. sayfa)
-
-
Bluetooth üzerinden bir adet ses cihazı bağladım ama ses kısıp açması ses cihazı üzerinden yapılıyor sadece mutlak sesi kapatmam gerekiyormuş tvbox üzerinden yapmam için geliştirici seçenekleri ve menü dahil hepsine baktım böyle bir seçenek bulamadım nasıl yapabilirim.
-
Type-c tuner'in performansı düzeldi mi arkadaşlar? almaya değer mi?
-
Android 12 nin bir artısi var mı. güncellemeye değecek bir olumlu yenilik var mı.
-
merhaba, ben samsung tv de sürekli 4k olarak kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. düşük ihtimal ama kablonuzda sorun olabilir mi yani 4k desteği olmayan bir kablo kullanıyor olabilir misiniz.
-
Biz bir fark göremedik ama cihazın biraz yavaşladığı hissediliyor. Cihazın derin uyku modunun düzgün çalışmadığını geçmiş mesajlarda yazmıştım. Bu yüzden uzun süre kullanılmıyorsa fişten çekiliyor.
-
Paugge kablo aldım durum aynı maalesef düzelmedi -
görüntü ayarlarından 2160 ( 4k ) yı secmeyi denediniz mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr_trace -- 8 Ekim 2024; 16:32:9 > -
Seçtiğim zaman görüntüde titremeler ve seste cızırtı oluyor bazen görüntü hiç gelmiyor -
Merhaba, canlı TV haricindeki diğer uygulamalarda(Netflix, YouTube) sesin azalması sorunu devam ediyor. Çözümü var mıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X