Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (572. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.578
Cevap
83
Favori
1.031.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim 2016 model dizel otomatik cmax bir araç var. Hali hazırda 2011 model j kasa astra hatchback sahibiyim; ancak geniş bir aile aracı bakıyoruz 2. çocuk yolda İlanda belirtilen rakama sıfır araçlar da alınabilir (octavia 1.4 TSI dsg gibi) ancak ben yine de sizlerin görüşlerini de almak isterim. 2016 yılı fiyatlarını bilen arkadaşlar verilen fiyat için özellikle yorum yaparlarsa sevinirim. Ayrıca bu fiyat bandında sıfır veya ikinci el fark etmez başka aile aracı önerileriniz varsa duymak isterim. Bu arada araç ilk ilanda iken 132 bin fiyat sunulmuştu; o zaman ilanı veren beyefendiyle görüşünce 130'a olur, sağ kapıda kapıyı açarken hafif sürtme olmuş o nedenle dedi. Eşi için mercedes gla alacaklarmış o nedenle satıyorlarmış yoksa araçtan gayet memnunlarmış. Neyse o günden itibaren ilanı takip ettim ve peyderpey fiyatı düştü ve şu an 122.500 gibi bir fiyat var.

Link:

• c-max bagaj kısmında yalıtım nasıldır ? Yol ve teker sesi çok geliyor mu ? 2005-2006 ghia modeli düşünüyorum, olumlu-olumsuz veya kronik sorunları nasıl ? Dizel mi yoksa benzinli mi alınır ? Hangisinin bakımı/masrafı daha makuldür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofdgn

Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim 2016 model dizel otomatik cmax bir araç var. Hali hazırda 2011 model j kasa astra hatchback sahibiyim; ancak geniş bir aile aracı bakıyoruz 2. çocuk yolda İlanda belirtilen rakama sıfır araçlar da alınabilir (octavia 1.4 TSI dsg gibi) ancak ben yine de sizlerin görüşlerini de almak isterim. 2016 yılı fiyatlarını bilen arkadaşlar verilen fiyat için özellikle yorum yaparlarsa sevinirim. Ayrıca bu fiyat bandında sıfır veya ikinci el fark etmez başka aile aracı önerileriniz varsa duymak isterim. Bu arada araç ilk ilanda iken 132 bin fiyat sunulmuştu; o zaman ilanı veren beyefendiyle görüşünce 130'a olur, sağ kapıda kapıyı açarken hafif sürtme olmuş o nedenle dedi. Eşi için mercedes gla alacaklarmış o nedenle satıyorlarmış yoksa araçtan gayet memnunlarmış. Neyse o günden itibaren ilanı takip ettim ve peyderpey fiyatı düştü ve şu an 122.500 gibi bir fiyat var.

Link:

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı)

Buyurun buradan Eylül 2016 fiyatlarına bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ofdgn

Teşekkür ederim hocam

Ne demek. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Arkadaşlar selamlar bende artık cmax sahibi oldum:)aracımı 2 hafta önce aldım hem uzun hemde şehir içi yol deneyimim oldu daha önce hiç aklıma gelmemişti böyle bir araç almak ama alt komşuya gelen misafir fikrimide niyetimide değiştirdi:)

şaka bir yana iyiki almışım herkeze kazasız sürüşler admin ekleme yapıyomusun hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack

Arkadaşlar selamlar bende artık cmax sahibi oldum:)aracımı 2 hafta önce aldım hem uzun hemde şehir içi yol deneyimim oldu daha önce hiç aklıma gelmemişti böyle bir araç almak ama alt komşuya gelen misafir fikrimide niyetimide değiştirdi:)

şaka bir yana iyiki almışım herkeze kazasız sürüşler admin ekleme yapıyomusun hala?

Merhabalar güle güle kullanın hangi model kaç paraya aldınız acaba ?
  • selamlar 2012 model titanyum x aldım dizel ama yakıt konusunda daha pek orta yolu bulamadık:)

65.000 tl 100.000 km de boyasız hatasız arkadaş temiz kullanmış çok memmun kaldım genel olarak ama yakıt hariç:)

kusura bakmayın geç cevapladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheetlack -- 19 Aralık 2017; 13:13:12 >
  • arkadaşlar benim bir sıkıntım var ama çözemedim bazı forumlarda arkadaşlar ist. trafiğinde 6.1 leri görüyorum falan diyor

aracı alalı 2.5 hafta oldu ilk aldığım hafta 5 kişi +ful bagaj bursaya gidip geldik tol bilgisayarı 6. lt gösterdi 170 lere kadar çıktım hakkıydı normaldir
    peugeot bipper ile gittiğimde max 130 a kadar çıkıyorum okadar doluda değildik 5.5 leri görüyordu gerek doluluk gerekse abanmamdan dolayı normaldir

lakin geldiğimde depiyu doldurdum sabah 8 de ufaklığı okula bırakmak için aracı çalıştırıp 2 km gidip stop ediyorum okuldan tekrar çalıştırıp işe gelmek için 2 km gidip stop ediyorum aynı şeyi akşamda yapıyorum ortalamam 8.4 bipper vardı daha önce ondada ortalama 7.9 gibi değerler veriyordu normalmi yoksa anormailmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheetlack -- 19 Aralık 2017; 13:10:0 >
  • cheetlack C kullanıcısına yanıt
    Motor isinmadigindan ve havalar da soğuk o yüzden gayet normal. Hayırlı olsun bu arada. İyi tercih 👍

Facebook gurubu var daha aktif isterseniz;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar oncelikle tesekkur ederim henuz yeni olmasina ramen aracima acaip sekilde alistim ve gercektende com sevdim:) evet haklisiniz baya arastirdim bugun kisa mesafe ciddi sekilde yoruyor araci ve ssoguklar facede takipteyim zaten kacirmam:)

• cheetlack C kullanıcısına yanıt
    Evet, Ford diğerlerine göre biraz fazla yakıyor. Ancak bahsettiğiniz kullanım şeklinde 8.4 ortalama normaldir.
  • at besliyoruz arpadan kaçmayız bu konfora rahatlığa helaali hoş olsun:)

ben multimedya taktırmak istiyorum ama sync sistemi vs iptal etmek istemiyorum buna uygun cihaz taktıran varmı tafsiye edeceğiniz marka model var ise duymak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack

at besliyoruz arpadan kaçmayız bu konfora rahatlığa helaali hoş olsun:)

ben multimedya taktırmak istiyorum ama sync sistemi vs iptal etmek istemiyorum buna uygun cihaz taktıran varmı tafsiye edeceğiniz marka model var ise duymak isterim

arkadaşlar selamlar gördüğüm kadarı ile burası pek aktif değil neyse geçen paylaşımımda bir sorundan bahsetmiştim o sorunu çözdüm:)

şirket yeni arac verdi artık okula şirket aracı ile götürüp getiriyorum benim aracı sadece hafta sonları kullanıyprum ve yakıtıda değiştirdim moil var eve yakın yıllardır ordan alırdım ama ogün yakıtım azaldığı için rami de başka biryerden almıştım o bile farkettiriyor şu anda 5.9 gösteriyor acaip rahatladım hafta sonlarıda genelde 70 yada 80 km yol gidiyorum bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: dlevitas

www.etis.ford.com
    FordEtis home page
    https://www.etis.ford.com/home.do

Vehicle sekmesine atlayıp şasi numaranızı (VIN) yazarak aracınızdaki tüm özellikleri görebilirsiniz.
    "With Supplemental Air Heater" yazıyorsa elektrikli ısıtıcı vardır. Internette çok bilgi var fakat ben şöyle gözlemledim: Dış sıcaklık azsa ve araç içerisini hızlı biçimde ısıtamayacağını düşünüyorsa devreye giriyor.

Mesaj'da verilen site linkine girip,vehicle sekmesine şasi(VIN) yazınca sadece aracın cinsini görebiliyorum.Özelliklerine giremiyorum.Neden acaba?

• Merhabalar ismim Süleyman bundan 2 gün önce 2011 titanium x cmax ımı 2nci el olarak satın aldım. Aldıktan sonra araç hakkında neler var neler yapılmış diye forumların kullanıcıların yazdıklarını okudum. Sonra bir güncelleme olayı var çok kafamı karıştıran. 1 ve 2nci vites teki yığılma ile ilgili . Sonra fordetis e girdim aracımın şasi numarasını yazdığımda araçla ilgili 7 adet güncelleme gönderildiğinin bilgisine ulaştım. En yakın ford servisini aradım. Durumu anlattım. Yapılıp yapılmadığını sordum aracın en son 2015 aralık ayında servise geldiğini ama ne öncesinde ne sonrasında güncelleme yapılıp yapılmadığıyla alakalı bir kayıt olmadığını söylediler. Ben de tespit edilmesi için servise geleceğimi süre olarak ne kadar alacağını ve ücreti olup olmadığını sordum. Aracın yarım gün ile 1 gün arasında serviste kalacağını ve ücretinin 200tl+KDV olduğunu söylediler. Yani aracınız İçin garanti süresi dolduktan sonra bir güncelleme yayınlanırsa bu güncellemeyi yaptırmak İçin ücret ödemek gerekiyormuş bu sanırım ilk ve son ford alışım olacak gibi geliyor daha ilk haftadan. Bu konuda farklı bir yol gösterecek var mı acaba ?
     Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godthoth -- 20 Ocak 2018; 15:28:16 >

• godthoth G kullanıcısına yanıt
    Diğer araç markalarında, garanti süresinden sonra güncellemeler ücretsiz mi?
  • Herkese merhaba.

Sıfır km benzinli otomatik bir araç almayı düşünüyoruz. aklımızdaki modellerden biri de c-max. aracın herhangi bir kronik sorunu var mıdır ??

Kullananlar genel olarak memnun mu ??

Şimdiden teşekkürler.
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini pek bilmem ama Ford'un benzinli motorları çok yakmasıyla ünlüdür. Yakıt sizin için problem değilse, ben başka bir sorun göremiyorum. Üstelik 2018 modellerinde aktif şehir içi güvenlik sistemi de standart hale geldi.
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Senede yaklaşık 7 bin km civarı yol yapıyorum. bu nedenle benzinli tercih ediyorum.

fordun sitesinden 2018 model fiyat listesine baktığımda benzinli modellerin fiyatları yok sadece dizel fiyatları var. acaba 2018 model benzinliler gelmeyecek mi ?

Bir de geri görüş kamerası için navigasyon paketi almak şart mı ? yoksa sonradan sadece kamera takılıp orta ekrana bağlanabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.