Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (571. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.578
Cevap
83
Favori
1.031.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. Aslinda daha mantıklı grand almak. Ama fiyatlar iste aldi basini artik zor degistirmek veya almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer 7 kişilik araç düşünen ve 3.sıra koltuk açıldığı zaman yeterli bagaj hacmi olsun diyen varsa seat alhambra düşünsün derim. mükemmel bir araç.
  • Arkadaşlar beyaz renk, hatasız, 2012 Titanyum x + otomatik park + ışık paket compact c max 76.000 Km. de ne eder acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Arkadaşlar beyaz renk, hatasız, 2012 Titanyum x + otomatik park + ışık paket compact c max 76.000 Km. de ne eder acaba?

Sıfır araç bakar gibi bir bayiye girin , takas için böyle böyle bir aracım var deyin. Söylediği fiyata %15 ekleyin yaklaşık o fiyat piyasa fiyatıdır. Bu arada kasko fiyatına da bakın. Ama kasko fiyatı çok belirleyici değildir. Yine de yaklaşık bir fikir verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 17 Haziran 2017; 23:13:39 >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Anladım, ama ben alıcıyım böyle bir araç varda kaç liraya kadar vereyim diye sormak istemiştim aslında...
  • quote:

Anladım, ama ben alıcıyım böyle bir araç varda kaç liraya kadar vereyim diye sormak istemiştim aslında...

E tamam bende, fiyatı öğrenebilmenizin pratik bir yolunu söyledim. Anladım siz alacaksınız arabayı.

• quote:

Arkadaşlar beyaz renk, hatasız, 2012 Titanyum x + otomatik park + ışık paket compact c max 76.000 Km. de ne eder acaba?

Ford araçlar 2. elde muazzam değer kaybediyor. Çok düşük fiyat vereceklerinden eminim .(tahmini 55-58) 2 .el toyota yada vw i satışa çıkardığınızda anında satılırken ford çok zor satıldığı gibi hele cmax modeli ( Bende de var ecoboost olandan ) çok ucuza gidiyor. Ford servislerinde yaşadığım sorunlar , yalanlar, üçkağıtçılıklar yüzünden bende aracımı satışa çıkardım birkaç kişi aradı 1 ay içinde.
    Hayatımda Ford servisleri kadar sorunlu servis görmedim, firma garantide olsa da çamura yatıp garanti dışı bırakmaya çalışır. Aracıma serviste zarar verdiler kanıtlayana kadar akla karayı seçtim. Ford almak pişmanlıktır. Sürüşünü beğendiğim için 2. aracımıda c max almıştım fakat aldığım güne pişmanım.
    Ford servislerinde yaşadıklarımı yazsam roman olur. Servis müdürünün yalancılıkları, çalışanların araca hasar verip zaten böyleydi demeleri. Aracı servisten alıyorum arkadan elektronik arıza oluyor mekanik arıza diye 2 hafta araca bakarlar, birşey yok diye verirler yine aynı sorun sonra araç çekici ile gider. Ufak bir sorun için 10.000 masraf çıkarırlar . Sonrada indirim yaptık hadi yine iyisin 6500 e hallederiz derler !!!!

Umarım istediğin fiyata ve çabuk satabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

quote:

Ford araçlar 2. elde muazzam değer kaybediyor. Çok düşük fiyat vereceklerinden eminim .(tahmini 55-58) 2 .el toyota yada vw i satışa çıkardığınızda anında satılırken ford çok zor satıldığı gibi hele cmax modeli ( Bende de var ecoboost olandan ) çok ucuza gidiyor. Ford servislerinde yaşadığım sorunlar , yalanlar, üçkağıtçılıklar yüzünden bende aracımı satışa çıkardım birkaç kişi aradı 1 ay içinde.
    Hayatımda Ford servisleri kadar sorunlu servis görmedim, firma garantide olsa da çamura yatıp garanti dışı bırakmaya çalışır. Aracıma serviste zarar verdiler kanıtlayana kadar akla karayı seçtim. Ford almak pişmanlıktır. Sürüşünü beğendiğim için 2. aracımıda c max almıştım fakat aldığım güne pişmanım.
    Ford servislerinde yaşadıklarımı yazsam roman olur. Servis müdürünün yalancılıkları, çalışanların araca hasar verip zaten böyleydi demeleri. Aracı servisten alıyorum arkadan elektronik arıza oluyor mekanik arıza diye 2 hafta araca bakarlar, birşey yok diye verirler yine aynı sorun sonra araç çekici ile gider. Ufak bir sorun için 10.000 masraf çıkarırlar . Sonrada indirim yaptık hadi yine iyisin 6500 e hallederiz derler !!!!

Umarım istediğin fiyata ve çabuk satabilirsin.

ocak ayında buzbeyaz 2012 titanyum x.grand c max aracımı 65000 tl,ye 5 günde sattım.

• Ekim ayinda 2012 Cmax 1.6 TDCİ aracimi 59.000tl ye sattım. İstesem 10 güne satardim ama 1 ayda sattım. Servis konusu ise maalesef Türkiye'nin hizmet sektörünün kanayan yarası. Bu kadar ciddi sorunlar istisnadır, ancak farklı konuları okursanız, her markada benzer sıkıntı ifadeleri mevcut.

• Selamlar, formu sonuna kadar okumaya çalıştım ama net bir bilgiye ulaşamadım.
    Ailemin genişlemesi nedeniyle mpv kasa bir araç almayı düşünüyorum ve bunun için c max sanırım en iyi seçenek. Almak istediğim model 1.6 Scti motor. Bu aracı kullanan arkadaşların yorumları benim için önemli olacak. Şuan ilanlarda bulduğum düşük kmli birkaç araç var. Kronik sıkıntı olarak anladığım kadarıyla bir sıkıntı bulunmuyor. Ama kullanıcı değerlendirmeleri bence önemli. Kullanan arkadaşların yorumları nedir? Tavsiye ederlermi? Şimdiden çok teşekkür ederim.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_kurt

Selamlar, formu sonuna kadar okumaya çalıştım ama net bir bilgiye ulaşamadım.
    Ailemin genişlemesi nedeniyle mpv kasa bir araç almayı düşünüyorum ve bunun için c max sanırım en iyi seçenek. Almak istediğim model 1.6 Scti motor. Bu aracı kullanan arkadaşların yorumları benim için önemli olacak. Şuan ilanlarda bulduğum düşük kmli birkaç araç var. Kronik sıkıntı olarak anladığım kadarıyla bir sıkıntı bulunmuyor. Ama kullanıcı değerlendirmeleri bence önemli. Kullanan arkadaşların yorumları nedir? Tavsiye ederlermi? Şimdiden çok teşekkür ederim.
    Saygılar.

Hangi motordan bahsettiğinizi anlamadım, ancak bi şanssızlık yasamazsaniz, birçok yönden sizi memnun edeceğine eminim. Eksi olarak sayılabilecek, sert süspansiyon olabilir. Onun dışındaki ufak tefek eksiklikleri dikkate alınacak şeyler değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: b_kurt

Selamlar, formu sonuna kadar okumaya çalıştım ama net bir bilgiye ulaşamadım.
    Saygılar.

Bahsettiğiniz motor 180 hp benzinli ise. Bunların sayısı baya az. Kullananlar performans olarak memnun. Olumsuz tarafları ise, yakıt fazla. LPG ye uyumsuz. Motor hariç bir farlı yok. Yakıt üzmeyecekse alınabilir.

• Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum her yerde aradım bulamadım 2017 c max benzinli otomatikler 6 ileri otomatik yazıyor bu şanzıman klasik otomatik mi yoksa robotize mi . Sonradan problem çıkarır mı bilgi verirseniz sevinirim.

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    powershift diye geçiyor çift kavrama, viteş geçişleri hissedilmiyor, vw deki dsg ile çalışma prensibi aynı.
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevabınız için dizeli biliyorum powershift de benzinliler de mi powershift onu soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 20 Ekim 2017; 10:9:3 >
  • 2012 model 1.6 trend benzinli Cmax almayı düşünüyorum arkadaşlar. Yakıt tüketimi nasıldır? 2010-2011 model Toyota Verso'lar ile kıyaslayabilecek var mıdır?
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Zengin değilseniz, yada uzun yıllar kullanmayacaksaniz sıfır c_max almak pismanliktir. Sebebi ise ikinci eldeki değer kaybı.

Alacağınız aracın sıfır fiyatı ve ikinci el fiyatını kiyaslayinca sanırım hak verirsiniz.

2012 de aldığım sıfır c_max i yine sifirlamak imkansız.

• 2011 Titanium cmax sahibi oldum. Araçta klasik teyp var. Sony olanı da denemiştim ama sesi memnun etmedi. Özellikle bass ta boğulma vardı. Aynı durum bendekinde de var. Acaba iki modelde de aynı ünite mi kullanmışlar yoksa sony li sistemde hoparlör sayısı ve kalitesi farklı mı? bir yerde okumuştum tek fark ön panel diye. Arka ünite vs aynıymış. konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • metulen kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linke girdikten ve aracınızı seçtikten sonra parça kodlarıyla ilgili bilgi bulabilirsiniz. Böylece farklı olup olmadıkları anlaşılabilir.

https://ford.7zap.com/en/car/
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Link için teşekkürler. Aracım için ve üst modelleri için baktığımda hep 6+1 hoparlör sistemi çıkıyor. Yani slim bass+ önlerde pioneer comp ve arkalar pioneer coax. Ana ünite olarak ta detaylı bir şey bulamadım sadece navi. için bir şeyler eklenmiş. Aracımda arkalarda tweeter olmadığı kesin ve bass sesinin tokluğuna bakılırsa da ayrı bir bass olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.