Şimdi Ara

Yeni C Serisine, Yeni 1.6 Dizel Motor ve Fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Konfigüratörde veriler yazarken, e-Broşürde şununla karşılaştım.

184 bg lik benzinlinin bile verileri 8.1 yazıyor. Soru işareti oluştu şimdi bende.

@kartalus @beyinsis
    Ben hatalı veriler olduğunu düşünmüyorum tabi test sürüşleri başladıktan sonra net bir bilgimiz olur.

Şayet gerçekten 7.9 ise muazzam bir değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 320d den daha mı pahalıya satılır kesin. Mercedes 1.6 koyuyor diye işin suyunu çıkardı. Oldu olası e serisinede koy 500k iste. Demek ki neymiş kur artışı bahane fırsatçılık şahane.

9 g, 160 hp tam bir efsane ama..

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Dur hele piyasaya ciksin

• Şükür bugün de sadece fiyatlara baktık

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Dur hele piyasaya ciksin
    2 haftadır satılıyor almanya da.

Yeni C Serisine, Yeni 1.6 Dizel Motor ve Fiyatları

• Motor şanzıman mükemmel ama bu fiyata alınmaz.

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Teslimatlar mart 2019. Sen giderken ben donuyordum

• O ağır kasayla o 0-100 değeri müthiş.Mercedes yargı dağıtıyor yine.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    C 180 4matic için test yapılmıştı, hatta carviser ınkini izlemiştim, 10 küsür litre tüketimi vardı normal kullanımda ve kendisi de çok bulmuştu performansına göre.
  • Bu Fiyatlarla ben Babayiğit göremiyorum. 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başpiskopos -- 24 Ekim 2018; 22:44:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

1.5 136 3 silindir gibi bir efsane satıştayken mi?

3 silindirin çok iyi motor sesi varmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 dizelin 8 saniye altında 100 km hıza ulaşması mucize. Heleki böyle ağır bir araba için.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

1.6 motora altın kaplama olsa 400.000 verilmez . Geçen sene BMW 530i 245 hp Luxury paket alınıyordu.
    aynen oyle , 530i 330.000 tl ye full araclar var 2017 model ,yeni kasa 3.30i beklenmli bence ,bu fiyat cıvarı lansman olarak cıkacaktır.
  • quote:

Konfigüratörde veriler yazarken, e-Broşürde şununla karşılaştım.

184 bg lik benzinlinin bile verileri 8.1 yazıyor. Soru işareti oluştu şimdi bende.

@kartalus @beyinsis
    184 beygir C200, 4Matic’ten dolayı biraz ağır ondan dolayı 0-100 zayıf kalmış gibi. Ben test ettim, test aracının ruhsatında ağırlık 1720 kg yazıyordu şok oldum.

Dizel RWD ve daha hafif ve torku da daha yüksek bundan dolayı 0-100 daha iyi olabilir, ama önemli olan 100-200dür’ki onda da dizelin şanslı olacağını zannetmiyorum pek.

Bir de motorda EQ boost elektrik desteği de var 14 bg daha veriyor, bundan dolayı da bi 50 kg kadar fazlası olmasın

• Dün gece C200'ü kullandık yenisini, süspansiyonu resmen baştan yazıp adam etmişler çok beğendim, Mercedese hakaret gibiydi önceki airsiz sistem. Göstergeler ve merkez ekran çok iyi olmuş, iç dekor ışıklarının 06 pavyonluğu kötü, 9gtronic harika.

Konuya gelince aynen sadece veriler çok iyi. C200de öyle veriler çok iyi, araba kesinlikle yürümüyor ve az falan yakmıyor. Eski C180den en ufak bir farkını göremedim. Bu 1.6 dizeli de katalog okuyup 320d'ye falan denk sanan fena patlar.
  • Tüketim mümkün değil onu geçtim bu fiyatlara kim alacak hadi önceden engelli indirimi falan satıyorlardı şimdi bu ortamda kime satacaklar 1.6 dizel otomatik kafasıyla

• Ağırlığa göre 9 saniye altı 0-100 çok iddialı. Temkinli yaklaşmakta fayda var 😏

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    4matic ve ağırlık olayında haklısınız. Yine de 1.6 160 bg dizel için veriler çok iddialı geldi bana. Bekleyip görelim, inşallah yanılırım. :)
  • quote:

4matic ve ağırlık olayında haklısınız. Yine de 1.6 160 bg dizel için veriler çok iddialı geldi bana. Bekleyip görelim, inşallah yanılırım. :)
    Biraz iddialı duruyor evet, piyasaya çıksın görelim ben de epey merak ediyorum :)

Mercedesin bazı 0-100leri pek tutarlı gelmiyor bana da, mesela önceki kasa E180in fabrika verisi 0-100ü 9.6, gerçekte 10-10.5 snde hızlanıyordu.

136 beygirlik C200dnin 10.2 saniye, ama gerçekte 11 saniyeye yakın bir hızlanma süresi var.

• 0-100 ile şanzıman secimi , aktarim organlari ve varsa elektrik motoru çok fark eder.

Sadece motora ve kasaya bakilip yorum yapılması yanıltıcı olacaktır.

Ornek AWD 1.6 idtec Crv 9hp - C200d serisi 9Gtronic - C180 7Gtronic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 26 Ekim 2018; 7:20:36 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.