Şimdi Ara

YENİ C4 CONFORT PLUS 1.6 112HP HDI M/T ALDIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
30.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 e-hdi mcp exclusive beyaz renkte c4 arıyorm ama hiçbir yerde yok. bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim. teşekkürler
  • Elinde Yeni C4 1.6 VTi 120HP CONFORT M/T modelinin yakıt tüketim değerleri olan var mı?
    Sitesinde sadece "minimum yakıt tüketimi (lt/100 km) 4,7" olarak verilmiş.
    Bir de bu motorda stop&start özelliği var mı?
  • Start-Stop MCP şanzımanla sunulan bir özellik galiba. Yeni C4le ilgili diğer başlıklardan birinde şehir içi şehir dışı tüketim değerleri mevcut tüm modellerin.
  • hayırlı olsun resimlerinı görmek isterız
  • Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.. Çamurluklar eski kasada ki gibi plastik mi?
  • Hayırlı olsun arkadaşlar.Bende eski C4 var ama yensiyle arasındaki farklar dünya kadar.

En yakın zamanda araba hakkınadaki görüşlerinizi ve fotoğrafları bekliyoruz.
    Kazasız belasız!
  • Nonişlevsel konsol nedir anlayamadım.
  • Arkadaşlar bugün en üst donanım otamarik vites için dönüş yaptılar bana şu soruları sorduğumda aldığım cvplar beni şaşırtı. Arac exclusive+kör nokta+cam tavan+navigasyon yani en üst herşey war. mart sonu teslim . tmm dedim .
    Aracda far yıkama+bi xenon warmı ? cvp yok.
    Koltuklar full deri vede ısıtma ve masaj varmı ? Cvp yok ama yarı deri.
    Tek farkı plus paketiyle navigasyon kör nokta ön park sensörü yarı deri döşeme başka bi özellik.

53,000 tl ye değermi acaba hiç bişey yok sitesinde hepsi war gözüküyor ama nedense gelen modelde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizard12

Arkadaşlar bugün en üst donanım otamarik vites için dönüş yaptılar bana şu soruları sorduğumda aldığım cvplar beni şaşırtı. Arac exclusive+kör nokta+cam tavan+navigasyon yani en üst herşey war. mart sonu teslim . tmm dedim .
    Tek farkı plus paketiyle navigasyon kör nokta ön park sensörü yarı deri döşeme başka bi özellik.

53,000 tl ye değermi acaba hiç bişey yok sitesinde hepsi war gözüküyor ama nedense gelen modelde yok.

Mercekli far varmış ama bixenon far donanım listesinde görünmüyor üstat.Koltuklar yarı deri ve ön koltuklarda masaj var ama ısıtma görmedim.

• Hayırlı olsun allah kaza bela göstermesın resımlerı beklerız
  • quote:

Arkadaşlar bugün en üst donanım otamarik vites için dönüş yaptılar bana şu soruları sorduğumda aldığım cvplar beni şaşırtı. Arac exclusive+kör nokta+cam tavan+navigasyon yani en üst herşey war. mart sonu teslim . tmm dedim .

Wizard12---Bu donanım paketini ben de arıyorum. Sana Mart sonu gibi gelir diyen bayi neresi acaba? Benim sorduğum bayiler kesin bir tarih veremiyorlar vede net fiyatlar belirtemiyorlar. Bayi konusunda bilgi verirsen sevinirim
    Şimdiden teşekkürler

• 2 gun once 1.6 exclusive dizel otomatik +kor nokta+cam tavan+navigasyon+metalik boya fiyatini sordum. 54.500 tl lira fiyat verdiler. izmitte . fakat bu fiyat subat fiyatimis mart ayinda ne olur bilmiyorlarmis. ayrica aracin ne zaman kac tane gelecegi de belli degilmis.

benim sordugum yer fiyat olarak biraz ucmus galiba :D

test surusunu bende yaptim. arac kullanirken biraz sert geldi. fren ve vites gecisleri acisindan. ama alisilabilir diye dusunuyorum.
    onun haricinde donanim olarak cok iyi ozelliklere sahip.

xeon far olamliydi diye dusunuyorum.
    onu da muhtemelen 2012 yilinda ledli xeonon lu bir model cikarmayi dusundukleri icin yapmamislardir. ya da C4 DS modeli icin sakliyorlardir
  • Hayırlı olsun. Bol foto bekliyoruz.

Yeni C4 1.6 HDi 112HP CONFORT M/T paketini alsak maliyet ne olur bize?
    Ekstra bir pakete ve donanıma ihtiyaç duymuyorum bu bana yeterli.
    Liste fiyatı 42400. İndirimleri ne kadar oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M A R E Ş A L

Arkadaşlar herkese teşekkürler.

Ellerinde Altın kum,gümüş gri,uzay gri mevcut fakat siyah yok. O sebeple beklemeyi düşünüyorum. Fakat siyah ve uzay gri renklerin döşeme rengi açık gri gibi hoşuma hiç mi hiç gitmeyen bir renk. Ben döşeme renginin de siyah olmasını istiyorum sanırım olmayacak. Listesini gördüm,siyah rengin döşeme rengi açık,gri koyu,beyaz koyu,uzay gri açık,altın kum açık :(

Hiçte içime sinmedi bu renk,müşteri temsilcisine söyledim iç rengi en az dış rengi kadar önemli dedim. Koyu çıkması çok zor dedi. Sırf bu sebeple gümüşe dönebilirim.

Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Dışı metalik siyah, döşemeleri de siyah olur mu?

aldığım araç beyaz içi siyah, test ettiğim araç böle bal köpüğü gibi bişeydi içide griydi sanırım. yurtdışında aracı baştan ayağa konfigüre ediyosun ancak bizde ne gelirse şansa.

• quote:

Orijinalden alıntı: desci

Nonişlevsel konsol nedir anlayamadım.

nonişlevsel --- yok böyle birşey

sanırım işlevsel olmayan, kullanışsız demek istemiş arkadaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shekerabi

quote:

Orijinalden alıntı: desci

Nonişlevsel konsol nedir anlayamadım.

nonişlevsel --- yok böyle birşey

sanırım işlevsel olmayan, kullanışsız demek istemiş arkadaş :)

"nonfunctional" demek istemiştim Yani çok işlevsel ve ergonomik gelmedi bana. 90 lı yılların konsolları gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Mercekli far varmış ama bixenon far donanım listesinde görünmüyor üstat.Koltuklar yarı deri ve ön koltuklarda masaj var ama ısıtma görmedim.

Bende geçtiğimiz haftaiçi test sürüşü yaptım. Yeni C4 1.6 e-HDi 112HP EXCLUSIVE MCP + kör nokta uyarı sistemi vardı. Araç kaliteli, oldukça seri, performanslı. Fiyat/kalite olarakta hakkını veriyor. Ancak vites geçişler biraz sert geldi. Oda alışmakla ilgili sanıyorum.

Arkadaşın sorduğu gibi bende mercekli far var mı? diye sorduğumda yok cevabı ile karşılaşınca hayal kırıklığına uğradım. O zaman ne diye resimlerine bröşürlerine koyarsınız diye geçti içimden.

Dediğim gibi araç kaliteli, kör nokta sorunu yok gibi. Ancak gerek satıcının opsiyonel bir paketi(kör nokta uyarı sistemi)ni standartmış gibi gösterip ancak fiyata eklemesi(elindeki araçta olduğu için) beni çok sinirlendirdi. Tabi bayi eskişehirde tek olunca böyle oluyor. İçimden h...ktir dedikten sonra çıkıp gittim. Sonuçta amacım aracı test etmekti. Ben beğendim. Mercekli far ve far yıkama sistemi olsa 10 numara bir araç. Şuan için 9.5 :) ayrıca elektrikli ve hafızalı koltuklar avrupada varken niçin Türkiyemize gelmez onuda anlamk mümkün değil. Isıtmalı yapmada hafızalı yap şu koltuğu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: M A R E Ş A L
    1.6 HDI CONFORT PLUS 112HP + METALİK RENK = 45.000 TL

Siz fiyatı nerden aldınız?
  • Bende bugün test sürüşünden sonra beyaz,exlusive,cam tavanlı siparişi verdim.51.500 TL fiyat verdiler.Aracın kullanımı çok keyifli dizelmi benzinlimi farkedilmiyor,hatta yanımdaki yetkiliye dizelmi diye sordum.Vites geçişlerinde biraz kasıyor herhalde alışmadğımdan olacak .Vites geçişlerinde ayağı hafifçe gazdan çekmek gerekirmiş.Debriyaj dan kurtarsında bunada razıyım.Kendi aracım İnsignia dan sonra c4 beni oldukça etkiledi.Tabiki en büyük etki yakıt ekonomisi :) .

Arkadaşlar birşey sorucam bu mercekli far ile xenon arasındaki fark ne . Bu araçda bir xenon eksik onun haricinde bu dolulukda bu fiyata başka bir araç bulunmaz.
  • bana bunu diyen göraldı bugün gittim konuşmaya ama telde sadece lafda adamların dedikleri öle bişey yok. distribitör araba getirmeyi durdurmuş. fiyatlar değişcekmiş ne zmana ne araç geliceği belli deilmiş çok saçma yanie.

quote:

Orijinalden alıntı: oymaci64

quote:

Wizard12---Bu donanım paketini ben de arıyorum. Sana Mart sonu gibi gelir diyen bayi neresi acaba? Benim sorduğum bayiler kesin bir tarih veremiyorlar vede net fiyatlar belirtemiyorlar. Bayi konusunda bilgi verirsen sevinirim
    Şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.