Şimdi Ara

YENİ C4 CONFORT PLUS 1.6 112HP HDI M/T ALDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
30.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin arkadaşım. Benim sorum bu c4 lerde bixenon far en üst donanımda dahi yok gözüküyor doğrumudur.?
  • ya kıl tüy sorular soruyor olabilirim ama en üst versiyonda farlar merceklimi değil mi?

Not: hayat memat meselesi değildir
  • Mercekli farlar var exclusive de :)
  • Teşk. efelaguna. Sana da hayırlı olsun. 47 çok iyi fiyat. Beyaz sanırım metalik farkı ödemiyor. Opak oluyor değil mi? Daha doğrusu fiyat neydi? 44.900 + Plus+ Metalik = 48.700 olur.

Allah kaza bela vermesin.

evet sizin dediginiz fiyatı çıkarttılar 48700+ sigorta metalik olursa 47900 + sigorta ben hepsi içinde 47000 aldım
    artık hediye sözüde aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: efelaguna

Teşk. efelaguna. Sana da hayırlı olsun. 47 çok iyi fiyat. Beyaz sanırım metalik farkı ödemiyor. Opak oluyor değil mi? Daha doğrusu fiyat neydi? 44.900 + Plus+ Metalik = 48.700 olur.

evet sizin dediginiz fiyatı çıkarttılar 48700+ sigorta metalik olursa 47900 + sigorta ben hepsi içinde 47000 aldım

efelaguna

Metalik değil ozaman opak oluyor? Metalik olsa idi 47.900 TL olacaktı o halde.

Tam anlayamadım valla kusura bakma

Gerçi yine de çok iyi fiyat.
  • Alan arkadaslara hayirli olsun Allah kaza bela vermesin en kisa zamanda yorumlari bekliyoruz
  • Hayırlı olsun resim ve yorum bekliyoruz.
  • Arkadaşlar sanırım bu aracın hakkı dizel Confort + Plus + Cam Tavan olacak. Sizce tüm bunlar için ne kadara inerler? Şu dönemlerde araç almak pek mantıklı durmuyor fakat indirimlerin başladığı dönemlerde bu saydıklarımı 45.000'e almak mümkün olur mu sizce? Arkadaş cam tavan olmadan 45.000'e bağlamış mesela. Biraz daha indirimle cam tavan da bu fiyata dahil edilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 21 Şubat 2011; 12:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar sanırım bu aracın hakkı dizel Confort + Plus + Cam Tavan olacak. Sizce tüm bunlar için ne kadara inerler? Şu dönemlerde araç almak pek mantıklı durmuyor fakat indirimlerin başladığı dönemlerde bu saydıklarımı 45.000'e almak mümkün olur mu sizce? Arkadaş cam tavan olmadan 45.000'e bağlamış mesela. Biraz daha indirimle cam tavan da bu fiyata dahil edilebilir mi?

Bence mümkün değil. Bayi giriş fiyatı cam tavansızın 44.600 TL

Yine de bir sorun isterseniz.
  • Yeni C4 alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, kazasız belasız huzur içinde sürüşler diliyorum herşeyden önce.
    Yaklaşık 15 yıldır Citroen kullanıcısıyım. Xantidan başlayarak, Xsara-Xsara 2- C3-C4 hepsini kullandım. 3-4 ay önce C sınıfı araçlar içerisinde Citroendeki teknik donanım eksikliği(navigasyon , bluetooth, park sensörleri, usb cam tavan vs gibi ) nedeniyle ilk defa başka bir araca yöneldim. Ancak yeni C4 beni bu düşüncelerimden vazgeçirdi. Exclusive modelde tüm aradıklarımı buldum. Hakikaten şu anda bu motor seçeneklerinde, bu donanım özelliklerinde C sınıfı araç yok. (Lütfen renault Megan , Opel Astra 1.3 ile kıyaslamayalım bu aracı) Kör nokta uyarı sistemi C sınıfı Audi dışında başka araçta yok bildiğim kadarıyla.
    Tek dezavantajı MCP yarı kavramalı şanzıman. Ama bırakın da bu kadar olsun artık.
    Uzun sözün kısası, şayet Citroen kampanya, tanıtım vs. gibi nedenlerle biraz fiyat indirimine giderse bence bu aracı bayilerde bulma şansımız azalır.
    Tek sıkıntı bence full -exclusive opsiyon(navigasyon, cam tavan, kör nokta vs) arayan kişilerde olacak, çünkü bu modellerden Türkiyeye sınırlı sayıda geliyor. Uzun süreli beklemeler (2 ay gibi) söz konusu olabilir.
    Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: oymaci64

Kör nokta uyarı sistemi C sınıfı Audi dışında başka araçta yok bildiğim kadarıyla.

Mazda 3 impressivelerde standart özellik 2009 dan beri
    bende mazda3 kullanıcısıyım ama c4 dizel aklımı çalmıyor değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: M A R E Ş A L

quote:

Orijinalden alıntı: efelaguna

Teşk. efelaguna. Sana da hayırlı olsun. 47 çok iyi fiyat. Beyaz sanırım metalik farkı ödemiyor. Opak oluyor değil mi? Daha doğrusu fiyat neydi? 44.900 + Plus+ Metalik = 48.700 olur.

efelaguna

Metalik değil ozaman opak oluyor? Metalik olsa idi 47.900 TL olacaktı o halde.

Tam anlayamadım valla kusura bakma

Gerçi yine de çok iyi fiyat.

evet beyaz opak oluyor 47900 dan 47000 e düştüler gri kahve füme siyah istersen 800 tl fark alırız dediler
    mercan kırmızı ise 1300 tl farklı

• BEN ESKİ KASA MCP KULLANDIM TEST İÇİN YENİ C4 DE KULLANDIM HEMDE İLK KULLANIŞIM 40 DAKİKA SÜRDÜ 2.Sİ 25 DAKİKA SÜRDÜ ŞEHİR İÇİNDE FULL GEZDİM START STOP ÖZELLİK SÜPER ARAÇ SESSİZLİGİ HARİKA BENZİNLİMİ DİE BİR ARA ŞÜPEYE DÜŞMEDİM DESEM YALAN OLUR.:)
    ÇEVRE YOLUNA ÇIKTIGIMDA HİSSETMEDEN EKRANDA 6.VİTES İŞARETİ VARDI NE ZAMAN 6.VİTESE ÇIKTI İNANIN ANLAMADIM GEÇEN HAFTA 6 İLERİ TAM OTOMATİK AUDİ A3 ARACIMI SATTIM KORKULARIMIN YERSİZ OLDUGUNU ANLADIM TEK KORKUM SARSINTILI BİR VİTES GEÇİŞ Dİ ODA KORKTUGUM GİBİ ÇIKMADI SİZ ZATEN ESKİDEN OTOMATİK KULLANABİLİYORSANIZ ARACI SARSAMADAN İLERİYE TAŞIMAK TAMAMEN SÜRÜCÜNÜÜN ELİNDE GAZDAN AYAGINIZI HAFİF ÇEKİNCE BİR ÜST VİTESE GEÇİO BU ARADA GAZA BASMADIGINIZ İÇİN SARSINTIYI ABSÖRE ETMİŞ OLUYORSUNUZ AMA TAM GAZ YAPIP YARIŞACAKSANIZ SARSINTISIZ BİR SÜRÜŞ BEKLEYEMESSİNİZ AMAÇ BURDA DEBRİAJA BASMAMAK DEİLSE ZATEN SORUN DA YOK DEMEKTİR VW DE DSG ŞANZIMAN İÇİN 6000 TL FARK ALIYORLAR TABİKİ MCP SANIRIM 2500 TL 6000-2500:: 3500 KALAN 3500 TL BEN 3000 TL YE PLUS PAKET ALDIM BEN (DİJİTAL KİLİMA-ARKA PARK SENSÖRÜ-YAGMUR SENSÖRÜ-FAR SENSÖRÜ-16 ALAŞIM JANT-ELEKTRİKLİ PARK FİRENİ-BLUTOOHT)

• !.6 e -HDİ exclusive MCP nin cam tavan+navigasyon+kör nokta uyarı toplam 54-55 civarında fiyat veriyorlar. Bazı bayiler kendi yaptıkları indirimlerle şu an için bu fiyatı 52.500 civarına çekebiliyor. Yanlız teslimat konusunda problem var. Bu araç şu anda Fransadan gelecek olan en ileri versiyon. Türkiyeye öyle bolca gelme imkanı yok. Ancak 1-2 tane gelebilme şansı var. Teslimat süresi için Nisan başları dediler. Bu donanımı daha kısa sürede alabilecek arkadaşlar varsa bildirirlerse sevinirim.Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: M A R E Ş A L

quote:

Orijinalden alıntı: BadBoy__

Selam
    Uzun arayışlarım sonucunda bende Yeni C4 Confort Plus siyah renkte karar kıldım ve geçtiğimiz cuma parasını ödedim çarşamba günü teslim edecekler. Seninle hemen hemen aynı paraya almışız. Ben istinye Bayraktar'lardan aldım. Aracımı heycanla bekliyorum. Test ettim daha öncesinde test ettiğim hatta kapora verdiğim yeni astra dan sonra uçak gibi geldi :)

C4 ün en yakın rakibi astra ve asta almak istenler her iki aracı da test etmeli aradaki farkı hemen anlayacaklardır.

İkimize de Allah kaza bela vermesin. Yeni yakışıklılarımızla keyifli sürüşler :)

Amin.

Fiyat ne dediler son olarak size? Bayi geliş fiyatların 44.600 civarı imiş diye duydum. ( Aynı paket )

Benim durum biraz farklı. Ben uyguna aldım ama özel durum :) senin fiyat iyi genelde 45 e veriyolar.

• Allah kazasız belasız ağız tadıyla kullanmak nasip etsin CİTROEN i tebrik ederim yeni kasa çıkarıp fiyatları makul tutmuşlar. Bolca resim ve deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim.
  • hayırlı olsun ağız tadı ile kullanın Allah kazasız kullanmayı nasip etsin
    yorumlarınızı bekliyoruz
  • alan arkadaşlara hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin. ben size aracın ağırlık uzunluk gibi ölçülerini soracaktım sitesinde ölçüleri vermemiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drknss1903

Mercekli farlar var exclusive de :)

Adamımsın harikasın övülmeye değersin.Şimdi oldu işte
  • Hayırlı olsun . Allah kaza bela vermesin hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.