Arkadaşlar ben clanımla bu serverı DENEMEYE karar verdim, bugün oynadık ilk izlenimlerimi aktarıcak olursam, server gerçekten denemeye değer bir server, Herşey tıkır tıkır işliyor, Custom yok , mat kasma derdi yok , lag delay kesinlikle yok , Enchantlar güzel, moblardan Weapon drop oluyor, ve benim için en önemlisi Elven Fortress bu serverda mevcut ve oyuncuların kastığı mekan EF . Server ın tek ihtiyacı daha çok player. GM server ı Hopzone a taşıyor dolayısıyla daha çok kişi katılacaktır, Sizleri de beklerim eğer diğer corrupt , aptal GM li server lardan sıkıldıysanız bu server a gelin derim. Görüşmek üzere.
Bu serveri banada önermişlerdi Sanırım baya güney amerikada oyuncusu var
server interlude olmus.
Evet interlude oldu. Class dengesi çok guzel yapmişlar. Her class güzel.
şu an server sitesinde login down gösteriyor?? sebebi nedir acaba? server kapalı mı şu an bakma durumum yok olan biri söyleyebilir mi ?
Hobby Server devamlı h*a*c*k leniyor.3 defa sil baştan kastık valla... tam bitiriyoz lvl kasiyoruz.. server wipe ... Ne oluyor anlamadim 100'den fazla arkakapi veya açıkkapı dedikleri bug varmis serverda . Elemanın biri devamlı uğraşıyor serverla ...
Server çok guzel ve dengeliydi neyi hakkettiler ben onu pek anlayamadım.Sayısı fazla olan clanlara bide AIO verdiler bedavadan... İnsanlar sevmişlerdi serveri adamların ne hatası varki ?
Bilmediğiniz şeyler dönüyordu ortalıkta. Neyse anlayan anlıyo boşverin siz :)
Gerçekten çok merak ettim bilmediğimiz neler dönüyordu serverda kusura bakma ben anlamadım ? Yani bir bildigin varsa soyle bizede bizde öğrenelim veya bana ozelden pm at.Ben serveri savunmak için söylemiyorum bunları ama gerçekten öğrenmek istedim şimdi ...
quote:
Orijinalden alıntı: KvaLyE
quote:
Orijinalden alıntı: KvaLyE
Serverin sahibi benin ben bile anlamadim sen mi anladin helal sana. Çamur at lekesi kalsin diyorsun yani. asasTR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme