Şimdi Ara

Yeni C4 server : L2Hobby.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben clanımla bu serverı DENEMEYE karar verdim, bugün oynadık ilk izlenimlerimi aktarıcak olursam, server gerçekten denemeye değer bir server, Herşey tıkır tıkır işliyor, Custom yok , mat kasma derdi yok , lag delay kesinlikle yok , Enchantlar güzel, moblardan Weapon drop oluyor, ve benim için en önemlisi Elven Fortress bu serverda mevcut ve oyuncuların kastığı mekan EF . Server ın tek ihtiyacı daha çok player. GM server ı Hopzone a taşıyor dolayısıyla daha çok kişi katılacaktır, Sizleri de beklerim eğer diğer corrupt , aptal GM li server lardan sıkıldıysanız bu server a gelin derim. Görüşmek üzere.

• Bu serveri banada önermişlerdi
    Sanırım baya güney amerikada oyuncusu var
  • server interlude olmus.
  • Evet interlude oldu. Class dengesi çok guzel yapmişlar. Her class güzel.
  • şu an server sitesinde login down gösteriyor?? sebebi nedir acaba? server kapalı mı şu an bakma durumum yok olan biri söyleyebilir mi ?
  • Server açık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Server WoS
    12 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hobby Server devamlı h*a*c*k leniyor.3 defa sil baştan kastık valla... tam bitiriyoz lvl kasiyoruz.. server wipe ... Ne oluyor anlamadim 100'den fazla arkakapi veya açıkkapı dedikleri bug varmis serverda . Elemanın biri devamlı uğraşıyor serverla ...
  • http://www.you tube.com/watch?v=GTcn3D0IV4U

haketmişlerdi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KvaLyE

http://www.you tube.com/watch?v=GTcn3D0IV4U

haketmişlerdi ;)

ortaklara siteye script koymayin diyoruz dinlemiyorlarki, neysede haketme sebebimizi anlayamadim
    asasTR
  • Server çok guzel ve dengeliydi neyi hakkettiler ben onu pek anlayamadım.Sayısı fazla olan clanlara bide AIO verdiler bedavadan... İnsanlar sevmişlerdi serveri adamların ne hatası varki ?
    quote:

Orijinalden alıntı: kocoglu5353

quote:

http://www.you tube.com/watch?v=GTcn3D0IV4U

haketmişlerdi ;)

ortaklara siteye script koymayin diyoruz dinlemiyorlarki, neysede haketme sebebimizi anlayamadim
    asasTR

• Bilmediğiniz şeyler dönüyordu ortalıkta. Neyse anlayan anlıyo boşverin siz :)
  • Gerçekten çok merak ettim bilmediğimiz neler dönüyordu serverda kusura bakma ben anlamadım ? Yani bir bildigin varsa soyle bizede bizde öğrenelim veya bana ozelden pm at.Ben serveri savunmak için söylemiyorum bunları ama gerçekten öğrenmek istedim şimdi ...

quote:

Bilmediğiniz şeyler dönüyordu ortalıkta. Neyse anlayan anlıyo boşverin siz :)
  • quote:

Bilmediğiniz şeyler dönüyordu ortalıkta. Neyse anlayan anlıyo boşverin siz :)

Serverin sahibi benin ben bile anlamadim sen mi anladin helal sana. Çamur at lekesi kalsin diyorsun yani.
    asasTR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.