Şimdi Ara

YENİ C5 için Renk Seçimi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim aracım 2006 model C5-II rengi de kül grisi. Gerçekten bende çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Sedefli boya ile ilgili olarak cehaletimi hoş görün ilk defa sizden duydum ve çok ta dikkatimi çekmedi benim aracımda bu tip bir durum. Belki de sadece bazı serilere özel uygulama da olabilir. Örneğin SXPK paketlerde olup SX paketlerde olmayabilir.

Siyah renk bir aracınız varsa bırakın tozlansın, kirlensin. Bence tozlu, kirli haliyle de siyah renk oldukça hoş duruyor. Ben dışını 2 haftada bir, komple iç dış temizliği de 6 ayda bir yaparım çünkü aracımın içini kendim bizzat temizlemekten çok hoşlanıyorum. Aracın içi eviniz gibidir bence. Hergün kesinlikle tozunu alır, özel kestirdiğim halı paspasların tozunu alır şöyle bir faraşlarım.
  • Sedefli boya çok özel birşey değil. Yani bazı versiyonlara özel olan birşey değil. Farkı güneş ışığının durumuna göre aracın renk tonu biraz değişiyor. Bunlar boyaya derinlik hissi verirken, güneş ışınlarının kırılmasından dolayı boyaya farklı bir hava katıyor.

Zaten Avrupa sitelerine bakıldığında sedefli ve normal metalik boya fiyat farkı aynı. Citroen'in yabancı kataloglarında renk tercihlerinde hangi rengin metalik veya sedefli (pearlescent) olduğu belirtiliyor. Bizdekilerde ise hepsi metalik diye geçiyor.

Örneğin yeni C5 için Citroen İngiltere sayfasında belirtilen renkler aşağıda görülebilir:

Polar white Colours - Deep red pearlescent - Mauritius blue pealescent - Thorium grey metallic - Perla nera Black pearlescent - Mativoire beige metallic - Suroit green pearlescent - Bourrasque blue metallic - Storm grey metallic - Arctic steel metallic
  • Yeni C5 için en dikkat çekici renkler beyaz ve siyah olmuş...
  • Bence Yeni nesil C5 ' de en iyi renk SİYAH..Ayrı bir karizma ve hava katıyor arabaya..Çok dikkat çekici...
  • Siyah hariç tüm renkler araçta oldukça elit duruyor. Ben olsam Beyaz, Bej, Platin, Gümüş, Lacivert kullanırdım seçimlerimde.

Ayrıca Fransa sitesinde bordo rengi satılıyor. Ya bu arabanın niye 3.0 V6 benzinli ya da dizelini ithal etmemişler. 120 beygirle bu kasa yokuş çıkamaz. Dilarim getirirler bir an önce...

YENİ C5 için Renk Seçimi
  • Hizmetin böylesi. Avrupa da satışa sunulan tüm C 5 renkleri. Seç beğen al.

YENİ C5 için Renk Seçimi
  • beyaz renk tek kelimeyle harika Füme ve beyazı tek geçerim. buarada beyaz C5 fotoğrafı olan varsa eklermi acaba
  • Beyazı bende görmek istiyorum olmadı. Dilerim Ultra yüksek zevke hitap eden Metalik Beyaz rengi piyasaya sürerler. Benden size bir C-5 farika cabrio concept...

YENİ C5 için Renk Seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAST_DRIVER -- 20 Ağustos 2008; 12:57:15 >
  • Selam,
    Hiç kimsenin zevkine karışamayız elbette..zevkler ve renkler tartışılmaz asla..İzmirde bu senin resimdeki Cabrio'nun aynı renginde C5 görmüştüm, Harika bir renkti...Bence Siyah ve bu resimdeki renk çok iyi gidiyor yeni C5'e..Ayrıca arkadaşlar herkese saygım var ama gerçekten C5'de metal görünüm fazla olduğu için ve arabaları gösteren metal aksesuarlar olduğu için bence koyu ranklar daha çok yakışıyor..Beyaz veya gri gibi açık renklerde ne farların güzelliği ne de dış krom aksesuarların varlığı pek belli olmuyor..Yanlış anlaşılmasın sakın..Beyaz ve gri güzel değil demiyorum ama bence C5'i en iyi gösterecek renkler koyu renklerdir..Siyah, Yeşil ve Türkiye'de varmı bilmiyorum ama Bordo renkleri çok güzel..Dediğim gibi herkesin zevki farklıdır..Yeni C5 sahibi olacak bütün arkadaşlara hayırlı olsun...

quote:

Orjinalden alıntı: LAST_DRIVER

Beyazı bende görmek istiyorum olmadı. Dilerim Ultra yüksek zevke hitap eden Metalik Beyaz rengi piyasaya sürerler. Benden size bir C-5 farika cabrio concept...

YENİ C5 için Renk Seçimi

• quote:

Orjinalden alıntı: birolperisan

Selam,
    Hiç kimsenin zevkine karışamayız elbette..zevkler ve renkler tartışılmaz asla..İzmirde bu senin resimdeki Cabrio'nun aynı renginde C5 görmüştüm, Harika bir renkti...Bence Siyah ve bu resimdeki renk çok iyi gidiyor yeni C5'e..Ayrıca arkadaşlar herkese saygım var ama gerçekten C5'de metal görünüm fazla olduğu için ve arabaları gösteren metal aksesuarlar olduğu için bence koyu ranklar daha çok yakışıyor..Beyaz veya gri gibi açık renklerde ne farların güzelliği ne de dış krom aksesuarların varlığı pek belli olmuyor..Yanlış anlaşılmasın sakın..Beyaz ve gri güzel değil demiyorum ama bence C5'i en iyi gösterecek renkler koyu renklerdir..Siyah, Yeşil ve Türkiye'de varmı bilmiyorum ama Bordo renkleri çok güzel..Dediğim gibi herkesin zevki farklıdır..Yeni C5 sahibi olacak bütün arkadaşlara hayırlı olsun...

quote:

Beyazı bende görmek istiyorum olmadı. Dilerim Ultra yüksek zevke hitap eden Metalik Beyaz rengi piyasaya sürerler. Benden size bir C-5 farika cabrio concept...

YENİ C5 için Renk Seçimi

@Birolperisan

Abi öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasib etsin dediğiniz gibi koyu renklerde krom bantlar daha güzel duruyo siyah çok güzel. bunun için bende VW Bora Pacific'i siyah almıştım. halada kullanıyorum krom bantlar harika gösteriyo. Ama gelgelelim bakımı çok zor siyahın. yıkatmaktan usandım valla. Birde son günlerde özellikle C5 gibi D segment araçlarda beyaz çok moda. ve çokta yakışıyor. o yüzden beyaz dedim. alacak olsam ben beyaz tercih ederim şahsen. Ama siyata C5 e inanılmaz yakışıyo. Fümede öyle. Tekrar hayırlı olsun

• Selam,
    Öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
    Evet siyah rengin bakımı gerçekten zor..O yüzden aldığım gün hemen boya koruma yaptırdım..Ve haftada bir iç dış temizletiyorum arabamı..Ama ben sırf Siyah C5 almak için elimdeki Bej rengi Honda Civic'imi sattım..Yani şu anda bana Siyah C5 mükemmel görünüyor..Belki biraz fanatik olabilirim bu konuda ama arabasının rengini Siyah yapmak için, elindeki arabasını satan çok nadir insan vardır sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: PRND

quote:

Orjinalden alıntı: birolperisan

Selam,

quote:

YENİ C5 için Renk Seçimi

@Birolperisan

Abi öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasib etsin dediğiniz gibi koyu renklerde krom bantlar daha güzel duruyo siyah çok güzel. bunun için bende VW Bora Pacific'i siyah almıştım. halada kullanıyorum krom bantlar harika gösteriyo. Ama gelgelelim bakımı çok zor siyahın. yıkatmaktan usandım valla. Birde son günlerde özellikle C5 gibi D segment araçlarda beyaz çok moda. ve çokta yakışıyor. o yüzden beyaz dedim. alacak olsam ben beyaz tercih ederim şahsen. Ama siyata C5 e inanılmaz yakışıyo. Fümede öyle. Tekrar hayırlı olsun

• SİYAHHHHH 1 NUMARA

YENİ C5 için Renk Seçimi
  • Arkadaşlar,
    "Otomobil Genel" bölümünde, DH 2008 YILIN ARAÇLARI OYLAMASI yapılıyor..Haberi olmayan ve Oy vermeyen arkadaşların o bölüme oy vermek için bir göz atmalarını rica ediyorum..( 30 Kasım son günmüş).. Her segment de aynı anda birden fazla araca da oy verebiliyormuşuz..Yalnız dikkat etmeniz gereken sadece bir kez oylama yapabiliyorsunuz..O yüzden seçeceğiniz araçları dikkatlice işaretleyip, oy ver butonuna basacaksınız..Geri dönüşü yok..
  • ben beyaz c5 gördüm gecen yolda....baya hoşuma gitti.bence beyaz on numara olur
  • bi arkadas metalik beyazdan bahsetmiş....keşke tr de de bu renk araclarda kullanılsa...cok farklı bı renk ve cok hos duruyor cok ayrıcalıklı bence....benım bı bısıkletım vardı metalik beyaz renkli....anlatamam bu kadar mı güzel bir renk olur...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.