Şimdi Ara

Yeni Çamaşır Makinemiz Samsung WD702U4BKWQ/AH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 8 yıldır kullanmakta olduğum Regal Çamaşır Makinesi üst üste arızalar vermeye başlamış ve yeni teknolojilerin de baya gerisinde kalmıştı. Bunun üzerine yaklaşık iki hafta boyunca f/p odaklı çamaşır makinelerini incelemeye başladım. Araştırmalarıma başlamadan önce makine seçimimde ki ön koşulları belirledim. Bunları aşağıda maddeler halinde sıralıyorum.

1) Inverter motor
    2) Kurutma özelliği
    3) Kısa yıkama seçenekleri
    4) Airwash özelliği

Yukarıda da belirttiğim gibi f/p odaklı, bunun yanı sıra sıraladığım özelliklere ait çamaşır makinelerinin salt çoğunluğunu Samsung oluşturuyordu.
    Nihayetinde Samsung WD702U4BKWQ/AH model çamaşır makinesini 10.02.2016 tarihinde Teknosa'dan satın aldım.

WD702U4BKWQ/AH

İlerleyen günlerde ürün ile ilgili detaylı incelemelerimi yapacağım ve sizler ile paylaşacağım.

Not: Ürün ile ilgili öğrenmek istediğiniz her şeyi çekinmeden mesaj atıp sorabilirsiniz. Amacım yeni makina alacak arkadaşlara ufak da olsa fayda sağlamaktır.

16.02.2016

Çamaşır makinem Horoz Lojistik tarafından tarafıma teslim edildi. Servisi aradım ilçede olduğum için Cuma günü gelip kurulum yapılacak. Ayrıca +4 yıl garanti ücretini de öğrendim, o da 129 Tl'ymiş.

18.02.2016

Google arama motoru sayesinde bir blog sayfası buldum, kullanıcı burada Samsung WD702U4BKWQ makinesi ile ilgili deneyimlerini yazmış. İncelemek isterseniz Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettles -- 18 Şubat 2016; 13:53:29 >

• Hocam kullandıkça görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.Marka hakkında hep karalama mevcut.
  • Elbette, sürekli güncelleyeceğim ve deneyimlerimi paylaşacağım.
  • Beklyoruz
  • incelemeyi bekliyoruz
  • Bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.