Şimdi Ara

Yeni Captur 2024 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
4
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hayırlı olsun hocam.

yeni araçta yüksek yakıt tüketimi normal gibi ama 9 litre yine de yüksek, onu bir litre aşağı çekebilirsiniz araca alıştıkça. 7.5-8 litre arası yakar yine de. motor güçlü olduğu için az yakması zor. 1.3 olanlar güçlü motorlar, 0-100 ü 8.5 saniyeymiş..

ben tucsonla benzinde 9 litre ile geziyordum şehir içi ama o güçlü de değildi, araç 1600 kilo ağır olduğu için çok yakıyordu. güçlü motor basınca çabuk hızlansın varsın çok yaksın derdim. km de 5 lira yakan 2.0 motor range rover düşünürken togg aldım sonra, bassam 1.5 lira yakıyor km de. hızlanması da çok iyi, 7.8 saniye 0-100 ü.

eko moda alıp çok çok sakin ama dur kalk olmadan kullanacak yol bulursanız 7 litre ve altını da görebilirsiniz ama her zaman olmaz muhtemelen.

full hibrit olanı da alsanız 7.5 litre yakardınız ilk başta muhtemelen çünkü sizin araca 5,5-6 litre demiş ortalama tüketim.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun, dediğiniz gibi 7 lt ekranda görmek bizi mutlu eder☺️
    0-100 8.5 sn lazım olduğunda gideceğini bilmek güzel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orhii1 O kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat bilgisi paylaşabilirmisiniz. Ek paket falan aldınız mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Te.k kullanıcısına yanıt
    Alpine paket ekstra paket almadım 1640000 tl 2 ekim tarihinde teslim aldım

• Bir arkadaş eşi için 2008 allure paket almak üzere 1620 li rakamlara. 1.2 130luk klasik psa motor. Triger durumları ve genel olarak psa servislerinin kalitesini beğenmediğimden bulunulabilirse Captur esprit Alpine 1.3 mild hybrid EDC 160lık tavsiye ettim. 4 silindir olması, teknik verilerin daha iyi olması , donanım ise benzer diyebilirim. Siz ne dersiniz deneyimleyen arkadaşlar süspansiyon, konfor vb. konularda mantıklı olan hangisi.? Şu da var 1600lere çıkınca b suv almam hani o paralara alınır mı diyebilirsiniz ama kompakt bir suv araç istiyorlar.

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Bende iki araç arasında çok gidip geldim 2 ekimde ilk gelen seriden Alpin versiyon aldım genel itibarıyla beğeniyorum tasarım konusunda 2008 daha şık bulunabilir (görecelidir) aynı motor aynı performansı 2008 de olsa tercihim 2008 olurdu. psa kayış problemi vb konular olunca uzak durmak istemiştim

• Bu capturlarda bir ara hava yastıkları eksikti perde hava yastığı koymadan getiriyorlardı Türkiye’ye son durum nedir.

• Bu otomobilin motoru canavar gibi ( Hatta bazı Mercedes modellerinde bile kullanılıyor ) PSA grubunda ki modeller gibi dandik değil.

Esprit Alpine modelinde 3 opsiyon donanım var.

- Park paketi (PP)

Eller serbest park sistemi, 360° derece çevre görüş kamerası.

- Güvenlik paketi (GP)

Aktif sürüş yardımı, kör nokta uyarı sistemi, arka çapraz trafik uyarısı, güvenli çıkış asistanı.

- Koltuk konfor paketi (KKP)

6 yönlü elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, sürücü koltuğu elektrikli yükseklik ayarı, ısıtmalı ön koltuklar.

Bunun dışında isteğe bağlı olarak açılır Cam Tavan ve Harman Kardon ses sistemi ekletilebiliyor.

Bana göre eksi tarafları yakıtı ( Mild Hybrid olmasına ramen ) stabil değil ve biraz fazla yakıyor ama diyebilirsiniz bu güçlü motor az yakmaz.

Diğeri ise Güvenlik paketi ( Aktif sürüş yardımı, kör nokta uyarı sistemi, arka çapraz trafik uyarısı, güvenli çıkış asistanı) standart olmalıydı.

Süspansiyon sertliğinde de bahsediliyor ama bu kullanıcıya göre değişebiliyor.

Aslında,Güçlü motoru yeni ön tasarım dizaynı ve yeni donanım teknolojileri ile satış rakamları iyi olabilirdi ama nedense sokaklarda fazla göremiyorum.

Neredeyse bom boş donanımlı aynı kulvarda ki T-Roc çok fazla var sokaklarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 15 Şubat 2025; 17:55:9 >

• bayilerde bu ek paketlere sahip araçlar bulunuyor mu? kör nokta uyarı çok önemli bir özellik.

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Ustam çok iyidi hoş güzel de
    Bir dönem bu aracı hava yastıkları eksik getirip sattılar hala öyle mi?

• Captur u beğenmeyip jazz tavsiye etmek nasıl bişey. Bu fiyatta Edc 1.3 160 beygir motor bulamazsın. Kalite, tasarım, yedek parça, servis ağı, sürüş avantajları var. Aynı motor gücünde araç almak için başka marlara 300 bin daha ödemen gerekir.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

Yeni Captur eski versiyonlarından çok farklı.

Bir çok yeni özellik ve değişiklik var.

-  6 hava yastıgı

- -4 disk fren ( eskiden kampana vardı )

- 400+lt bagaj hacmi raylı arka koltuklarla 600 lt civarı.

Daha fazlasını zaten yukarıda yazmıştım.

• mil hibrit ve fransız aracı ladeste kombo gibi..(

• Honda Hrv bak 100 bin daha ekle hibrit güzel araba.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.