Şimdi Ara

Yeni Caravelle Comfortline 2.0 Biturbo 204ps DSG (Görseller eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
8.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vw de güncel 3 şanzıman var. 6 ileri yağlı, 7 ileri yağlı ve 7 ileri kuru kavrama şanzıman. 7 ileri yağlı kavrama Vw nin geleceği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bazı saçma sapan tipler gelip yok dsg bozulur, yok atraksiyon falan diyen olur. Hatta kendince komik olduğunu sanıp tidiay yazan tipler gelir saçma sapan yorumlar yapar hiç moralinizi bozmayın hocam.

Allah tekerinize taş dolamasın gayet güzel akıcı tarafsızca yazmışsınız. Aracınız çok çok güzel adamların karın ağrısıda zaten ulaşamadığı ciğere mındar demek.

Hayırlı uğurlu olsun
  • 13 litre adblue ile 7500-8000 km yapıyor
  • yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    Amarokdaki zf şanzumanı koysalar keşke güzel araç güle güle kullanın
  • ileride ailem genişlerse benim de düşündüğüm araçtır. keşke almanya'daki gibi multivan versiyonu da gelse. çok daha kullanışlı olur.

Yeni Caravelle Comfortline 2.0 Biturbo 204ps DSG (Görseller eklendi)
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    hocam buyrun. Araç tırdan indi ilk biz kullandık. Trip sıfırlandı ve tüketim bu şekilde. 140 hp ve manuel. Klima hiç kapanmadı bu arada

Yeni Caravelle Comfortline 2.0 Biturbo 204ps DSG (Görseller eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 2 Ağustos 2016; 14:48:02 >
  • Allah kaza bela vermesin. Caravelle transporter çok hoşuma giden araçlardır. Kullanımı Nasıl? Yani hb bir otomobilden sonra zorlanır mıyız? Dönüşlerde geniş mi alıyorsunuz? Park Nasıl ediyorsunuz?

• @shadowgeist

Gece resimleri de ekleyeceğim teşekkür ederim.

@-KeepCalm-7

Teşekkürler. Eğer transporter alsaydım kesinlikle vip düşünürdüm ama Caravelle'de gerek görmüyorum açıkcası.

@doctor I

Aynen öyle Hocam. O yorumları göze alarak merak edenler ve kullanıcı deneyimi arayanlar için gözlemlerimi paylaşmak istedim. Çok ta umrumda değil ne dedikleri, benim amacım belli olduktan sonra isteyen istediğini söyleyebilir. Allah razı olsun, herkese gönlündekini nasip etsin inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 2 Ağustos 2016; 15:40:09 >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    şimdi bu araç sıkıştırınca 11lt yakıyorsa 320 dizeli de tokatlamış oluyor galiba.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Sıkıştırın hocam 11 bilemedin 12 litreyi geçeceğini zannetmiyorum. 204 hp gibi bir güç var elinde motor aracı rahat taşıdığı sürece tüketim yükselmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrct

Gule gule binin, iyi niyetle bi paylasim yapmissiniz sacma sapan yorumlara cevap vermekle ugrasip caninizi sıkmayın

Aynısını yazacaktım.
  • @vetenes
    Evet. İstanbuldan gelirken baya sıkıştırmaya rağmen otobandan çıktığımda ortalama 10 litrelerdeydi. İçersinde 5 kişi vardık klima açık. Şimdilik dediğim gibi 11 üstünü görmedik bakalım ileride Nasıl olur.

@sistemli adam

Adblue deposu normalde dolu geliyor. Bayiden çıkarınca sadece yakıt aldık. Şuan 5000 km olmak üzere, gösterge ekranında adblue erişim mesafesi 3500km yazıyor. Aracı teslim alırken eleman adblue ile pek işiniz olmaz, 7500 km de bir adblue Almanız gerekir az kalınca zaten uyarı verir demişti.

@cagatay_igci

Teşekkür ederim. ZF kendini kanıtlamış bir marka koysalardı gerçekten güzel olurdu.

@Rena34

Kullanımı rahat büyük bir araç kıllanıyormuş gibi hissettirmiyor. Görüş açısı çok iyi tepeden tüm yola hakimsiniz. Alışmak biraz zaman alabilir fakat zor değil. Alışınca da çok keyifli diğer araçlar oyuncak gibi geliyor.
    Dönerken biraz geniş almak gerekiyor, dönüş açısı manevra Kabiliyeti güzel fakat şehir içi kullanımı zor. Özellikle kalabalık yerlerde park yeri bulmak sıkıntı. Bazen biraz dışarıda kalıyor sonra aklınız hep arabada. Sadece şehir içi kullanılacaksa 8-9 kişi olmadıkça tavsiye etmem açıkçası. Veya şöförünüz vardır arkada gezerim keyfime bakarım dersiniz orası ayrı mesele :)

• yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, 102Hp liğini 3-4 defa kullanmıştım aracın kullanım kolaylığı, sessizliği, sarsıntısızlğı ve genel kalite/işçilik seviyesini beğenmiştim.

Vito ya göre ben de daha kaliteli olduğunu düşünüyorum, Vito da donanıma göre koltuk ve taban döşemeleri daha iyi olsa da Caravelle de de yan panel kaplamaları, konsoldaki malzeme ve montaj daha iyiydi.

İnsan direkt "arkaya atacaksın bi döşek, şehir şehir gezeceksin" diye düşünüyor :)
  • Hayırlı olsun hocam, DSG sıkıntı çıkarmaz inşallah? 2.0'da 6 ileri mi vardı 7 ileri mi?
  • Hayırlı uğurlu olsun. Dq 500 kodlu sağlam şanzımana sahip bir araç. 204 hp olanını çok merak ediyordum zira kısa süre önce 130 luk tiptronik olanı sattım. O bana farklı hissettirirken bunu düşünemiyorum. Tekrar güzel günlerde kullanın. Saygılarımla

• @esmerce

Teşekkür ederim sağolun. Vito select donanımda deri koltuk var mesela. Ama ön yolcu koltuğu 2li şekilde dizayn edilmiş. Öyle olunca da koltukta sırtlık, kafalık, bel desteği ve koltuk yükseklik ayarı yok. Yurt dışında satılan V Class var onların işte onların iç dizaynları malzeme kalitesi gerçekten ben buradayım diyor.

@Denim_Blue

Sağolun. İnşallah çıkarmaz, 7 ileri DSG var.

@Bugrakutuk

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler sağolun. İnşallah uzun yıllar sıkıntısız bineriz. Performans gerçekten etkileyici. Bu hacimde bir aracın 'gerektiğinde' basınca sırtınızı mindere yapıştırması ve normal kullanımda da abartılı yakmaması güzel.
  • Konu hort olacak ama kullanım süresi dolayısıyla daha sağlıklı yorumlar gelecektir. Caravelle alma aşamasındayım ve bu tür araçlar hakkında bilgim yok. 150 180 ve 204 olanlara bakıyorum. Düz, DSG yağlı kuru derken iş karışıp gidiyor. 2016 -17 model ne önerirsiniz. Yük taşıma hiç olmayacak. Daha çok Uzun yol amaçlı kullanacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.