Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • everest ile cpu ve ekran kartı sıcakklığı ölçen yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: falez

arkadaşlar
    casper p8600 makina aldım
    cpu ssıcaklığını everest 50 C de gösteriyor.Crysis oynadığımda cpu 72 C ekran kartı 73 C gösteriyor normalmi
    sizde durum nasıl

neredeyse yanma noktasına yaklaşmış bir hata olmasın? o ısıda sistem stabil çalışmazki zaten. normalde 50 olmasıda aşırı ısı.
  • ya bi daha denedm hiç bi program açık diilken ama olmadı yine.yine 4,8 yine 4,8 yaf:(
  • dostum senin aldığın model hangisi.. bak bende T9400 var ilk aldığımda benimde 4.8 gösteriyordu. ve 3.4 güncelleyişte 5.0 yakaladım. sende dene bir kaç kez. puan alırken pc'yle oynama ve tüm programları kapat.. canını sıkma seninkide olucak
  • Üye Listemizi Yaptım.. İlk yazının en altında.. Eğer ismi eklenmeyen varsa Pm atsın ekliyim.

Şimdi yukarıdaki sorulara gelelim..

Cihazı ilk alınca içindeki şarjı sonuna kadar bitirin yani cihaz kapanana kadar...sonra 10-15 şarjda dursun... bundan sonrada 2-3 kere adaptör olmadan piliyle kullanın cihazı ve sonuna kadar boşaltıp şarj edin.benim önerim bu ve ben böle yaptım şuanda pil gayet performanslı...Ayrıca benim ürünün içinden 14saat şarjda kalsın diye bi kağıt çıkmadı..çıkan arkdaş SS alıp koyabilirmi

Ben casperstore dan aldım ve yanında bu ürünlerin hediye çanta yok dedi ama biraz baskı yapınca kıytırık bi çanta verdi sağolsun..yine hiçyoktan iyidir işimi görüyo..Casper yazılı orjinal çanta alanlar SS eklerse iyi olur

Ayrıca diğer bi arkadaş crysis oynayınca 70derece oldu demiş...evet normaldir arkdaşım..heleki cihazın altını yani fan çıkış yerlerinide kapadıysan normaldir...buna özen göster..acaba sıcaktan dolayı bi sorun oldumu? kasma-donma reset gibi?

Ayrıca master sen git sıcaktan reset atan Hp cihazlarla ilgilen..bu konu neden bu kadar ilgini çekti takip ediyosun anlayamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: sivıl encınyır

ya bi daha denedm hiç bi program açık diilken ama olmadı yine.yine 4,8 yine 4,8 yaf:(

vista puanını falan nie bu kadar kafana takıyosunki..cihazının parçaları ve performansı belli
  • 70 derece ve bu çok normal bir ısı bilgini çok iyi göstermiş oldun söze gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

quote:

Orjinalden alıntı: sivıl encınyır

ya bi daha denedm hiç bi program açık diilken ama olmadı yine.yine 4,8 yine 4,8 yaf:(

vista puanını falan nie bu kadar kafana takıyosunki..cihazının parçaları ve performansı belli

Ya hakikaten konuyu başından beri takip ediyorum. Bu vista puanını neden bu kadar önemsiyorsunuz anlayamadım. İşletim sistemi XP olsa idi ne yapacaktınız. Boşverin gitsin.
  • imzamda yazan sistemle oynanan full grafik crysis 3 saat sonucunda ortaya çıkan ısı tablosu. 70 80 derece arası yanma noktasına ulaşmış demektir. dikkatli olun!!!
     Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/
  • 70derecede hiçbi pc parçası yanmaz

crysis gibi bi oyunda parçaların ısınması normal... ama pes2008 de 40-45derece olan sıcaklığın crysiste 70-75 olması biraz fazla gibi geldi bana
  • Evet 105 dereceye kadar dayanabilir. Ama tabi oraya yaklaştığı zaman sigorta misali reset atar makina ve kendını kurtarır.
  • quote:

Üye Listemizi Yaptım.. İlk yazının en altında.. Eğer ismi eklenmeyen varsa Pm atsın ekliyim.

Şimdi yukarıdaki sorulara gelelim..

Cihazı ilk alınca içindeki şarjı sonuna kadar bitirin yani cihaz kapanana kadar...sonra 10-15 şarjda dursun... bundan sonrada 2-3 kere adaptör olmadan piliyle kullanın cihazı ve sonuna kadar boşaltıp şarj edin.benim önerim bu ve ben böle yaptım şuanda pil gayet performanslı...Ayrıca benim ürünün içinden 14saat şarjda kalsın diye bi kağıt çıkmadı..çıkan arkdaş SS alıp koyabilirmi

Ben casperstore dan aldım ve yanında bu ürünlerin hediye çanta yok dedi ama biraz baskı yapınca kıytırık bi çanta verdi sağolsun..yine hiçyoktan iyidir işimi görüyo..Casper yazılı orjinal çanta alanlar SS eklerse iyi olur

Ayrıca diğer bi arkadaş crysis oynayınca 70derece oldu demiş...evet normaldir arkdaşım..heleki cihazın altını yani fan çıkış yerlerinide kapadıysan normaldir...buna özen göster..acaba sıcaktan dolayı bi sorun oldumu? kasma-donma reset gibi?

Ayrıca master sen git sıcaktan reset atan Hp cihazlarla ilgilen..bu konu neden bu kadar ilgini çekti takip ediyosun anlayamadım

12 saat yazıo.ve ss almak dedigin şeyin ne oldugunu sölersen alır yaparım:D

• ss = ScreenShot yani ekran görüntüsü
  • abi içinden ufak bi kagıt cıktı.ekran görüntüsü diil yani.kagıdın da resmini cektim.nası koyabilcegimi sölersenz hallediim hazır internetim varken
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

Evet 105 dereceye kadar dayanabilir. Ama tabi oraya yaklaştığı zaman sigorta misali reset atar makina ve kendını kurtarır.

bu söylediğin masa üstü eski tip amd işlemciler için geçerli onların ortalama çalışma ısısı 60 70 derece arası.
  • abi ekran kartı ısısının standardı nedir ne degildir bilmem ama su hp nin dv5-1040et topiginde millet 98-101 dercelerden bahsediodu.o bilgisayarlar yanmazsa bunlarda yanmaz herhalde
  • 3-4 saat crysis oynadıktan sonra laptoplarda 70 derece aşırı değildir. yanma noktasıyla alakası yok.

Master88 in yazdıklarına bakmayın kendisi masaüstü kullanıyor ve masaüstü ile laptop karşılaştırmak baya saçma olur.hp nin laptop modellerinde 90-100 dereceleri gördükleri doğru işte o makinenin ısınma sorunu var.

bu arada pil ile ve güç seçeneklerinden en az güç harcayan (ismi hatırlayamadım yanımda da değil) seçildiğinde 2-5 saat ile 3 saat arasında kullanabiliyorum ben ki bu da gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stjimmy -- 7 Ekim 2008; 16:12:14 >
  • 5 yıldır masa üstü kullanmıyorum ve masa üstü bilgisayarımda yok. şuan dell ve hp (notebook) kullanmaktayım ve ikiside centrino işlemcili. bir süre ısısı ile şikayet edilen toshiba'da kullandım ama hiç 70 aşan bir ısı söz konusu bile olmadı. bu casper centrino2 yani daha az enerji tüketimi ve daha az ısı anlamına gelmesi gerekirken 70 küsür ısıya normal diyorsunuz. bu tip işlemciler için o ısı fazla. hakkımda bilip bilmeden de masa üstü kullanıyor gibi yorumlarda yapmayın. nette araştırırsanız 70 civarı ısı eski amd tipi işlemciler için normal sayılacak ısı seviyeleri. boşver ısınırsa ısınsın idyorsanız bu sizin bileceğiniz bir durum ama aşırı ısı bilgisayarın ömründen götürmekte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stjimmy

3-4 saat crysis oynadıktan sonra laptoplarda 70 derece aşırı değildir. yanma noktasıyla alakası yok.

Hp nin laptop modellerinde 90-100 dereceleri gördükleri doğru işte o makinenin ısınma sorunu var.

+1905
  • quote:

70derecede hiçbi pc parçası yanmaz

crysis gibi bi oyunda parçaların ısınması normal... ama pes2008 de 40-45derece olan sıcaklığın crysiste 70-75 olması biraz fazla gibi geldi bana

3-4 saatlik oyun esnasında notebook elektriğe bağlı olduğu için ısınabilir. Batarya ile kullanımda ısınma daha az oluyor. En azından benim emektar notebook öyle. Batarya ile kullanınca ısınmıyor ama elektriğe bağlayınca ellerim hiç üşümüyor

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.