Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
Giriş

arayın casper servisini durumu anlatın. verin servise.yakında servis yoksa kargolayın. 1hafta sürmez tahminim

bu arada eylülde 2sene olucak garantisi biticek... bitmeden satıp modelmi yükseltsem acaba bide netbooklar hoşuma gidiyo. bunu çok kullanmıyorum zaten. yoksa satıp netbookmu alsam

bence satma hala güncel bi pc. ben nfs shift + grid vb yi hala deli gibi oynuyorum böyle güzel ekran kartı varken. yeni laptop alsan fazladan ne özelliği olcak?
    2. el netbook al dicem ama zaten cebindeki tel pc gibi.
    boşver alma sen

• Cebimdeki teli sattım çoktan.tel alım satımı yapıyorum dükkanıma bakarsan bi kaç model görebilirsin hakan

notebook performansı güzel pişmanda değilim ama netbookta istiyorum
  • yok pahasına bunca özelliği olan laptopu satcağına ikinci el ilk nesillerdeki asus eee leri alabilirsin 200 250 liraya yada 400 civarına çıkıp yeni nesil netbooklara bak bence. şuan elindeki pc nin sıfırını alayım desen bi ton para ama satsan garantı yok vb dıe gerçek değerini bulamadan gider
  • Nasılsınız arkadaşlar. araba alıcamda tavsiyelerinizi beklerim

http://forum.donanimhaber.com/m_40765752/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40768089
  • ben CASPER NIRVANA CN-TKT6600E kullanıyorum sizce nasıl bir bilgisayar
  • Arkadaşlar bu benim parlak ekran artık pek parlak değil yan yana başka notebooklarla geldiğinde ekranın sarımsı bi rengi var biraz araştırdım ekran florasanların değişmesi gerekiyormuş sizde de böyle bi parlaklık azalması var mı
  • bendeki cn 8600 ve ekran halen aldığım gibi ama ben sürekli düşük parlaklıkta kullanıyorum. aksi takdirde gözlerimi yoruyor. Selamlar
  • Arkadaşlar Bişey Sorcam cevap verir misiniz? bende casper nirvana p87oo serisi var. Tuşlarda Renk Kaybi olmaya başladi yani. klavye takiminda garantiye yollasam tuşlar degişir mi ? cunki baya bi kötü gözükmeye başladi.
  • Nasılsınız millet. 3sene olmak üzere cihaz hala taş gibi
  • Aynen , nazar degmesin. Ufak modifiylerle yola devam. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Aynen , nazar degmesin. Ufak modifiylerle yola devam. :)

Klavyede bir iki aksaklık oldu ama benim yüzümden sıkıntı çıktı tuşlarını yerinden çıkarmaya çalıştım. Fakat performans olarak maşallahı var hala beğenerek kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Fiyat/Performans olarak üst orta seviyediki en iyi seri Casper Montevina İncelemesi

Yeni seride Çeşitli konfigürasyonları var...

Genel olarak T9 ve P7-8 serisi işlemcileri kullanıyor.T serisi işlemciler 35watt enerji harcayıp 6mb önbellek sunarken P serisi 25watt harcar ve 3mb önbellek sunarak daha uzun pil ömrü sunar.Ortak özellikleri 45nm ve 1066fbs olmaları

Nvidia9600gs ekran kartını barındırıyor.512mb DDR2 ve 128bit.notebookda oyun oynamak için yeterli

Hdd olarak 5400rmp Toshiba 250-320gb, Ram olarak 2-4gb DDR2 800mhz A-DATA ramler var..2gb olanlarda tek 2gb vardır.

Anakartımız İntel PM45 çipsetli..ICH9+Wifi5100+Bluetooth bağlantıları içeriyor.Wifi gerçekten çok güçlü çekim alanına sahip ve kopma-kesilme gibi sorunları yok.

İşletim sistemi Windows Vistanın çeşitli sürümlerini içeriyor ayrıca içinde 60günlük office deneme sürümü+nero8+adobe reader çıkıyor.

Ekran 15.4'' widescreen geniş parlak ekrana sahip. 1280*800 çözünürlükte.kenar çıtaları fazla kalın değil ve ince.Üst çıtada 2mp webcam ve 2adet mikrofon var.

Kasaya gelicek olursak gerçekten beni cezbeden kısmı oldu.Casper dan böyle bi şıklık beklemezdim.Piano black denen parlak kasalardan ve üzerinde çok hoş gri desenler var..Kasanın üzerinde açma tuşu hariç başka tuş bulunmuyor.açma tuşu metal ve ekranın alt çıtasının kenarlarıyla uyum içinde.
    Kasanın sol alt tarafında 6adet durum ışıkları yer alıyor..Kasanın üst ve iç tarafı gerçekten kaliteli ama alt tarafındaki plastik pek sağlam değil gibi.

Klavye daha iyi olabilirmiş.Touchpad çok rahat

Kasadaki girişlere gelicek olursak:

Ön tarafta hiç giriş yok.2adet hoparlörümüz var...

Sağ tarata DvdRw+2usb+Kulaklık+mikrofon+güç girişi+kilit yeri var.

Sol tarafta Vga çıkışı+Uzun bi port girişi(ne işe yarar ne takılır buna?) + Lan+Modem+HDMI+E-Sata(aynı zamanda usb) + hafıza kartı okuyucu+express card girişi+fan çıkışı(vga ve port girişlerinin altında)

Arka tarafta pilimiz var ve fan çıkışımız var.

Alt tarafta fan çıkışı veya hoparlör bulunmuyor..

Ses seviyesi ve kalitesi tatmin edici ama çok iyi değil.keşke casper da harman kordon gibi bi firmayla anlaşmış olsaydı

Isınma çok yoğun kullanımda ve oyunlarda orta denicek seviyede..klavyede ısınma yok..Fan sesi yok deilecek kadar az..Hdd sessiz..Dvdrw çalışırken çok az ses çıkartıyo.

Webcam kaliteli ve net..mikrofonlar sesi net alıyo.

Artık Resim Ve Test Sonuçlarına Geçebiliriz: Testte kullanılan cihaz: P7350 işlemci + 2gb ram + 250gb hdd + 9600Gs

Öncelikle Resimler Diyelim:

Ana görünüm

Klavye görünümü

Sağ Taraf

Sol taraf

Webcam ve mikrofonlar

Parlak Kasa dizaynı

22''Asus lcd ile karşılaştırma(Vga dan aynı görüntüyü verdim)

Performans Testleri

vista taban puanımız 5

3DMark06 testi ve test sonrası sıcaklıklar

Everest test sonuçları ( E6700 seviyesinde bi işlemci)

Not: Tüm yazı ve resimlerin izinsiz kullanılması yasaktır.

Destek Linkleri:

Casper Notebook Driver Listesi Resmi Ftp ağı:ftp://213.194.123.227/Notebook

Vista Sistem Bilgisi Girme Detaylı Anlatım Sayfa 19'da

Sorularınız varsa yazın elimden geldiğince cevaplıyayım...

Ayırıca bu modeli kullananlar olarak soru ve sorunlarımızı bu konuda paylaşalım..

Casper Montevina Kullanıcıları Platformu Açıyorum (Üye olmak İsteyenler Pm atsın ekliyim)

Kurucu: MetinTekin

Üyeler:

1-- agekopat
    2-- sivıl encınyır
    3-- pugulli61
    4-- stjimmy
    5-- judger90
    6-- mehmet_alp
    7-- antikcocuk
    8-- S3RC@N
    9-- falez
    10- caglar32
    11- biolog_hakan
    12- poyraz147
    13- CvTh@t
    14- musicbanger
    15- dehsset
    16- PFFED
    17- XYAĞMUR
    18- demote
    19- M.AliKaya
    20- glokal
    21- Keagon
    22- yamakasi1453
    23- leadertit
    24- muhammet erdal
    25- evrenel
    26- hakanbeyci
    27- veliaht27
    28- vasfiii
    29- remixes
    30- piratees
    31- hakanbeyci
    32- samuray51
    33- selcuk_abanoz
    34- Gurcellonline
    35- erenu89
    36- kopyatosun
    37- Nikola Tesla
    38- huso
    39- sertacaygun
    40- tuper_64
    41- agurkan
    42- turklucky
    43- clubberh
    44- canhavli38
    45- kozlowski
    46- tahminci
    49- Mansuninght
    50- ZehirliYilan

Bunlarla mı uğraşıyodun Metin püüüü

• İyi hatırlattın kanka bayadır bakmıyodum ilk mesajı baştan okudum. Taş gibi inceleme yapmışım 50kişilik ekip olmuş daha ne olsun
  • Hortlatayim konuyu.
    Şu cihazlara ssd takma imkanı var mıdır?
    Gerçi 8 sene önce ssd var mıydı onu bile bilmiyorum

• dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Takarsın ama sata2 performansını aşamazsın. kingston v200 iş görür
  • merhaba; bu cihaz için piyasada hala pil var mıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

merhaba; bu cihaz için piyasada hala pil var mıdır acaba ?

Nasılsın Hakan. Yıllar oldu görüşmeyeli
    Bende bayadır kullanmıyorum cihazı
    Ram ssd hdd falan bişeyler yapsak bi işe yararmı yoksa yeni bişeylermi almalı

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

merhaba; bu cihaz için piyasada hala pil var mıdır acaba ?

Nasılsın Hakan. Yıllar oldu görüşmeyeli
    Bende bayadır kullanmıyorum cihazı
    Ram ssd hdd falan bişeyler yapsak bi işe yararmı yoksa yeni bişeylermi almalı

Sagolasin iyiyim. Mezun olduk iş güç devam ediyoruz işte. Valla ben evde masa üstü niyetine kullanıyorum. Film, ofis dosyaları ve internet için fazlasıyla yeterli. Fan temizliği termal macun değişimi, RAM yükseltme ,SSD ilavesiyle nispeten daha iyi hale gelebilir ama masraf etmek yada başka PC almak kişiye kalmış. Ben aldigimdan beri sadece format atarak kullanmaya devam ediyorum. Pil olmuş durumda. Tamamen iş gormrz duruma gelene dek kullanmaya devam ederim. Belki SSD ilavesi yaparım fazlası olmaz yanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog_hakan -- 28 Şubat 2016; 11:39:03 >

• ben 2008 eylülde almıştım 2015 te hdd değiştim windows 7 yaptım birde intel turbo memory attım evde masaüstü niyetine kullanıyorum halen tık yok saglam ofisteki i3 lü pclerden daha iyi çalışıyor galiba hdd en dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belekbeach -- 28 Şubat 2016; 20:03:49 >
  • hortt 8 sene oldu 8 sene içerisinde sadece performans için hard disk değişip intel turbo memory bellek ekldedim halen fazlasıyla memnun ediyor tabi kablolu olrak kullanıyorum.Karşıma bir daha böyle bir ürün çıkarmı bilmem
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.