Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hallettik arkadaşlar zaten dün Teknosa'da Aygıt yöneticisinden T6400 işlemcileri sağ clik kaldır dedik yeniden başlattık sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

hallettik arkadaşlar zaten dün Teknosa'da Aygıt yöneticisinden T6400 işlemcileri sağ clik kaldır dedik yeniden başlattık sorun çözüldü

• Arkadaşlar bu Montevina serisi notebooklara yeni ekran kartı koymuşlar. Nvidia G130M. Kart nasıl acaba. Bilgisi olan var mı?

Ekran Kartı : 1024 MB Nvidia Geforce G130M Ekran Kartı-512 MB Ayrılmış Bellek
    Böyle yazıyor.
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=432
  • quote:

Orijinalden alıntı: chic

Arkadaşlar bu Montevina serisi notebooklara yeni ekran kartı koymuşlar. Nvidia G130M. Kart nasıl acaba. Bilgisi olan var mı?

Ekran Kartı : 1024 MB Nvidia Geforce G130M Ekran Kartı-512 MB Ayrılmış Bellek
    Böyle yazıyor.
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=432

geçen cuma vatandan aldığım P8700A 4L15 modelinde 9600M GS yerine GT130M çıkınca baya bi şaşırmış ve sevinmiştim. dedim heralde yanlışlıkla takıldı bu kart üretim sırasında çünkü hem vatan bilgisayarda hem de casper'ın kendi sitesinde 9600GS yazıyordu ve hala da öyle yazıyor ikisinde de. yakın zamanda alanlar varsa bu serilerden onlar da ekran kartları neymiş yazarlarsa buraya daha net olur olay

• Sevindiğinize göre bu kart daha üstün bir kart demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chic

Sevindiğinize göre bu kart daha üstün bir kart demek ki.

tabikide http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• Bende bu laptopı almayı düşünüyorum. Ama bana lazım olan şey performans yani EDİUS die bir video edit programımız var kullandığımız. Bu program şimdiki sistemde bu program biraz zorluyor sistemi.

Hangisini almamı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaPpErBoY®

Bende bu laptopı almayı düşünüyorum. Ama bana lazım olan şey performans yani EDİUS die bir video edit programımız var kullandığımız. Bu program şimdiki sistemde bu program biraz zorluyor sistemi.

Hangisini almamı önerirsiniz?

Tühh :)

Bende 5 ay önce almıstım p8700 serisini 9600m war :(
  • Evet arkadaşlar ilk başta bende inanamamıstım ama bugün bende casper p8700 serisini sonunda aldm ve ekran kartının GT130M oldugunu dördüm.Artık benim ismimide listeye ekleyebilirsiniz.. ;)
  • 9600m gs sı olanlar boşuna uzulmesin çünkü gt130 la arasında fark yok sayılır.aynı sınıf ekran kartları.
  • bu arada cıhaza t9400 işlemcı takmayı dusunuyorum.sizinde bir görüsünüzü alayım dedim sizce belirgin performans artışı olurmu.
  • T6400 ile degisim yapcaksan eger degistirdikten sonra pc yi acmadan once emniyet kemerini baglaman gerekir. (Takabiliyorsan T9600 denemelisin)
  • Arkadaslar 9600GS-9600GT-4650-GT130M DDR2 Olan Versiyonların Hepsi Birbirine Cok Benzer Kartlardır.3D06 4000-5500 Arası Verirler.
    Su Anda Bence de Samsung un Ustune F/P Yok Resmen Bedava Veriyolar.
    9600GT DDR2 Li Toshiba Qosmio Hala 4 Milyar Civarında Bu da İlginc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

T6400 ile degisim yapcaksan eger degistirdikten sonra pc yi acmadan once emniyet kemerini baglaman gerekir. (Takabiliyorsan T9600 denemelisin)

kemer derken anlamadım.elıme t9400 gectı yoksa işlemcıye o kadar para verılmez onun için t9400 takıyorum benım leptopda degerlendırmek ıstedım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk14

quote:

T6400 ile degisim yapcaksan eger degistirdikten sonra pc yi acmadan once emniyet kemerini baglaman gerekir. (Takabiliyorsan T9600 denemelisin)

kemer derken anlamadım.elıme t9400 gectı yoksa işlemcıye o kadar para verılmez onun için t9400 takıyorum benım leptopda degerlendırmek ıstedım.

T6400'den sonra T9400'le uçarsın diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

quote:

quote:

T6400'den sonra T9400'le uçarsın diyo

hee jeton sen diyince düştü yorgunluktan anlamamıştım bu aralar işler yoğun

• arkadaşlar bu arada intel turbo memory diye bişey gördüm bizim cihazlara uyumlumudur direk alıcam uyumluysa.tabi birde bir işe yarıyorsa pek ıyı yorumlar yok ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 21 Ekim 2009; 23:56:44 >
  • quote:

9600m gs sı olanlar boşuna uzulmesin çünkü gt130 la arasında fark yok sayılır.aynı sınıf ekran kartları.

Ya şimdi sizde hevesimizi kırmayın :DbIrakında biraz sevinelim
  • Bende yarın kısmetse almayı planlıyorum t9600 modelini. Sordum satıcı arkadaşa g130M ekran kartının bulunduğunu belirtti. Son bir kez bir de kullanıcıların fikrini alayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crucio_

Bende yarın kısmetse almayı planlıyorum t9600 modelini. Sordum satıcı arkadaşa g130M ekran kartının bulunduğunu belirtti. Son bir kez bir de kullanıcıların fikrini alayım dedim.

bende bu akşam alıcam fakat sımdı baktım 2.8 bır daha eklenmıs vatana ılk baktıgımda 9600 gs vardı bunda g130 m var. dıger yonlerden hep aynı arada da 30 tl bır fark var. yalnız hafıza bakımından bır muamma mevcut urun detayında g130m olan makıneyı 400gb gosterıyor fakat resım altında 320 gb gosterıyor.
    yardımı dokunacak bır arkadas varmı acaba

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.