Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartı 1gb 256 bıt olanı var Casper NIRVANA 15.4" CPQ-Q900-4M35 işte modelı
  • parmak izi gibi bi olaya hiç gerek yok. koyun adam gibi şifre veya extra güvenlik programı kimse açamaz
  • arkadaşlar bugun talıhsız bır olay nedenıyle cıhazın menteşesi kırıldı oynuyor ve kapagı acıp kaparken ses yapıyor.servıse goturucem bana bunu en kısa zamanda ve dogru duzgun yapabılecek bı servıs tavsıye edermısın bılıyorsanız.yer onemlı değıl neresı olursa gotururum.
  • Istanbul merkeze gonder.
  • dun maıl gondermıstım casper a cevap gelmıs yurtıcı yada fillo kargo ıle bıze ucretsız gonderın gereklı işlemı uygulayalım diye bu şekil yaparım sanırsam.
  • gecmiş olsun.. dostum .
  • saolasın.
  • Casper gerçekten tebrik etmemek elde değil Adamlar servisleriylede 1 numaralar.Geçenler de donanımsal sorunlardan dolayı BIOS um çöktü Gönderdim gönderdiğim gün elleri geçti ve hemen yaptılar.Hdd değiştirmişler.Önceden Toshiba model Hdd var dı Western Digital in bir modelini takıp hemen yolladılar.Ertesi gün Notebook um elimde.
  • Wouv! iste bu inanilmaz. 2 gunde bios ve HDD degisimi yapip gonderdiler ha? Hala "30 Is Gunu" kavramiyla calisan markalara duyrulur !...
  • İşte Bu Herşeye BedeL !

Casperi genelde bundan seciyorlar seciyoruz..
  • İşte müşteri memnuniyeti bu demek Bravo Casper teknik servisine
  • arkadaşlar ben de nasipse aranıza katılmayı düşünüyorum bu modellehttp://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vtp8700a-core-2-duo-p8700-2.53ghz-4096mb-ddr2-320gb-15.4-dvdrw-512mb-9600gs-1.3cam-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=37358

fakat casper'ın sitesine baktığımda ram 800mhz görünürken vatan 667mhz diyor, bu aleti kullanan varsa doğrusu nedir? wireless-N desteği var mı? ekranı led değil sanırım? pratikte şarjı ne kadar gidiyor? üzerinde gelen vista 32 sanıyorum ve isteğe bağlı ücretsiz 64bitlik versiyonu hala gönderiyorlar mı?

şimdiden teşekkürler

şaka gibi ya! vatan izmir mağazada ürün az önce bitmiş, sürekli internetten takip ediyordum stoğu, akşam gidip alacaktım ama gene olan oldu. vatandan hangi bilgisayarı alıcak olsam böle oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspcü -- 25 Eylül 2009; 14:10:58 >

• Dostlar dün itibari ile P8700 işlemci ve 9600M GS kullanan Nirvanalardan bi tanede ben aldım.Fakat aygıt yöneticisinde işlemciler kısmında T6400 görünüyor..Var mı başka problemi oLan..meseLa aşağıdaki arkadaşında aynı sorunu varmış.Ne yapmalıyız ?

http://forum.donanimhaber.com/m_33611638/tm.htm
  • @metintekin ;

casper'da düşüş olduğunu sanmıyorum masaüstülerde 1.sırayı kapmış satışlarda... Notebookları bilemem tabii.

@GurcellOnline

servisi süper 2 hafta da değil de bilgisayarım bozuldugunda 6 gün içerisinde yaptılar yolladılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

Dostlar dün itibari ile P8700 işlemci ve 9600M GS kullanan Nirvanalardan bi tanede ben aldım.Fakat aygıt yöneticisinde işlemciler kısmında T6400 görünüyor..Var mı başka problemi oLan..meseLa aşağıdaki arkadaşında aynı sorunu varmış.Ne yapmalıyız ?

arkadaşım o büyük ihtimalle sürücüyle ilgili bir problem, ben de bugün bu aleti aldım ve ilk çalıştırdığımda baktığımda aygıt yöneticisine işlemci P8700dü fakat sonra yanında gelen driver cd'sinden şimdi hatırlamadığım bir intel sürücüsünü yükledim ve aygıt yöneticisinden baktığımda bu sefer T6400 gösteriyor fakat az önce everest programını yükleyerek baktım ve işlemci P8700

• quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

arkadaşım o büyük ihtimalle sürücüyle ilgili bir problem, ben de bugün bu aleti aldım ve ilk çalıştırdığımda baktığımda aygıt yöneticisine işlemci P8700dü fakat sonra yanında gelen driver cd'sinden şimdi hatırlamadığım bir intel sürücüsünü yükledim ve aygıt yöneticisinden baktığımda bu sefer T6400 gösteriyor fakat az önce everest programını yükleyerek baktım ve işlemci P8700

dostum sinek küçük ama mide bulandırıyor işte CPUZ ile bende baktım p8700 ama bunu niye göstermiyor orda..Can sıkıcı bi durum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

dostum sinek küçük ama mide bulandırıyor işte CPUZ ile bende baktım p8700 ama bunu niye göstermiyor orda..Can sıkıcı bi durum

hocam dediğim gibi, sorun intel'in yüklediğimiz bir driver'ından kaynaklanıyor, içiniz rahat etmiyorsa formatlayıp tekrar bakın aygıt yöneticisinden hiçbir driver yüklemeden.

• quote:

Dostlar dün itibari ile P8700 işlemci ve 9600M GS kullanan Nirvanalardan bi tanede ben aldım.Fakat aygıt yöneticisinde işlemciler kısmında T6400 görünüyor..Var mı başka problemi oLan..meseLa aşağıdaki arkadaşında aynı sorunu varmış.Ne yapmalıyız ?

arkadaşım aslında nasıl yapıldıgınıl aygın yöneticeisinde yapacagını biliyorum ama ben bıle yaparken bagzen karıstırıyorum..:D yanı aslında bu bir sorun degıl..casperin bır takım recovery sistemi bir mac makina ile aynıdır..yanı aslında senın makınan 8700 ama casper üretimde standart recovery yukleme sistemı kullandıgı için orada 6400 görunuyo ama alet kesinlıkle 8700 süpen olmasın..bagzen magazaya gelıyo musterıler yapıyorum önlerınde.2 dk falan surmuyo.eger avcılara yakın oturuyosan gelrısın magazaya hallederiz 2 dkda

• yanı olay tamamemn casperin hazır recovery sistemi kullanmasından kaynaklanıyor..problem yok yanı arkadaslar...aklınıza takılan sorularda bana pm aatbılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

yanı olay tamamemn casperin hazır recovery sistemi kullanmasından kaynaklanıyor..problem yok yanı arkadaslar...aklınıza takılan sorularda bana pm aatbılırsınız

eyvallah hocam ilgin ve desteğin için
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.