Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZehirliYilan

hic bekleme al o zaman dostum

Yaw kardeş hemen alcamda hepsi cok az taksit yapıyo fazla taksit yapınca fiyatlar ucuyo biraz nakit biriktirip öyle alıcam
  • arkadaşlar gta4 de ekran kartı 512 olarak gozukuo turbocache devreye gırmıo bu sorunun bı cozum yolu varmı yoksa oyun veya pc nın ozurluluğumu.
  • Oyun PC nin RAM lerinide somurdugu icin Ekran Kartina TurboCache icin yeterli bos miktar kalmiyor :D
  • 8 gb a cıkmıomu bunların ramlerı alalım .
  • Ben de aranızdayım, Casper Nirvana CPM-P880-4L15 modelini aldım, konu sahibi listeye nickimi eklerse sevinirim :)
  • mrb arkadaşlar bende casperın p8400 işlemcili olanını kullanıyorum oyun oynarken bazen bilgisayarı çok kasıyor bi dk sonra çok rahat oynaya biliyorum oyunda sürekli kasıp tekrar düzeliiyor
    sizde de var mı böyle bir sorun?
  • bende var bi an tık tık 5 10 sn kasıyor sonra acılıyor nedenını bılemıyeceğim hdd olabılır 5400 rpm oldugundan hdd lerı tabı sadece tahmın benımkı.
  • Antivirus programı güncelleme yapıyorken bilgisayar kısa bir süre çok kasılıyor. Sizinkinde de aynı şey olabilir. Varsa programı disable ederek deneyin.
  • vırus programı kullanmam o programlar zaten bellı başlı vıruslerdır. ben sadece gta4 de yaşıyorum bunu oda ram sııkıntısı sanırım 8 gb a cıkmıyor galıba benımkı bılgısı olan varmı.
  • antivürüsten kaynaklandığını sanmıyorum
    çünkü eskiden de kullanıyordum ama böyle sorun çıkarmıyordu
    ayrıca kasılma araları çok düzenli oluyor
    sonra hiçbir şey yokmuş gibi kendine geliyor
    bütün oyunlarda böyle format attım gene düzelmedi
    ben ısınmadan şüpheleniyorum
    eskiden boyle ısınmıyordu şimdi 90 lardan inmiyor
  • hdd 5400rpm olduğu için arada kasılma oluyo ve bunun diğer sebebide wifi-bluetooth gibi kablosuz bağlantı kullanmamız
  • sorun ısınmadanmış klimalı odada 18 derecede hiç kasılma
    yapmadı yaklaşık 3 saat boyunca
  • ben notebook altlığı kullanıyorum fanlı sende onlardan al kasma yapmıyor altında o oldugu taktırde.bırde nvidia nın son surumu var mobıle kartlar ıcın physX eklentısı gelıyor o driver la onuda kurmanı tavsıye ederım.
  • Arkadaşlar; Başlığınızı sündürmek istemezdim ama bir Casper almadan önce bakmanızda fayda var. Daha hızlısını, daha güzelini, aynı fiyata hâttâ daha uygun fiyata alabilirsiniz...

Bakmanızda tavsiye :

http://forum.donanimhaber.com/m_33830290/tm.htm
  • Tüm arkadaşlara yeniden merhaba... p7350 modelini alalı nerdeyse bir yıl oldu ve 1 kez bile format atmadım onca program kurup kaldırmama bir sürü download yapmama rağmen..tabi çok şükür avast sayesinde hiç virüs sorunum da olmadı..cihazı hiç kullanmadan kötüleyenlere çok şaşırıyorum.. tamam almadan önce benimde bir sürü ön yargım vardı fakat alıp kullandıktan sonra hepsi uçtu gitti benim tek sorunum piano black boyadan dolayı yüzeylerinde iz kalması ki bunu da her gün temizlik yaparak hallediyorum ( o karizmatik duruşu için katlanılabilir bence)... cihaz tam bir f/p ürünü..... bir sürü oyunu full e yakın grafikte rahatça oynuyorum (GRİD de dahil)..yeni nesil wifi kartı ile çevredeki ağları rahatça görüp erişim sağlıyorum,hdmi çıkışı sayesinde kaliteli görüntüyü istediğim yere aktarıyorum , e-sata bağlantısıyla hızlı harici depolama ürünleri kullanabiliyorum vb vb.. kısacası verdiğimiz parayı kuruşu kuruşuna hakediyo.. ben ekim in 8 inde aldıgımda dolar 1.21 gibiydi ve 1000$+kdv ye almıştım benzer özellikteki p7450 ise şu an 1600 civarında herhalde daha fazla anlatmama gerek yok... FOREVER CaSPeR

• casper ın fıyatları dığer notebook fıyatlarına kıyasla cok fazla deıl hatta çoğu zaman ucuz.casper cok kalıtelı bır marka kullandıgıım cıhazın basına bırcok sey gelmesıne ragmen hala sapa sağlam tık yok aynı şey masaustu bılgısayarım ıcınde gecerlı oda hala sapa saglam casper marka. casper ı tercıh ve tavsıye etmemın en buyuk gerekçesı ıse Türkiye yapımı olması yurt dısındada satışları olan bı Türk markasının ülke bakımından cok onemlı yerı var gerek reklam amaçlı gerek ekonomi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 7 Eylül 2009; 3:00:16 >
  • Aynı fiyata daha iyisini almak varken...

Ayrıca Casper toplama, tüm ürünler yurtdışından geliyor...
  • Ona bakarsanız bir hp notebookdada işlemcıyı sabıt dıski i cd surucusunu ekran kartını ve gerı kalan herseyı hp nın urettıgını soyleyemezsın.egerkı hp kendı parçalarını kendı uretmıs olsaydıda kımse hp yı tercıh etmezdı.hp yı cogu kısı parça kalıtesı ıcın alıyor.hp sadece ornek.
    Ki Casper ın kullandıgı parçalarda kalite parçalardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 7 Eylül 2009; 3:07:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk14

Ona bakarsanız bir hp notebookdada işlemcıyı sabıt dıski i cd surucusunu ekran kartını ve gerı kalan herseyı hp nın urettıgını soyleyemezsın.egerkı hp kendı parçalarını kendı uretmıs olsaydıda kımse hp yı tercıh etmezdı.hp yı cogu kısı parça kalıtesı ıcın alıyor.hp sadece ornek.
    Ki Casper ın kullandıgı parçalarda kalite parçalardır.

Casper Clevo'dan satın almıyor mu cihazları ? Ardındna "Casper" yazısını bastırıyor....
    ,
    Neyse, uğraşamam dostum seninle. "Benimki en iyisi." diyenlerdensin. Ben de bulunabilirliği, kullanılabiliriği en yüksek şeyleri bulmaya çalışıyorum. Donanım olsun, yazılım olsun...
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.