Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar 64 bit işletim sistemi istedim geldi gibi ifadeler kullanmışlar.Casper 32 bit ile sattığı notebooklara sonradan 64 bit sistem dvdside yolluyormu ? Eğer öyleyse helal olsun valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

Bazı arkadaşlar 64 bit işletim sistemi istedim geldi gibi ifadeler kullanmışlar.Casper 32 bit ile sattığı notebooklara sonradan 64 bit sistem dvdside yolluyormu ? Eğer öyleyse helal olsun valla.

evet sadece 1mail atmak yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

Bazı arkadaşlar 64 bit işletim sistemi istedim geldi gibi ifadeler kullanmışlar.Casper 32 bit ile sattığı notebooklara sonradan 64 bit sistem dvdside yolluyormu ? Eğer öyleyse helal olsun valla.

yolluyor bana yolladılar kargo ücreti 3 tl başka para istemiyorlar çok anlayışlı bir firma bence casper gerçekten helal olsun
  • Dostum Biz Windows 7 Cdsini istesek Yollarlar mi ? diyorsun yada vista 64 bit ?
  • Arkadaşlar size bİ sorum olacak araştırmalarım sonucunda vatan pc ile bimeks en ucuz fiyatı veriyo casperin p8700 serisinde ama teknosaya gittiğimde arada 200-300 tl oynuyo neden böyle bimeks ve vatanda daha ucuz diyorum.Teşhir TOPLAMA hepsi tabi ucuza verirler diyolar.Ve bu teşhir toplamalardada pc ye ilk formatı çektiginde donanımları hiç bi şekilde görmedigini söylüyolar.Dolayısıyla Kafamı baya karıştırdılar BU konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  • @ZehirliYilan
    Ciktiginda yollarlar belki :D 22 ekimi beklemelisin.

@roz.kamalna
    TeknoSA herzaman pahalidir adinda SA gecen ne varsa bilki o sey tum piyasadan yuksek bir etikete sahiptir. Format cekildiginde donanimlar gormuyor diyenlerin eminim Driver kelimesine karsi bir ilgisizligi vardir. PC ye format cekilince direk program kurup calistirabildiklerini sanan bircok arkadas bu yanilgiya dusuyorlar. Ayni turden benimde tanidiklarim vardi ve onlara Driver yuklemeleri gerektigi anlata kadar akla karayi sectim. Hem Driver yuklemek o kadar basitde degil. Dogru surum driveri yuklemek gerekli. 64Bit kullanan birisne 32Bit driver i yuklersen elbetteki bazi seyler yanlis gidecektir.
    Kullanidigin notebooku cok iyi tanimalisin ve donanimlarini cok iyi bilmesilinki driver sorun olmasin. En basit ornek Ses karti driverini genelde yanlis yukleyenler bu aletten ses cikmiyor diye agliyorlar. Eger ki cok fazla donanimdan anlamiyorsan ve yukleyemeceginden supheliysen notebookun sana geldigi halindeki Image leyip. Format istediginde almis oldugun Image den yukleme yaparsan bu sorunuda ortadan kaldirmis olursun.

• @ZehirliYilan

Eğer windows 7 işletim sistemli bir laptop alırsan yollarlar ama adamlar sende vista varken windows 7 yollayamazlar 100küsur dolar verip,onlar sana sende olan işletim sisteminin bi kopyasının 64 bitini gönderiyorlar sen de kendi çevrimiçi anahtarını kullanarak etkinleştiriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

@roz.kamalna
    TeknoSA herzaman pahalidir adinda SA gecen ne varsa bilki o sey tum piyasadan yuksek bir etikete sahiptir. Format cekildiginde donanimlar gormuyor diyenlerin eminim Driver kelimesine karsi bir ilgisizligi vardir. PC ye format cekilince direk program kurup calistirabildiklerini sanan bircok arkadas bu yanilgiya dusuyorlar. Ayni turden benimde tanidiklarim vardi ve onlara Driver yuklemeleri gerektigi anlata kadar akla karayi sectim. Hem Driver yuklemek o kadar basitde degil. Dogru surum driveri yuklemek gerekli. 64Bit kullanan birisne 32Bit driver i yuklersen elbetteki bazi seyler yanlis gidecektir.
    Kullanidigin notebooku cok iyi tanimalisin ve donanimlarini cok iyi bilmesilinki driver sorun olmasin. En basit ornek Ses karti driverini genelde yanlis yukleyenler bu aletten ses cikmiyor diye agliyorlar. Eger ki cok fazla donanimdan anlamiyorsan ve yukleyemeceginden supheliysen notebookun sana geldigi halindeki Image leyip. Format istediginde almis oldugun Image den yukleme yaparsan bu sorunuda ortadan kaldirmis olursun.

Evet size hak veriyorum teknosa bütün ürünlerinde pahalı ama vatan ve bimeksten de daha önce alışveriş yapmadığım içinde fazla bir bilgim yok açıkcası bu ürün şu anda araştırdığıma göre en ucuz vatanda daha sonrada bimekste ama tabi güvencesine ne derecede güvenilir onu bilmiyorum. Eğer vatandan alışveriş yapan arkadaşlar biraz bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.
    Ürünün bulunduğu link
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-core-2-duo-p8700-2.53ghz-4096mb-ddr2-320gb-15.4-dvdrw-512mb-9600gs-1.3cam-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=37358

• Yalniz Bunun Ekran Karti Normal 512 paylaşimsiz 1 gb kadar cıkma olsaigi fln yok sanırım 9600 gs diyo cünkü 1.548 TL fiyatida bende 1.500 almiştim teknosadan 1oo ytl hediye ceki cabasi 2 sene önceden teknosadan toshiba leptop aldim sorun cıkmadi size kalmiş artık :)
  • @roz.kamalna
    Vatan Computer ve Bimeks gayet guvenilir yerlerdir. Hem firma olarak hemde web den satisinda bugune kadar sorunla karsilasan gormedim. Bimeks ten ben alisveris yapmadim ama birkac kez Vatan Computer dan ekran karti ve HDD almistim. Icinin rahat etmesi icin biraz arastirma yapip kendin gormelisin.
  • samsung r620 al sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZehirliYilan

Yalniz Bunun Ekran Karti Normal 512 paylaşimsiz 1 gb kadar cıkma olsaigi fln yok sanırım 9600 gs diyo cünkü 1.548 TL fiyatida bende 1.500 almiştim teknosadan 1oo ytl hediye ceki cabasi 2 sene önceden teknosadan toshiba leptop aldim sorun cıkmadi size kalmiş artık :)

Bu teknosa fiyatı http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030959&CS_Category=_SBA_63_1662_444_1074&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

buda vatan fiyatı: http://www.vatanbilgisayar.com/casper-core-2-duo-p8700-2.53ghz-4096mb-ddr2-320gb-15.4-dvdrw-512mb-9600gs-1.3cam-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=37358

İkisi arasındaki farkları karşılaştır kararı sen ver hangisinden alırdın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZehirliYilan

samsung r620 al sen

Ya birader kendin casper p8700 alıyosun bizede samsung al diyosun oldumu simdi
  • Ben Teknosa Derim 100 ytl hediye ceki onuda janjanli bi canta alirsin güzelcene şakasina dedim yaf
  • Vista Home Premium'lu CASPER alıp,www.casper.com.tr/windows7 sitesine girip formu doldurursanız, kargo bedeli karşılığında 1 adet WİNDOWS7 DVD'niz olur.(Özür, kargo da ücretsizmiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlemanx -- 25 Ağustos 2009; 10:46:26 >
  • @ZehirliYilan

Ama şimdi o Kampanya yok ve fiyatlar daha pahalı Linkdede görüldüğü üzere Tabi teknosanın fiyatları daha cazip olursa neden ordan almayayım deilmi. Benim firma kötüleme gibii bi amacım yok sadece en uygun fiyata bu bilgisayarı almak
  • o kampanya war dewam ediyo 10 x 159,88 TL = 1.598,78 TL

Axess,Bonus ile 10 taksit
    Teknosa.com'a özel 100 TL Hediye Çeki
    Ücretsiz Nakliye.

Tek Ödeme ya da
    Havale ile
    1.518,84 TL (KDV Dahil)

bu gidişle kacircan yaz bitmeden al kışın daha tuzlu olur yaz kampasi biterse
  • Saol kardeş ama bide vatan cartla vatanın fiyatına bakarsan arada en az 150 tl fark var üstüne 100 tl indirim çekinide katsan bile vatan daha ucuza geliyo eğer bildiğin yerde vatanın fiyatından ucuzu varsa Bilgilendirirsen sevinirim.Çünkü Teknosanın fiyatları uçuk Yinede ilgilendiğin için Saol
  • cihaz aynı cihaz. teknosa'nın uyanık elemanlarının lafına kanıpta fazladan para bayılmayın. Vatan-bimeks veya büyük bi CASPER bayisinden ürünü deneyerek alın. karton kutusunu ilk sizin gözünüz önünde açsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

cihaz aynı cihaz. teknosa'nın uyanık elemanlarının lafına kanıpta fazladan para bayılmayın. Vatan-bimeks veya büyük bi CASPER bayisinden ürünü deneyerek alın. karton kutusunu ilk sizin gözünüz önünde açsınlar.

Kesinlikle hak veriyorum Benim aklımdan da bunlar geçiyodu
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.