Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardes inceledim ve bimeksteki daha uygun ama kampanyanın bu gün son günü diyolar hem bimeksteki 1 gb harici ekran kartı....Fiyatıda daha uygun ama gel gelelim kampanyanın son günü :S
  • waLLa Sana kaLmiş Bitane Daha Leptopum War toshiba oda suan sattim ama onuda teknosadan almiştim bi sorun olmadi :)
  • Ya birader söz konusu sorun deil fiyat aralığı :) Yani anlayacağın bu fiyata kaçmaz bişey ama malesef kampanyanın son günü oldugu için şu anda alcak maddiatım da yok bütün magazaları inceledim 1,500 den aşağı veren yok Tek bimeks 1,280 e veriyo Oda kampanya ile :) Artık bi dahaki kampanyayı bekleyecez diomusum
  • Bence 300 ytL Cok büyük Fark Kardeş Dikkat Et Vardin Bişeyler
  • Kardeş bu gün tam alıyodum herşey yolundaydı ki birden iş bozuldu :) dediğim gibi bi daha ki kampanyaya bilginiz olsun ucuz yollu bu özelliklerde noteebook varsa yazarsanız sevinirim.Hattta artık az kullanılmış ikinci elede acıgım cünkü fiyatlar uçuyo valla :)
  • abimde toshiba a300 wardi 900 sattım :)

samsun bölümüne bak sen
  • Valla kardeş güzel ve az kullanılmıs bi makina arıyorm casper p8700 özelliklerinde olursa daha güzel olur eger elinde böyle bi makinası olan varsa ilgilenirim
  • Bimeks veya vatan ikisininde sattığı ürün aynıdır kasa aynı olduktan sonra. birinde 2 diğerinde 3usb diye bi olay yok. sadece sitelerine yanlış bilgi girilmiş olay bu

2.elde 1100liraya güzel bi Asus var onu tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Bimeks veya vatan ikisininde sattığı ürün aynıdır kasa aynı olduktan sonra. birinde 2 diğerinde 3usb diye bi olay yok. sadece sitelerine yanlış bilgi girilmiş olay bu

2.elde 1100liraya güzel bi Asus var onu tavsiye ederim

Alakasi Yok !

Şuan Ben 3 usb olan kullaniyorum 1.500 lıkta e sata girişi usb olarakta kullaniyo o yüzden 3 usb oluyo 2 usb olanda bu olay yok yanliş bilgi diye bişey yok lutfen.

Kendim Kullaniyorum 2 aydir . Tek Sorun olabilcek te Ekran Karti Paylaşimsiz 1 gb ekran hd olsaydi harika bişey olurdu :)
  • Walla kardeş bimeksin sitesinde 1 gb harici diyo ulan görmeye bi gittim 512 mb paylasımsız ama 1 gb kadar ramdan kullanabiliyo bu yüzden elemanlarla biraz tartıştm :) ama sonunda wep sayfalarına girdiğimizde özür dilemeek zorunda kaldılar :) Bimeksin kampanyası hala devam ediyo ama tasitlendirme secenekleri çok az oldugu için alamıyorum :(
  • 64 bit yükleyecek arkadaşlara Windows 7 tavsiye edebilirim herhangi bir driver sorunu yaşamassınız.Kurulum sonunda otomatik olarak driver larınız yüklü olarak karşınıza çıkıyor
  • Kardeş Çok güzel bi makina seçmişsin hayırlı olsun diyorum.ALLAH BİZede nasip eder ins.Bende tam almaya gidiyordum. Hatta ayırtmıstım bile ama taksit seceneklerini görünce Biraz ertelemek zorunda kaldım.Ama yinede o Makinayı alacam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roz.kamalna -- 18 Ağustos 2009; 17:54:23 >
  • hayirli olsun kardeş cok güzel bi leptop aldin bence :)

Bende Windows 7 mi gecsem xp yemi kafam karişti vistayi hic sefmiom :(

2 aydir kullaniom malasef
  • Birader sen WİNDOWS 7 ye geç çünkü driverlerle bereber geliyo diyolar daha kullanmak nasip olmadı ama ben Win7 ye geçmeyi düşünüyorum.Eğer bi gün notebook u alabilirsem tabi :) Bide senden ricam olacak notebook u aldıktan sonra artı ve eksileri olarak senden cevap bekliyorum.Pc yi aldıktan sonra bizi unutma
  • Eksi Olarakta Bende Yardimci Oluyum Ekrani Hd olarabilirdi..
    Ekran Karti 1 gb paylaşimsiz olsaydi harika olurdu

keşke bunlar olsaydi casperin üretikleri şuan nirvanalardada bu özellikler daha yok biraz baktim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

http://forum.donanimhaber.com/m_33830290/mpage_1/key_//tm.htm#33830290

Bakmanızda tavsiye...

Bakıp model önerilmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZehirliYilan

Eksi Olarakta Bende Yardimci Oluyum Ekrani Hd olarabilirdi..

keşke bunlar olsaydi casperin üretikleri şuan nirvanalardada bu özellikler daha yok biraz baktim.

Kardeş bunları bende bililyorumda birazda kullanışlı olup olmadıgını söylersen sevinirim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: roz.kamalna

quote:

Orijinalden alıntı: ZehirliYilan

Eksi Olarakta Bende Yardimci Oluyum Ekrani Hd olarabilirdi..

Kardeş bunları bende bililyorumda birazda kullanışlı olup olmadıgını söylersen sevinirim.....

Isınma Yok !

Cokda Kullanişli 2 aydir kullaniyorum sesi bile cıkmıyo bana göre cok kullanişli

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.