Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadasım icin rahat olsun pc lerin hepsi 64 bit destekli senin alacagın modelinde 64 bit destegi var bu arada merak etmissin cevap veriyim dedigin model ve benimki ve nerdeyse butun cpm serisi 8 gb ram max destekliyor ayrıca ddr3 1033 mhz ram desteggi var umarım aydınlatabilmisimdir

@ casperı kotuleyen arkadaslar

bayilere bakıp aldanmayın hepsi kucucuk dukkanlar casperı merak edenler vatan bilgisayar teknosa gibi buyuk magazalara giip inceleyebilirler bu kadar dert edilecek bisi yok 2 aydır kullanıyorum bilgisayarımda en ufak bisi yok
    ayrıca sunuda belirtip hic kapanmadan clisma rekoru pc imde 36 saattir ve en son artık kapatırken baktıgımda cpu sıcaklıgı 52 dereceydi ısınma sorununun olmadıgı bunlardan anlasılır heralde ki bu 36 saat icinde pc le neler yapmis olabilecegmi zaten tahmin edersiniz onun icin lutfen casper a laf atmayalim nusteri hizmetleri diyosunuz 64 bit dvd si istedim 1 ertesi sabah elime ulastı bir gunde artık gerisini siz dusunun bilip bilmeden konusmayalim...

• quote:

Orjinalden alıntı: sivıl encınyır

arkadaşlar ya soda içiodum.elim çarptı.laptopun usb girişlerine soda geldi biraz.ne yapabilirim.makinayı kapattım tabi hemen

geçmiş olsun..kuruduktan sonra açınca bişey olucağını sanmam
  • ben yaklaşık 9 ay öncep 8600 centrino 2 işlemcili nirvana aldım resmen makinayı eze eze kullnıyorum şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım öle markasına bakıp yorum yapmamak lazım crysis crysis warhead gibi oyunları düşük ayarda çok akıcı oynaya biliyorum
    sonra o dandik denilen anakart intel aynısını apple kullanıyor foxconn marka anakartları ise hp nin en çok kullandıgı kart eğer istenilirse toshiba kasasına casperın içi monte edilebilir[ ki intelden ödül almış bi firma hatırlasanı core 2 extreme 3.06 dünyanın en hızlı notebook işlemcisini casper için üretmişti saygılar......
  • Arkadaşlar 3 aylık notebookumun harddiskinden hafifden ses geliyor normal mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

quote:

Orjinalden alıntı: sivıl encınyır

arkadaşlar ya soda içiodum.elim çarptı.laptopun usb girişlerine soda geldi biraz.ne yapabilirim.makinayı kapattım tabi hemen

geçmiş olsun..kuruduktan sonra açınca bişey olucağını sanmam

klavyesine gelseydi kötü Olurdu yapış yapış çekilmezdi açıkçası ama USB girişlerinde ben de bişey olucağını sanmıyorum ama flash disk koyunca yapışıyormuş falan
  • kardeş kaç para bu
  • Slm arkadaşlar yorumları olabildiğince dikkatli okumaya çalışıyorum bu yüzden 64 bit vista(home basıc) istedim geldi ve yükledim laptobuma ama ne yazık ki webcam çalışmadı. tüm aramalarıma rağmen bir çözüm bulamadım. webcam 32 bir xp de çalışıyor. 64 bitte aygıt yöneticisinden bakıyorum drıver yüklü vede en günceli. casper bayii konuştum 64 bit kullanma çok sorun yaşarsın dedi açıkcası pekde ciddiye almadım bu sözünü. bu konuda yardımlarınızı önemle rica ediorum arkadaşlar. Laptop bilgilerim aşağıdadır.

Şimdiden yardımlarınız için tşk ederim.

Intel® Centrino® 2 ‹şlemci Teknolojisi
    Intel® Core™ 2 Duo ‹şlemci P8600 (‹şlemci h›z› 2.40 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB)
    Intel® PM45 Chipset
    Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlant›s›
    Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
    4 GB DDR2 800 MHz Bellek
    320 GB SATA Harddisk
    15.4”WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
    1024 MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek)
    DVD±RW DUAL
    2.0 MP Web Camera
    PCI-e Mini Card
    Bluetooth
    Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
    2X USB 2.0 port, 1X eSATA, 1X HDMI
    Li-ION smart battery

• 64bit için driver nette olması lazım biraz araştırın..yoksa birisi upgrade eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

Slm arkadaşlar yorumları olabildiğince dikkatli okumaya çalışıyorum bu yüzden 64 bit vista(home basıc) istedim geldi ve yükledim laptobuma ama ne yazık ki webcam çalışmadı. tüm aramalarıma rağmen bir çözüm bulamadım. webcam 32 bir xp de çalışıyor. 64 bitte aygıt yöneticisinden bakıyorum drıver yüklü vede en günceli. casper bayii konuştum 64 bit kullanma çok sorun yaşarsın dedi açıkcası pekde ciddiye almadım bu sözünü. bu konuda yardımlarınızı önemle rica ediorum arkadaşlar. Laptop bilgilerim aşağıdadır.

Şimdiden yardımlarınız için tşk ederim.

Intel® Centrino® 2 �şlemci Teknolojisi
    Intel® Core� 2 Duo �şlemci P8600 (�şlemci h�z� 2.40 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB)
    Intel® PM45 Chipset
    Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlant�s�
    4 GB DDR2 800 MHz Bellek
    320 GB SATA Harddisk
    15.4�WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
    DVD±RW DUAL
    2.0 MP Web Camera
    PCI-e Mini Card
    Bluetooth
    Li-ION smart battery

http://rapid share.com/files/260573376/amcap.rar.html (boşluk yok)

adresindeki küçük programı kullanıyorum gorebilmek için 64 bitte. driverları zaten casperın verdiği cd de bulunmakta. eğer yoksa da 32 bit olanını kurarsan sorun kalmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

64bit için driver nette olması lazım biraz araştırın..yoksa birisi upgrade eder

upload demek istedin heralde?

• arkadaşlar merhaba.ben de 64 bit vista kurmak istedim.ama cdyi takıp bilgisayarı yeniden başlattıgımda

''no emulation system type:00''
    şeklinde bi hata alıyorum.

bilgisayara cdyi takıp hızlı başlatta calıştır dedigimde ise ''kurulum bu işletim sistemi sürümünde çalışamaz.windows yüklemek için lütfen yükleme medyasından önyüklemeyi deneyin.''

diye bi hata cıkıyor.cd servisin yolladıgı cd.ama bildigin kopya.adamlar dvdye yazdırıp vermişler.

ne yapmam lazım ya aklım karıştı
  • arkadaşlar bugün bilgisayarımı açtım ve oyun oynarken farketimkii sol hoparlörden cızırtı geliyor. anlayacağınız hoperlör cufladı.. durup dururken oldu. şu anda sesle ilgili hiç birşey açamıyorum. windowsun açılış sesinde bile çok kötü bir ses geliyor. ve garantiye yollamayı düşünüyorum. acaba bugüne kadar bu sorundan dolayı yada başka sorunlardan dolayı garantiye yollayan arkadaş oldumu. kaç günde gelir yollarsam??
  • Oncelikle hayirli olsun sonrada gecmis olsun :D bu tarz sorunlar elbette olabilecek seylerdir ama servise gondermeden elindeki cihazin ses karti driver ini yeniden kursan yada komple sistemi bastan kursan belki cozum olabilir. Cunku buna benzer problem yasayan birkac arkadas driveri guncelemeden sonra sorunun gittigini yazmislardi. Eger hala ayni sorun devam ederse servise gondermen gerekir. En gec 2 hafta icerisinde cihazini alabilirsin. Ben LCD ekranin degismesi icin gonderdigimde 10 gun sonra cihaz elime gecmisti. Oysa seninki daha kucuk bir sorun daha cabuk gelecegine eminim :)
  • Meraba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli :) sivil encınyır atılmış forumdan
  • S.A arkadaşlar baya bi araştırmama rağmen hala alacagım notebook'a karar veremedim aslında tam vermiştim CASPER alcaktım kime sorsam casperi bedava almam fln filan dediler diğer markaları sölediler ama arastırdıklarmın icerisinde bana en uygun olanı casper.O yüzden kullanan arkadaslarada sormak istedim. xmonte arkadasımın notebook u güzel gibime geldi.Yanlız en fazla 1.500 verebilirim ben notebook'u cad cam cizimde ve özel işlerimde kullanacagım internet vs.Aslında çalıştığım şirkette kullanıyoruz ama kısa süre oldugu için uzun süreli kullanan arkadaslarada danısmak istedim.

Intel® Centrino® 2 �şlemci Teknolojisi
    Intel® Core� 2 Duo �şlemci P8600 (�şlemci h�z� 2.40 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB)
    Intel® PM45 Chipset
    Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlant�s�
    4 GB DDR2 800 MHz Bellek
    320 GB SATA Harddisk
    15.4�WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
    DVD±RW DUAL
    2.0 MP Web Camera
    PCI-e Mini Card
    Bluetooth
    Li-ION smart battery

Buna yakın tavsiye edebileceğiniz bi notebook varsa tavsiyelerinize açığım.

• Seçtiğiniz ürün gayet güzel ve yeterli. Bimeks ve Vatan fiyatlarına bakın derim
  • Evet güzel ama arkadaslarım benii yanıltıyo dogrusu kime sorsam casperdan uzak dur diyolar cabuk arıza yapıyo diyolar açıkcası birazda korkuyorum dedikleri gibi çıkarsa diye cünkü baska bişeye benzemiyo notebook alınca bir kere alayım diyorum....Eğer kullanan varsa aramızda iyi veya kötü yönlerinden bahsederse sevinirim sadece casper deil buna yakın olan diğer notebooklarada acıgım maksatım uygun fiyata yaklasık bu özelliklerde bi notebook almak
  • Bu fiyat aralığında Casper-Acer-Asus-Samsung modellerine bakmanı tavsiye ederim..

Ayrıca bu konuyu okursan sorun yaşayan olmadığını ve F/P olarak gayet üst seviye olduğunu annlarsınız
  • Benide Yazabilirsin Listeye 2 Aydir Casper Nirvana 8700a Kullaniyorum Hicbi Sorun yok Şuanda

Isınma Diye bişey yok adete Önceden Toshiba Satille a300 serisi wardi onu oda duruyo gercekten kaliteli bi leptop genellıkle casper a karşi ön yargi war bende alirken cok kafam karişti ama korkarak aldim ama leptop kesinlikle cok iyi isinma sorunu vs yok ben en az bi 5 -6 saat oturuyorum ısınma sorunu olmuyo Yani Korkmadan Alabilirsiniz YAŞASİN CASPER TüRKiYenin Prestiji :
  • Saolun Arkadaşlar bana birazda olsa yardımcı oldunuz artık kararımı verdim.Yani casper p8700 ü alıyorum.Bu özelliklerde güzel bi makina dogrusu tabi bimeks e fln baktım ilk basta biraz kafamı karıstırdılar ama telefonda fiyatını sordugumda bana 1,78 tl dediler tabi şaşırdım hemen dedim sitede 1,298 yazıyo oda bozuntuya vermedi :D galiba pardon yanlıs söylemişim 1.287 dedi bu seferde bi çeliski icerisindeyiz anlamadm gitti. Zehirli yılan arkdasım sen bu makinayı 2 ay önce ne fiyata almıstın ? veya söle deyim ben bu makinayı en cazip fiyata hangi magazadan alabilirim ? :)
  • Ben 1.500 civari almiştim 1.599 Şuanda Teknosada 100 ytlik de cek weriyorlar 1.499 geliyo yani bence teknosa dan alirsin :)

bimekste 1.273,40 TL * diyo ama usb 2 adet vede bazi özellikler degişik sana kalmiş bi incele ikisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZehirliYilan -- 14 Ağustos 2009; 1:24:49 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.