Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine sessizleşti burası nasılsınız arkadaşlar.
  • Nedendir ama Casper i alan susuyor kardesim. Ne nesi cikiyor nede solugu. Acaba cok asiri bagimlilik yaptigindanmidir yoksa tam tersimi bilemedim. Bi benim cenem dusuk heralde bu konuda :)
  • Heralde pcyi alan daha ugramıyo foruma :) Bide bi sorum olacak benim iş yerimdede Nirvana T8400 var ve bu pcde cam programları kullanıyorum.Herkezinde bildigi gibi vista yine yan çiziyo bende XPye dönmek istiyorum.Acaba CASPERden XP cdsi istesem Herhangi bi ücrete tabi olurmu .Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • Arkadalar merhaba,

Birkaç sorum olacktı.

Windows 7 yüksetme CD'si geçti elime. Akrabam almıştı Casper'ı, onlar için. Ama sisteme WinXP kurduk. Bu elime geçen disk, illa Vista kurulu bilgisayara mı kurulmak zorunda ? Üzerindeki linsansla, başka bir bilgisayara kurulum yapabilir miyim ? Sadece upgrade mi (Yani yükseltme), yoksa baştan kurulumdiski olarak da kullanılabilir mi ?

Üzerinde Serial var , yine de danışmak istedim.
  • Serial varsa istediğin Pc ye kurulum yaparsın. ama aynbı anda Update yaparsan Bill gates amce anlayabilir

Herkesiz yeni yılı kutlu olsun. Sağlıklı mutlu ve güzel bir olması dileğimle
  • Bill Gates mi kaldi metintekin. Adam emekli oldu kendini dunya barisina adadi :) Artik Steve Ballmer dayimiz var. Benim sertifikayi bile o imzalamis zaten gordukce sinir oluyorum :D
  • Arkadaşlar bende P8600 model var. Geçenlerde format atarken bilgisayar kendini normal olarak resetledi. Ancak açılışta takılıp kaldı. Ne F2 nede F12 tuşları çalışıyordu. Anlayacağınız setupa bile giremedim. Tekrar format atma imkanıda kalmadı. Hdd yi çıkartıp tekrar açtım bilgisayarı bu sefer F2 ile setupa girilebiliyordu. HDD yi takınca açılışta takılıp kalıyordu. Hard diskin arızalandığına kanaat getirip servise gönderdim 25 gün kadar sonra geldi ve HDD yi değiştirmişler. HDD Toshiba marka olmasına rağmen arızalanması ilginç. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Bu arada teknik servisten biraz uzun sürsede memnun kaldığımı belirtmek isterim. Selamlar.
  • hdd sorunu olması doğal bişey.özellikle taşırken sallandıysa darbe gördüyse olmuş olabilir. servisin olayı çözmesi güzel
  • Arkadaşlar ben de GT130 M modelinden aldım. Fakat sizlere birkaç sorum var.

Birincisi ses kalitesi daha önce kullandığım notebooklara nazaran kötü sizde de öyle mi?

İkincisi ve en önemlisi , bu cihazın touchpadi nasıl kapatılıyor yahu.

Üçüncüsü benim wireless card , atheros sizinki de öyle mi?

Son bir söz de bu FN ile CTRL tuşunun yerini değiştiren zihniyetin annesine. O anladı ne demek istedimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan82 -- 22 Ocak 2010; 10:06:12 >
  • Öncelikle hayırlı olsun güzel seçim.

tuşların yerine kısa sürede alışırsın.

ses kalitesi güzel fakat pek yüksek değil.

touchpad nası kapatılır bilmiyorum ama en basitinden aklıma gelen görev yöneticisinden devre dışı bırak demek.

Wifi kart intel diye biliyorum.bi ara bakıp yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Öncelikle hayırlı olsun güzel seçim.

tuşların yerine kısa sürede alışırsın.

ses kalitesi güzel fakat pek yüksek değil.

touchpad nası kapatılır bilmiyorum ama en basitinden aklıma gelen görev yöneticisinden devre dışı bırak demek.

Wifi kart intel diye biliyorum.bi ara bakıp yazarım

Wifi karta bakıp acil yazabilir misin? Benimki atheros çünkü. Herkes intel falan diyor. Sitesinde de intel yazıyor. Fakat benimki atheros.

Aygıt yöneticisinden bakabilir misin sana zahmet?
  • Arkadaşlar S.A. Geçen Yıl 2009 Şubat ayında aldığım Casper Nirvana P8600 Modelli Bilgisayar Arıza yaptı.Arıza tam olarak Notebook ilk açıldığı anda Casper Logosunun olduğu yerde donup kalmasıydı.Yetkilsi servise giden ürün 1 hafta sonra BIOS güncellenmesiyle geri geldi.Aradan geçen 2 ay sonunda tekrar aynı arızayı yaşadım Yine Casper Yetkili Servisine giden ürün HDD değişmiş bir şekilde bana geri geldi.Aradan 2-3 ay gibi bir zaman zarfı geçmesi sonucunda Tekrar aynı arızayı yaptı yine Casper Yetkili Servisine Giden ürün yaklaşık 1 Ay sonra Yenisi ile değiştirildi.Allah için Doğruya doğru şimdi.Yetkili teknik servis gerçekten çok hızlıydı bu konuda çok memnundum.Bide üstüne yenisi ile değiştirlmesi olunca çok sevinmiştim.Yeni Ürün Kasım Ayı ortalarında elime geçti.ve Bugün itibariyle de yeni üründe de aynı Problem oluştu (4.Arıza aynı arıza, ilk açıldığı anda Casper Logosunun olduğu yerde donup kalması).

Birde ortada şöyle bir mağduruiyet var Bu haftasonuna kadar Power Point den Hazırlamam gereken bir ödevim var.

Şimdi Siz değerli Arkadaşlardan Ricam ben bu üründe Para iadesi alabilirmiyim.Artık yeni bir ürün veya Arızanın giderilmesi gibi şeylerle uğraşamam.

Sağlıcakla kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: veliaht27

Arkadaşlar bende P8600 model var. Geçenlerde format atarken bilgisayar kendini normal olarak resetledi. Ancak açılışta takılıp kaldı. Ne F2 nede F12 tuşları çalışıyordu. Anlayacağınız setupa bile giremedim. Tekrar format atma imkanıda kalmadı. Hdd yi çıkartıp tekrar açtım bilgisayarı bu sefer F2 ile setupa girilebiliyordu. HDD yi takınca açılışta takılıp kalıyordu. Hard diskin arızalandığına kanaat getirip servise gönderdim 25 gün kadar sonra geldi ve HDD yi değiştirmişler. HDD Toshiba marka olmasına rağmen arızalanması ilginç. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Bu arada teknik servisten biraz uzun sürsede memnun kaldığımı belirtmek isterim. Selamlar.

Arkadaşım üstteki Mesajımda Yazdığım Gibi Benim başıma gelen senin başına gelmiş Allah kolaylık versin SAnırım P8600 lü modellerde böyle bir problem var inşallah sonu hayır olur.

• P8600 lü arkadaşlar wireless modeminizin markası ve modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

P8600 lü arkadaşlar wireless modeminizin markası ve modeli nedir?

Merhaba arkadaşlar. Bendeki P8600 ün wirelesi Intel(R) WiFi Link 5100 AGN
    Ama ne hikmetse bazı modellerde Atheros marka kullanmış casper. Daha iyimi kötümü bilemiyorum. Ancak bu modeli Samsung un üst model noteboklarında da kullandığını gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remixes

quote:

Orijinalden alıntı: veliaht27

Arkadaşlar bende P8600 model var. Geçenlerde format atarken bilgisayar kendini normal olarak resetledi. Ancak açılışta takılıp kaldı. Ne F2 nede F12 tuşları çalışıyordu. Anlayacağınız setupa bile giremedim. Tekrar format atma imkanıda kalmadı. Hdd yi çıkartıp tekrar açtım bilgisayarı bu sefer F2 ile setupa girilebiliyordu. HDD yi takınca açılışta takılıp kalıyordu. Hard diskin arızalandığına kanaat getirip servise gönderdim 25 gün kadar sonra geldi ve HDD yi değiştirmişler. HDD Toshiba marka olmasına rağmen arızalanması ilginç. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Bu arada teknik servisten biraz uzun sürsede memnun kaldığımı belirtmek isterim. Selamlar.

Arkadaşım üstteki Mesajımda Yazdığım Gibi Benim başıma gelen senin başına gelmiş Allah kolaylık versin SAnırım P8600 lü modellerde böyle bir problem var inşallah sonu hayır olur.

Arkadaşlar bendeki P8600 modelinde birkaç ay önce böyle bir sorunu oldu. Bilgisayar hdd yi okumuyordu. Servise gönderdim bir ay sonra hdd yi değiştirip gönderdiler. İşin garibi 10 gün sonra tekrar aynı şekilde arızalandı. İşimin yoğunluğu nedeniyle servise göndermeden biraz kendim kurcalayayım dedim. Çünkü bir ay ayrı kalmak işime gelmiyordu. Öncelikle şunu belirteyim. Vista kullanırken defalarca format attığım halde hiç böyle bir sorun yaşamadım. Ama nezamanki win 7 yükleyeyim dedim ilkinde değil ama ikinci yüklememde bu sorun oluştu. Sorun bilgisayarın hdd nin boot unu okuyamamsı ile ilgili. o yüzden bilgisayar hdd takılı iken açılmıyor. win 7 boot la ilgili bir değişiklik yapıyor herhalde. Neyse hdd yi söktüm. Linux tabanlı Pardus 2009.1 versiyonlu cd vardı. onu taktım ve bilgisayarı açtım. Bilgisayar açıldı ve yükleme ekranı gelince hdd yi taktım. yükleme sırasında hdd yi tamamen formatlayıp pardusu kurdum. Bilgisayarı tekrar açtım ve bir sorun yoktu. Hemen win 7 cd sini tekrar takıp win 7 yi sorunsuz bir şekilde kurdum. Şu anda 20 gündür kullanıyorum herhangi bir sorunda yok. Ama 2. veya 3. kez win 7 kuracak olsam ne olur bilemem. Dediğim gibi vistada hiç böyle bir problem olmamıştı. Ayrıca şunuda belirteyim. Aynı işlemi başta linux tabanlı pardus cd si ile değilde tekrar win 7 veya vista cd leri ile yapmaya kalkıştım olmadı. hdd yi formatlayamadım. Sanırım buna linux gerekiyor. Bence Win 7 güzel ama Kurarken dikkatli olun derim. Belkide win 7 konusunda yanılıyor olabilirim ama benim düşüncem bu. Hepinize selamlar.

• win7 gayet başarılı tavsiye ederim
  • ben ekim 2008 den beri p7350@2.00 GHz, 2 Gb ram 9600M GS modelini kullanmaktayım..şimdiye dek ne bir çökme yaşadım ne format attım.. Severek sıfır problemle kullanmaya devam ediyorum.. Bazı arkadaşlar sormuş neden kimse uğramıyor diye.. Problem olmayınca kim neden uğrasın ki
  • arkadaşlar benim sol taraftaki hoparlör sanırım patlamış. bir gün öncesinden birşey yoktu. ertesi gün açtım ve baktımki cızırdan bişiy anlaşılmıyo. şu anda tek hoparlörle kullanıyorum ve bu durum canımı sıkıyor. teknik servise gönderen arkadaşlar, prosedürü anlatırmısınız. ne yapmam gerek teknik servise yollamam için? ve kaç günde geri gelir? işlerimiz yoğunluğu nedeniyle uzun zaman alıcaksa yaza doğru göndereceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikcocuk

arkadaşlar benim sol taraftaki hoparlör sanırım patlamış. bir gün öncesinden birşey yoktu. ertesi gün açtım ve baktımki cızırdan bişiy anlaşılmıyo. şu anda tek hoparlörle kullanıyorum ve bu durum canımı sıkıyor. teknik servise gönderen arkadaşlar, prosedürü anlatırmısınız. ne yapmam gerek teknik servise yollamam için? ve kaç günde geri gelir? işlerimiz yoğunluğu nedeniyle uzun zaman alıcaksa yaza doğru göndereceğim?

arayın casper servisini durumu anlatın. verin servise.yakında servis yoksa kargolayın. 1hafta sürmez tahminim

bu arada eylülde 2sene olucak garantisi biticek... bitmeden satıp modelmi yükseltsem acaba bide netbooklar hoşuma gidiyo. bunu çok kullanmıyorum zaten. yoksa satıp netbookmu alsam

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.