Şimdi Ara

Yeni cee'd PREMIUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
2
Favori
18.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Şimdi başıma birşey gelmeyecekse bir şey demek istiyorum; "Bence" bu aracın dış görünüşü golf'den daha güzel..
    Bakın ! sadece dış görünüşüne bakarak bunu diyorum diğer kriterler işin içinde yok..

ve ayrıca sonuç; PAHALI !

Dostum heyecana gerek yok. Donanım olarak zaten takıyor golf e ;)

donanım ve görsel olarak golf'den güzel. ama işte sonuçta " biri vw, diğeri kia.. "
    Hani şu malum edinilmiş bilgilerimiz var ya.. Öyle bir şey...

Evdeki kadınlara sorsam (hani genel olarak araba işine ilgisiz oldukları için dedim) kia mı? vw? mi diye cevap belli..

Bunun haricinde ispatlanmış bir kalite ve geçmiş var ortada.. Daha geçen günlerde servisin birinde yeni i30'un arka çıtasını çıkmış olarak gördüm. Olay basit, olmaz değil.. olabilir.. ama olmamalı diye düşünüyorum..

Klavye başından koca KIA yetkilisine laf söylemem anlamsız olur ama, satış yapmak ve gelişmek istiyorlarsa bu fiyatlar ile olmaz !
    İndirim yap ! Uygun fiyat ver ! İnsanlara KIA için fırsat tanı... Nedir ne değildir görsünler diyorum ben...

Bu durumun en basit örneği DACIA'dır.. İlk çıktığında durumuna ve fiyatına bakın.. Bir de şimdiki durumuna bakın.. Adamlar Jip'de sattılar binek araçta, yakında MPV de satacaklar...

• Adam koymuş özellikleri 63.000 fiyat çekiyor. Ford yapmış 73.000 tl istiyor hemde manuel. Forumdakilerin araç fiyatlarından haberi yok galiba.

Yeni cee'd PREMIUM
  • yollarda çok görmek kalite işareti ise linea çok kaliteli bir araç.

c segment hiçbir araca 50 bin TL üzerinde bir meblağ ödemem. bu araçlara ucuz da demiyorum ama i30, elantra ve ceed benzer donanım seviyelerinde rakiplerinin hemen hepsinden daha ucuzlar. en az onlar kadar da kaliteliler.

tamam 60 bin ama tepeden tırnağa yeni ve hiç değilse esp'si kliması mevcut
  • Araç tasarım ve donanım olarak öyle hoşuma gitti ki ne bileyim fiyatı pahalı ama ya. Segmentinin en iyisi diyebilirim . GOLF'mü Cee'd'mi deseniz gözüm kapalı Cee'd'e yönelirim . Donanımlar aklımı başımdan aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bir araç Astra'ya ancak bu kadar benzetilir

Yeni cee'd PREMIUM

aynen ilk gördüğümde astra makyaj mı yaptı demiştim.kesinlikle çalıntı bir tarsarım..
  • çakma Astra olmuş harbiden.
  • benzinli premium niye yok?

bu fiyatlarla araba satabileceklerini sanıyorlarsa çok yanılıyorlar.

en az 5000 düşmeleri lazım.

premium a xenon ve navi de ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

çakma Astra olmuş harbiden.

astraya iyi çakar harbiden bu ceed.
  • Araç gayet şık ve alınası bir araç.

Ancak Fiyat politikası değiştirilmeli.
  • Pek satılmaz ya bu fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffate

quote:

O biraz zor :) Astra dunku model degil ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 63 bini sportage'a veririm.O donanımların hepsi onda da var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

quote:

O biraz zor :) Astra dunku model degil ;)

çakma muhabbeti sıktığı için söyledim.
    modellerin birbirine benzemesi normal
    astra elbette güzel bir model varsın ona benzesin.
    astra da leona benziyor

Leon'mu? :) Kia ile Hyundai eskiden beri model taklitleri yapar astra ile ceed ciddi derecede benziyor..

• Adamları tebrik edeceğimiz yerde çamur atma derdinde herkes. Kim ne derse desin fiyatı sunduklarına göre normal.

Astra dünkü model değilse arasındaki farkları yazında görelim o halde. Bu araçta her c sınıfı araça gibi bir araç işte.
  • Valla hi pişmanım, keşke biraz daha bekleyip soul yerine ceed alsa idim.. Artık kardeşime alırız. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

63 bine kia ceed alacak babayiğidi tanımak isterim şahsen

bulursan beni de çağır, birlikte tanışalım! :)
  • Geçtiğimiz günlerde canlı canlı görmüştüm, tasarımı ve donanımı cidden muhteşem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su anda en full u 55 civarında olsa o ayarlarda bir an düsünmem. Fakat 60 psikolojik olarak zorluyor zaten ;) birde 63 olunca cok begensende almak istemiyosun. Benim gibi donanım sever biri icin c sınıfında en tercih edilesi arac.

• İç tasarım akıyo da dış tasarımı 5 kuruş etmez marka değeri de yok bizımla degılsan Kiadan alınsa alınsa suv araç alınır bence oda bütçe az olduğunda ama illaki suv araç almak istenildiğinde
  • Şuan araç almayı düşünüyoruz kimileri fanatiklik diyebilir ama sadece kia düşünüyorum.Güney koreliler daha önceden de iyi işler yapıyordu fakat bu kadar gündemde değildi Türkiye de , şimdi ise bence otomotiv sektöründe çoğu alman firmasından üstünler ssangyong, kia , hyundai motosiklette ise hyosung çok ilerleme katlettiler hele ki biraz daha param olsa ilk alıcağım araç ssangyong rexton w :) Ama şuan ki durumda ilk olarak yeni ceed 1.6 concept plus a baktık ama bazı eksiklikleri vardı avrupa da ki modeller ile şimdi bugün premium getirmişler güzel olmuş bence fiyatı biraz fazla 59 bin 60 bin düşerse alınabilir.Tek bir sorun var memleket Trabzon olduğu için altı alçak gibime geldi olmadı sportage 1.6 gdi düşünüyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.