Şimdi Ara

Yeni cee'd PREMIUM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
2
Favori
18.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kia liste fiyatından 5000 lira civarı çok rahat iniyor.

53-54 aralığına concept plus otomatik aracı veriyorlar.
  • Aracı inceledim. Çok sık. Türkiye ye gelen paketlerinde navigasyon ekranı start stop anahtarsız calıstırma ve km ile mil degisebilen buyuk ekran kadranı yok. O km ekranı daha da kücültmüsler.

Arka kapılarda bile piano black kaplama var. İc tasarım da dıs tasarım da cok iyi. İc kalite de bariz degisme var. Sunroof olayı da cok iyi. Ayrı iki cam lı sportage deki gibi.

Sonuc olarak fiyatı yuksek olmasa alinacak arac. Gerci her markanın fiyatı yüksek ama bu fiyatlarda insan ister istemez dusunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia Türkiyede araç satmak istiyorsa ceratodaki 126 hp LPG uyumlu motoru ceed e koyup baz donanımı 37 bin gibi bi rakama vermesi lazım.
  • kia fiyatını yükseltince kendini premium sanıyor galiba, 63 bin buna veren adama sağlıklı bir gözle bakamam açıkçası..
  • Herkes satmasına takmış. Bence bu Kia nın sorunu. Ben satmamasını tercih ederim. Satmadığı için premiumdur benim gözümde. Hergün, herkesin altında gördüğüm bir araba dikkat çekmez. Ama satmayan araba, hele de böyle bir estetiği varsa dikkat çeker. 100.000 e Optima sattılar ilk heves. Hangi biriniz sokakta görse, durup bakmaz? Koca Türkiyede 10 adet sattılarsa, işte premium o arabadır.

Ben böyle düşünürüm. Düşünmeyene de saygı duyarım. Ancak satmasını kafanıza takmayın, hatta almayın da. Lütfen!!!
  • dizel otomatık bıle olsa 63 verılır mı hele ceed e.
    duz vıteslı bmw o fıyatlara alınabılır hemde dızel bır serısı...
  • C sınıfının en yakışıklı araçlarından biri bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

dizel otomatık bıle olsa 63 verılır mı hele ceed e.
    duz vıteslı bmw o fıyatlara alınabılır hemde dızel bır serısı...

Ayni ozellikleri BMW'ye ekleyince fiyati kaca cikiyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Aracı inceledim. Çok sık. Türkiye ye gelen paketlerinde navigasyon ekranı start stop anahtarsız calıstırma ve km ile mil degisebilen buyuk ekran kadranı yok. O km ekranı daha da kücültmüsler.

Arka kapılarda bile piano black kaplama var. İc tasarım da dıs tasarım da cok iyi. İc kalite de bariz degisme var. Sunroof olayı da cok iyi. Ayrı iki cam lı sportage deki gibi.

Sonuc olarak fiyatı yuksek olmasa alinacak arac. Gerci her markanın fiyatı yüksek ama bu fiyatlarda insan ister istemez dusunuyor.

Sizin incelediginiz Concept Plus. Premium'da navi ve xenon far haric diger ozellikler mevcut..

• quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Kia liste fiyatından 5000 lira civarı çok rahat iniyor.

53-54 aralığına concept plus otomatik aracı veriyorlar.

Premium icin son fiyat alan oldu mu acaba? 57 civari ise alirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: fat_old_sun

dün aracı ümraniye meydan avm de inceledim. hakketen dışardan çok şık gözüküyor araç. iç kısmıda idare eder di bence. panoramik camsız, 16 jant, birde park sensörsüz 54.5 dediler dizel, otomatik en full olanına. pazarlıksız dediler. bence 1-2 daha inerler. panoramik camlı ve 17 jantlı şekliyle bence 55 eder bu araba şu piyasa koşullarında.

Panaromik camsiz olan en alt versiyon. Manuel ve otomatik vites secenekleri mevcut. Bir ust versiyon Concept Plus 53.500

• herkes çok iyi çok güzel diyorda kim alacak bu fiyata
  • Peter Schreyer tasarlıyor aracı hala yok astraya benziyor yok leona benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunrasit

58 e bıraktılar concept plus
    izmit outlette oturdum içine dizel otomatik sunroof var komple
    arabanın içi konsol piano black koltuçuklar harika
    bir an arabamı verip takas edeyim istedim
    hanımın da içi gitti arabaya ancak başka planlar
    golfle onla bunla karşılaştırmaya gerek yok
    arabaya binmeden kalitesine bakmadan konuşanda çok
    focus 70 istiyorsa kia 63 ister normaldir bence.
    Citroen bile son üretimlerinde malzeme kalitesini yükseltti
    tasarımı güzelleşti c4 üne mesela ds5 mesela insana dudak uçuklatan tasarımı var
    bizdeki kafa piyasası yok abi kafası o yüzden boşline arabalara 60 lira veririz biz.

58 mi? 53.500'e verıyor Ulukar
  • bu peter panı bizim ülkeye de getirseler ya, iki günlük köprü hasılatını da cebine koyarız. teknoloji diye sözde bi bakanlığımız da var nasıl olsa. sözde yerli(?) araba yapacaklardı. öyle 4+4 yapmakla olmuyo bu işler, sıkıysa 4x4 yap da görelim.. Yerli...
  • 58.700 + sigorta Premium
    54.200 + sigorta Concept Plus
  • 54.000 Concept Plus Gül-Al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: automovil

Adam koymuş özellikleri 63.000 fiyat çekiyor. Ford yapmış 73.000 tl istiyor hemde manuel. Forumdakilerin araç fiyatlarından haberi yok galiba.

Yeni cee'd PREMIUM

Kesinlikle katılıyorum.
    Bugün Peugeot 208 araca bir iki opsiyon eklediğinizde fiyat 50 bin'in üstüne çıkıyor. Keza Yaris de öyle. Fiesta 50 küsürlerde. Polo 58.500'ü buluyor ki Ceed Premium'u bu fiyata alıyorsun ve Polo'dan çok daha fazla özelliğe sahip.
    Ve bu saydığım araçlar B sınıfı oysa Ceed C sınıfı!
    58.000'e Volvo , Audi hatta BMW alınır diyen arkadaşlar var. Volvo yine neyse de Audi ve BMW gerçekten çok boş. Jant kapağıyla gelen araçlardan bahsediyoruz. Tamam kalitesi eyvallah ama o parayı verdikten sonra insan biraz da lüks istiyor, konfor istiyor. Keza bakıma girdiğinde ya da arıza çıkardığında parça fiyatları da en az iki kat farklı olacaktır.
    Netice de evet 54 bin - 59 bin TL çok para ama Türkiye'de araç fiyatları bu seviyede..

• quote:

Orijinalden alıntı: automovil

Adam koymuş özellikleri 63.000 fiyat çekiyor. Ford yapmış 73.000 tl istiyor hemde manuel. Forumdakilerin araç fiyatlarından haberi yok galiba.

Yeni cee'd PREMIUM

arkadaş bu insanlara laf anlatamazsın. dediğin gibi 73 milyara yarısı plastik olan bi araca çok normal bi fiyat... ama 63 milyara kia olunca çok fazla..

Bizim türk insanı için bu yüzden kör diolar..

Hep derim.. Şu wv gidip 4 teker olduktan sonra şekli şemali olmayan bi araba çıkarsın, hatta dandik malzeme kullansın.. yinede kapış kapış gider.

Bi çok ülkede şuan kia baya baya popüler marka.. Hatta amerikada bunların içinde.. Ama türkiye de kia çok dandik bi araba..

Sezarın hakkını sezara vermek lazım.. kia bi wv bi bmw değil ama alınmıycak bi arabada değil...

• Herkese merhaba,

Yapılan tartışma oldukça soyut, olaya biraz daha net yaklaşmak açısından; iki-üç modelin fiyatları karşılaştırılacak ise öncelikle modellerin donanımları eşitlenmeli, ardından benzer donanımdaki araçların fiyatları alt alta dizilmeli..

Fiyatı üstte olan araç için istenen farka "marka primi", popüler deyimiyle price premium deniyor. Tüm markaların amacı, imajlarını yükselterek rakipleri ile aynı ürünün daha yukarı fiyattan satmak... Tartışmanın özünde Kia'nın mevcut durumu ile marka primi alamayacağı (ben vw, ford ya da başka markaya marka primi veririm diyenler) ile aynı donanımı daha uygun fiyata alırım şeklinde 2 ana fikir var.

Unutmamak gerekki vw, ford, vs bu noktaya kısa sürede gelmedi, geçen yılların ardından bugünkü konumlarını sağladılar. Kia ise gördüğüm kadarıyla son yıllardaki atağı ile (Peter Schreyer'in dizaynın başına geçmesi, markaya bir karakter kazandırma çalışması, ürün kalitesindeki arttış gibi)satış adetlerini arttırmayı ve marka primi almayı amaçlıyor.

Bu yolda da fena gitmediklerini 2012 yılı avrupa otomobil pazarındaki satış adedi artışları tasdikliyor gibi. Bir de Kia'nın sitesinden Yeni Ceed ile ilgili dünyanın önemli programlarının değerlendirmeleri aşağıdaki linkte. Bir kısmını inceledim, genel yorumları bu dizayn ve kaliteli ürün ile tüm hatchback'lere rakip olur Kia Ceed diyorlar..
    http://www.kiamotors.com/vehicles/ceed/gallery-media.aspx?scroll=true

Tüm bunların yanısıra fiyat, marka vs. dışında araba alırken beğeni dediğimiz, herkese göre değişen bir etken olduğunu da atlamamak gerekli..

Son olarak; ben de geçen ay 2011 model Opel Astra Classic aracımı satarak Kia Yeni Ceed Dizel Otomatik Concept paket araç aldım ve gayet memnunum..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.