Değerli arkadaşlar, uzun süredir ceed dizel concept takip ediyorum ve mazda 3d touring ve ceed concept dizel araçların hem 0 hem de 2 el fiyatları hemen hemen aynı. Ceed deneme sürüşü yaptım, güzeldi, mazdayı sadece netten baktım ve o da hoşuma gitti. Ceed 2+3 yıllık (5 yıl deniyor ama hayati parçalar dışarda) garantisi mazdada ise 3+2 yıllık (600 küsüre uzatılıyor) garantisi var. Her ikisinin de ikinci eli zayıf (mazdanın biraz daha fazla zayıf olduğu söyleniyor). Mazdanın sürüş keyfinin daha fazla olduğunu okuyorum. Sizden ricam iki araçtan kullanan veya iyi bilenlerin bu model veya markalarla ilgili yorumlarını bekliyorum. Manuel düşünüyorum bu arada. Şimdiden teşekkurler.
Daha 1 aya kadar mazda touring dizel 47 bine satiliyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Mazda 3 HB kasalar bambaşkadır benim gözümde
quote:
Orijinalden alıntı: rmz56
Daha 1 aya kadar mazda touring dizel 47 bine satiliyordu
evet 2012 modeller öyleymiş, o zamanlar hiç mazda3 düşünmüyordum
Mazdalarda kalıtelı araclar ama satarkene heralde 3 ay bazen beklenıyoor Turkıyede uc marka almıs basını gıdıyoor Bmw Mersedes Audi pıayasaları dusmuyoor dıyer markalar uvey evlat Mazda lar sorunsuzdur arkadasım ıkı yıl ozel servıs ısı yaptım Kıa ozel servıstık bır arkadasımlaa ınanırmısın ınsaata kullanılan Çelık Motorun Kıaları gelıyordu alt takımları turboları dıpdırı sasırıyoorduk bakımları na adamlar getırmıyoorlar 3000 5000 km . gecmıs 2008 Kıa Cerato aracımıda sattıgıma pişmanım Laguna 3 e cuval dolusu para doktukte neoluyoor pıyasasıı yerlerde gıdıyoor kafan gonlun hangısını ıstıyoorsa onu al ama bu mevcut kasa Mazda Tourıng falan ıse onlarda sorunsuz Japonun zaten genelı Iyı forumlar kazasız sürüşler dılıyoorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme