Şimdi Ara

Yeni Ceed Düşünüyorum Fiyat ve Araba iyi mi? [ALINDI-Sorusu olan sorabilir+Foto eklendi] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
8
Favori
10.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ireyal

Hayırlı olsun çok güzel bir tercih, çok güzel bir araç. Kazasız belasız kullanın, yeni işinizde hayırlı olsun. Kia deyince aklıma Avusturalya Açık tenis turnuvası geliyor. Adamlar marka değerini yükselmek için bu turnuvanın sponsoru olup kocaman kocaman Kia yazarak ve araç dizayn-kalitesini yükselterek çıtalarını oldukça yukarıya çektiler. Artık markalar arasındaki kalitenin iyice birbirine yaklaştığını düşünüyorum. Bu nedenledirki yok Kia, Hyundai kötüdür aman alınmaz gibi söylemelere çokta itibar edilmemesi gerekir. Zaten itibar edilmediğide ortada.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
  • arkadaşlar öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler.herkes "en iyi araba benimki, çünkü benim" mantığıyla hareket ettiği için gerçekler güme gidiyor gibime geliyor.bu işlerle bayağı ilgilenmiş birisi olarak; kia, hyundaiden de sınıfındaki çoğu araçtanda daha sağlam daha kalitelidir.dışardan görüp yorum yapmak yerine, bizzat test edilse birçoğunu pişman edecek makinalardır inanın.ülkemizde tıpkı skoda ve dacıa gibi kendi sınıfında değerini ve pazarını tam oturtamamış bir marka bence.Kia yaramaz diyenlere soruyorum.gerek cerato gerekse ceed (hele benim hasta olduğum ama alamadığım SW si) kendi sınıflarındaki hangi hangi marka ve araçtan eksik yönleri var.Kendi sınıflarındaki araçlara göre aksine fazlası var.zaman zaman forumda ve bazı yerlerde cerato ve ceedin fren mesafelerinin uzun ve yetersiz olduğu yazılıyor.bu tamamen kulaktan dolma.kısaca kia alacak arkadaşların kafası hiç karışmasın.kendi segment ve sınıflarındaki her markaya karşı tek geçerim cerato ve ceedi.keşke ceratonun da yeni modellerinde dizel seçeneği olsaydı.ilerde 0 km. araç alırsam mutlaka cerato ya da ceed SW olacaktır. saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: hareket28

arkadaşlar öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler.herkes "en iyi araba benimki, çünkü benim" mantığıyla hareket ettiği için gerçekler güme gidiyor gibime geliyor.bu işlerle bayağı ilgilenmiş birisi olarak; kia, hyundaiden de sınıfındaki çoğu araçtanda daha sağlam daha kalitelidir.dışardan görüp yorum yapmak yerine, bizzat test edilse birçoğunu pişman edecek makinalardır inanın.ülkemizde tıpkı skoda ve dacıa gibi kendi sınıfında değerini ve pazarını tam oturtamamış bir marka bence.Kia yaramaz diyenlere soruyorum.gerek cerato gerekse ceed (hele benim hasta olduğum ama alamadığım SW si) kendi sınıflarındaki hangi hangi marka ve araçtan eksik yönleri var.Kendi sınıflarındaki araçlara göre aksine fazlası var.zaman zaman forumda ve bazı yerlerde cerato ve ceedin fren mesafelerinin uzun ve yetersiz olduğu yazılıyor.bu tamamen kulaktan dolma.kısaca kia alacak arkadaşların kafası hiç karışmasın.kendi segment ve sınıflarındaki her markaya karşı tek geçerim cerato ve ceedi.keşke ceratonun da yeni modellerinde dizel seçeneği olsaydı.ilerde 0 km. araç alırsam mutlaka cerato ya da ceed SW olacaktır. saygılarımla.

merakımdan soruyorum mesela i30 ve ceed aynı altyapıyı kullanmalarına ragmen kia nın hyundaiden (tasarım gibi göreceli kavramlar değişiklik gösterir o ayrı) hangi alanda kalite üstünlüğü var onu merak ettim.yanlış anlamayın kinayeli değil öğrenmek için sordum çünkü benim gözümde ikiside kendini çok geliştirdi farkı ne belirliyo onu merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sıcak bakmıyorum şimdilik tabi. Daha zamana ihtiyaçları var. Önce şu taklit tasarımları bıraksalar

Hangi taklit tasarımlar?

Merakımdan sordum.

Amblemi cadillac, önü hyundai arkası s serisi, önü c serisi, arkası corolla olan isimlerini bilmiyorum, hepsi taklit

İyi, siz öyle bilmeye devam edin

Biz yanlış bilelim, sen doğrusunu bil, al bi çin arabası takıl üstad

İmzama bakarsanız, zaten alıp kullandığımı görürsünüz Çin arabasını.... Üstad. Siz yanlış bilmeye devam edin. Sizi düzeltecek kişi ben değilim. Anca showroomlara gider, çaycı değil de, müşteri muamelesi görürsünüz, o zaman kendi kendinize düzelirsiniz zaten.

Hocam mobil sürümde imzalar görünmüyor, tam sürümden baktım imzanıza sizde de kia varmış, ben çinliler için yazmıştım, tamamen yanlış anlamışsınız beni

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sıcak bakmıyorum şimdilik tabi. Daha zamana ihtiyaçları var. Önce şu taklit tasarımları bıraksalar

Hangi taklit tasarımlar?

Merakımdan sordum.

Amblemi cadillac, önü hyundai arkası s serisi, önü c serisi, arkası corolla olan isimlerini bilmiyorum, hepsi taklit

İyi, siz öyle bilmeye devam edin

Biz yanlış bilelim, sen doğrusunu bil, al bi çin arabası takıl üstad

İmzama bakarsanız, zaten alıp kullandığımı görürsünüz Çin arabasını.... Üstad. Siz yanlış bilmeye devam edin. Sizi düzeltecek kişi ben değilim. Anca showroomlara gider, çaycı değil de, müşteri muamelesi görürsünüz, o zaman kendi kendinize düzelirsiniz zaten.

Hocam mobil sürümde imzalar görünmüyor, tam sürümden baktım imzanıza sizde de kia varmış, ben çinliler için yazmıştım, tamamen yanlış anlamışsınız beni

Problem değil de.... Sizin önce taklitçiliği bıraksınlar mesajınız üzerine yazdım ben zaten.

Kia, Audi tasarımcısı Peter Schreyeri transfer etti. 2009 yılından beri bu tasarımcıyla çalışıyor diye biliyorum. Yıl yanlış olabilir. Tamamen kendi özgün tasarımlarını yapıyor Kia. Konu da Kia olunca, nasıl başka araçları taklit ediyor diye sordum zaten size.

Tasarımları gerçekten iyidir Peter in. Hatta Avrupada tasarımcılar arasında en çok beğenilen tasarımcı seçildi halk tarafından. Başka bir araba modelini taklit etmesi söz konusu değil, sanmıyorum. Tesadüf eseri başka bir araca far, stop gibi tasarımlar benzeyebilir, yani sınırlı bir alan var, ancak taklit söz konusu değil bence.

Hatta Cerato, başlı başına bir devrim diye düşünüyorum. Eski Ceratolarla karşılaştırırsanız, zaten siz de farkına varırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sidartha123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sidartha123

araçınız hayırlı olsun güle güle binin . adamlar boşa 5 yıl garanti vermiyor. eskiden çirkin araçlar yapıyorlardı . tr ve avrupada bu yüzden pek tutunamıyorlardı. ancak tasarımda da modern cizgileri yakalayabildiler. birde sanayi ahalisinde uzakdoğulu araçlara saygı duyarlar .uzun ömürlü ve sorunsuz bilinir. japon araç sağlamdır kanısı yaygın (japon grubuna bütün uzakdoğuyu sokabiliriz. ) güvenirliliği yüksektir.

Çinliler de dahil mi?

sanırım sanayi de çin malları ile ilgili kanı oluşmadı daha . daha doğrusu ön yargı kırılmadı daha da diyebiliriz. sizin fikriniz nedir. fiyat kalite orantısını da gözönünde bulunduralım.

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı Uğurlu Olsun Güzel Seçim. Bizdede 2012 Kia Ceed SW Concept 128 ps Olanı Mevcut. Otomatik Vites. Amcamın Aracı. Yanlız Onunkinda Sunroof Var. Sizinkide Concept Sunroof Bulunması Lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saroz34

Dediklerinize katılıyorum.

Türkiye' de doğrudürüst bir otomobil dergisi ya da internet sitesi yok.
    Adamlar inceleme dedikleri şeylerin en az % 90' nı yabancı dergi ve internet sayfalarından çeviriyorlar.
    İnceleme dedikleri şeyler de çoğu zaman lansman haberleri oluyor !!!

Oysa doğru düzgün, bir kullanıcı gibi inceleme yapsalar, uzun dönem test yapsalar ciddi bir şekilde okunup takip edilirler. Yapıyorlar belki ama kırk yılda bir, çok az.

tr de araç tanıtımlar araç reklamından daha yanlı . yazılı ve görsel medya da aynı. özellikle 8. etap bir kaç tanıtımına denk geldim aracı övüyor sadece. sonuçta reklam geliri falan kaygısı ile dokunamıyor araça. özelliklede doğuş gibi güçlü bir gruba dokunamayacağına göre aracı övmese bile yeremiyor.

• Aracı bende test ettim.Otamatik vites olduğu için zevk alamadım.Geçen yılda eski kasasını test etmiştim.
    Tek kelimeyle mükemmel.Ben fordun yeni focusunu,eski kasasını,yeni fiestayı kullandım.Konfor anlamında
    cedd mükemmel bence.Sessilik ve süspansüyon rahatlığı ford da yok.
    cedd malzeme kalitesindede fordun yukardaki araçlarından iyi.şovrumda incelediğim yeni focusun
    pencere ve kapı plastikleri elimle bir güzel oynuyor.ceddin iç malzeme yapısı ve
    sunduğu standart güvenlik donanımlarıda fark yaratıyor.

şu golf hayranlarıda buraya girmesinler ya.Midemiz bulanıyor.adamların arabaları pahalı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.