Yok hocam orada yazan 1.6 DOHC CVVT (GDI) tek bir motor. CVVT (continuous variable valve timing), sürekli değişken supap zamanlaması demektir. Yani farklı bir motor tipi değildir. Bayi satış elemanı sizi yanlış yönlendirmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Anti-vw
pek fark yok demişsiniz: Deltada bağımsız arka koltuklar var. Donanım açısından daha zengin. Motor 1.4 140hp turbo daha güçlü ve daha ekonomik. Deltanın arkasında fiat servisleri var,birmot da 9 ilde(sadece istanbul değil) hizmet veriyor. Delta daha geniş kiaya göre. Yerinizde olsam onu da bir incelerim.
Yok hocam orada yazan 1.6 DOHC CVVT (GDI) tek bir motor. CVVT (continuous variable valve timing), sürekli değişken supap zamanlaması demektir. Yani farklı bir motor tipi değildir. Bayi satış elemanı sizi yanlış yönlendirmiş.
Hocam şüphede bıraktın beni. CVVT eski kullandığı motordur Kia nın. LPG uyumludur. Komşumuzda Rio var, ordan biliyorum. GDI motor farklıdır. Biz GDI istemiyoruz zaten. Sportage da sadece GDI var sanırım.
Kafamı karıştırdın hocam yaa. Bugün bayiye de gidemem. e arkadaşın işlemleri başladı....
Hocam sen haklıymışsın. GDI motormuş ve tek seçenek. CVVT motor eski kasaymış. Ama yine de 2012 model. Arkadaşı aradım hemen. O vazgeçmiyor. Ben yarın yine kontrol edeceğim.
Uyarın için tekrar teşekkürler. Ancak DCT şansımız olmayacak galiba. Ben yarın iyice bir terleteyim bu satış temsilcisini.
quote:
Orijinalden alıntı: Anti-vw Hocam sen haklıymışsın. GDI motormuş ve tek seçenek. CVVT motor eski kasaymış. Ama yine de 2012 model. Arkadaşı aradım hemen. O vazgeçmiyor. Ben yarın yine kontrol edeceğim.
Uyarın için tekrar teşekkürler. Ancak DCT şansımız olmayacak galiba. Ben yarın iyice bir terleteyim bu satış temsilcisini.
Ne demek arkadaşım, yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Aman ha satış temsilcilerine kayıtsız şartsız inanmayın. Birçoğu ne sattığının bile farkında değil.
Çok aceleniz yoksa biraz daha beklemenizi öneririm. Kia Motors ısrarla tüm Dünya'da DCT şanzımanlı araçlarının satılmasını istiyor. Birkaç parti sonra gelen araçlarda bazı donanım eksiklikleri (cam tavan, geri görüş kamerası vs.) giderilmiş olarak gelebilir.
İşe yaramaz Çelik Motora kalsa GDI DCT yi bile getirtmeyecekmiş ama Kia Kore zorlamış illa ürün gamında olacak diye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme