Şimdi Ara

Yeni Champ Urgot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img17.imageshack.us/img17/7471/urgot.jpg

PASSIVE: Urgots attacks decrease his opponents armor for a short duration

(Q) Acid Hunter (Active):30 Mana, 2 sec CD
    Urgot fires a missle towards the cursor that deals 150 (*) physical damage. Missile-lock can be achieved by holding the cursor over a target afflicted by Noxian Corrosive Charge.

(W) Terror Capacitor (Active): 70 Mana, 15 sec CD
    Urgot charges up his terror capacitor to gain a shield that absorbs 240 (+) damage for 7 seconds. While the shield is active. Urgots attacks and missles slow targets by 27%.

(E) Noxian Corrosive Charge (Active): 80 Mana, 14 Sec CD
    Urgot launches a Corrosive Charge at a target location. Enemies inflicted by the charge have 30 reduced armor and take 280 (+) magic damage over 4 seconds. Acid Hunter is able to missile-lock onto targets affected by Noxian Corrosive Charge.

(R) Hyper-Kinetic Position Reverser - Ultimate (Active): 120 Mana, 140 Sec CD
    Urgot charges up his Hyper-Kinetic Position Reverser, gaining 130 armor and magic resistance for 5 seconds. The target is stunned for 1 second before swapping positions with Urgot. After the swap, the target is slowed by 40% for 3 seconds.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PushCancelButton -- 18 Ağustos 2010; 15:42:27 >

• singed in 4 ayaklı versiyonu xD
  • İlginç.
  • Bence yeni hero çıkartıp duracaklarına yeni oyun modları yapsınlar, yeni mapler getirsinler sıkmaya başladı beni. 25 oldum pek giresim gelmiyo eskisi gibi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Bence yeni hero çıkartıp duracaklarına yeni oyun modları yapsınlar, yeni mapler getirsinler sıkmaya başladı beni. 25 oldum pek giresim gelmiyo eskisi gibi ..

Bence de clan sistemi gelse her hafta turnuva yapılsa turnuvayı kazanan takıma extra ip eklense veya boost hediye edilse gerçekten oyuna renk gelir.Dotadaki cm modunda olsa turnuva ayrı bir güzel olur.
  •  Yeni Champ Urgot

İlgnç bir hero olmuş :D Daha çok armor decrease ve absorb dmg üzerine. Yani tank tarzı bir hero. Yeni mapler sanırım eylül sonlarına doğru gelicekti sabırsızlıkla beklemekteyiz.
  • basligi turgut diye okudum ana dedim turk ismi xD....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yavaş be riot daha yeni gelenlere adam gibi alışamadık her hafta yeni karakter nireye kadar?
  • Evet çok sık hero gelmeye başladı. Sürekli yeni hero eklemek yerine, herolar arasındaki dengeye önem verseler çok daha iyi olur. Yada yeni maplar gelse 4vs4 veya 2vs2 oyunlar olsa daha güzel olur.
  • hiç ii yapmamışla yeni chari durmadan hon la yarışmak için hero çıkarıyolar fakat denge her hafta bozuluo biri nerfleniyo biri güçlü kalıyo oyunda denge yaratıp o dengeyi sürdürcekmi diye oyunu iyice araştırıp koycaklarına closed betada yapılandırma olur gibi her hafta nerfler fln fln oluyo
  • Çok yanlış düşünüyorsunuz. Bir heroyu galiba 1 ay kullanmıycaksınız ya. Ben en fazla 1 hafta dayanabilirim sanırım.
  • Heroda pro olmak ayrı,her hafta hero degistirip eglenmek ayrı..Bahsedilen şeyler farklı yani
  • Guzel bir tank olucaga benziyor. Ultisi de singed'in skilli gibiymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryze -- 19 Ağustos 2010; 9:22:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

basligi turgut diye okudum ana dedim turk ismi xD....

xD
  • Youtube de yayınlanan videosu. Öyle böyle değil !

• Harbiden çok manyak hero. Taktığı adamı bırakmayan cinslerden. Gelsin alıcam gibi..
  • Kesin 6300 IP olarak gelir dedim ama şu anda markette 3150 IP olduğunu görünce bayağı sevindim.
  • evet beyler champı alıp denemiş olanlar. memnun mu değilmi ??? kısacası güzel bir hero mu ???
  • 3150 oldugu icin alicaktim fakat 6300'e sadece 400 kaldi twitch'imi alayim da sonra deniyecegim. Hero hakkinda yorumum early game gercekten cok guclu ben Teemo ile mid'de pek zorlanmam ama baya zorladi. Late game'de oldurulmesi zor fakat pek bi katkisi yok gibi team fight'ta. Ultisini kullanirken stun veya silence yerse zaten ulti bozuluyor.
  • Oyun açıldığı gibi alıcaktım dur bi oyun çeviriyimde göreyim dedim. Gördüm iyiki almamışım dedim. Yeni gelen herolar op olur ama bu noob xD yarım saat boyunca bi elimde telefon bi elimde mouse idare etmeye çalışıyordum buna rağmen bir türlü öldüremedi beni. ayrıca çok kolay ölüyor. sadece bir yanı hoşuma gitti adama kitlenince çok kullanışlı oluyor. size önerim ultiyi kullanırkende dikkatli olun. ultiyi kullanacağınız adam kendi teamının arasındaysa vay sizin halinize xD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.