Şimdi Ara

Yeni Champion; Fizz, the Tidal Trickster (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AutumnLeaf

quote:

Orijinalden alıntı: TheHeadSho0t

quote:

Orijinalden alıntı: AutumnLeaf

Selam arkadaşlar, iyi oyunlar hepinize. :)

Oyun mekanikleri Türkçe'ye çevrilmiştir. Buradan erişebilirsiniz. :)

Eline sağlık

Rica ederim. :) Yalnız nick yerine kaynağı yazarsan daha doğru olur. (Grisayfalar.com diye) :) Daha önceki konularda böyle yapmıştık, Ashandale'nin haberi var reklam olmaz merak etme. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Ultisi köpekbalığı. Alan vuracak ve milleti yicekmiş :)

Duyum?

Öyle yazıyor.
  • Melee Caster Assassin olucakmış, SotL'de dün gece konuşuyolardı bunu. Tek bir nokta var ki zevkli karakter olucak. Güçlü olup olmıcagı kısmı sonradan değişebiliceği için önemli olan kısım da bu zaten.
  • haritada su bile yok ya aradaki nehirde takılır artık
  • abi bence bu hero işinde hafiften cuvallamaya başlıyorlar...
  • Çuvallamıyorlar hiçte.Herkesin beğenisini alacak diye birşey yok şahsen ben en son çıkanları direk almaya başladım daha önceleri bedava geldiklerinde bile oynamadığım champler vardı.
  • Ultisi Gragas In Varilini Köpek Balığı Yapıp Vladmirin Mark Bırakan Ultisiyle Birleştirdikmi Tam Olur Bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

abi bence bu hero işinde hafiften cuvallamaya başlıyorlar...

Ben Graves ve Shyvana'yı çok beğendim açıkçası nasıl çuvallıyorlar dedin anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

quote:

Ben Graves ve Shyvana'yı çok beğendim açıkçası nasıl çuvallıyorlar dedin anlam veremedim.

ben shyvanayı begenmedim gravesede gelen nerfi begenmedim neyini nerfliyosun anlamıyorum ki zaten 3 mermide çarpmayınca ad düşük kalıyodu....şunu begenmiyorum hero cıkarcaz diye acayip şekilllere girip saçmalıyolar kopek balıgı ultisine abi ya oyunda sulak alanmı war harbi mantıksızlık ha şu olursa bişi demem beraberindede küçük bi su birikinitisi summonlicak artık ne bilim madem deniz yaratıgı sulak şey gayser bassaydı??shyvana ise ejder formunda surunuyor kertenkele gibi resmen bunu hiç sevemedim e direk bi dinazorumsu bişi yapsalardı bari??

• Ejderhanın uçmaması olayı bana da çok saçma gelmişti ama sonradan bu şekilde çok hoş gözüktüğünü düşünmeye başladım. Bu yeni gelenin de köpekbalığı olayını görmeden yargılamayalım derim. Belki sadece baron ve dragon civarında kullanıyodur Şaka tabi Bir de gerçekten öyle oluyormuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecasanova

Bizim Fox Lady yalan oldu galiba. Tamam, daha tasarımının çok başlarındayız demişlerdi de üzerinden kaç şampiyon geçti. Her yamada "Acaba haritanın sağ altındaki mezarlığa eklediler mi?" diye korkuyorum.

Haklısın Sneak Peek yayınlanalı baya oluyor. Sanırım FoxLady'diden umudunu kesti riot

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mJ2jWrpGhvk#!

alın fox lady

• quote:

Orijinalden alıntı: Wickeed

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecasanova

Bizim Fox Lady yalan oldu galiba. Tamam, daha tasarımının çok başlarındayız demişlerdi de üzerinden kaç şampiyon geçti. Her yamada "Acaba haritanın sağ altındaki mezarlığa eklediler mi?" diye korkuyorum.

Haklısın Sneak Peek yayınlanalı baya oluyor. Sanırım FoxLady'diden umudunu kesti riot

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mJ2jWrpGhvk#!

alın fox lady

İyi çizmiş bence.
    (Nika baya tatlıymış aslında. )

• her hafta yeni hero çıkıyor ya
  • bence bir skilliyle su summonlasın ve alandakileri slowlasın ulti bu skill atıldıktan sonra atılabilsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

quote:

ben shyvanayı begenmedim gravesede gelen nerfi begenmedim neyini nerfliyosun anlamıyorum ki zaten 3 mermide çarpmayınca ad düşük kalıyodu....şunu begenmiyorum hero cıkarcaz diye acayip şekilllere girip saçmalıyolar kopek balıgı ultisine abi ya oyunda sulak alanmı war harbi mantıksızlık ha şu olursa bişi demem beraberindede küçük bi su birikinitisi summonlicak artık ne bilim madem deniz yaratıgı sulak şey gayser bassaydı??shyvana ise ejder formunda surunuyor kertenkele gibi resmen bunu hiç sevemedim e direk bi dinazorumsu bişi yapsalardı bari??

Skillerde mantık aramak daha saçma bence,daha skillerin mantığıyla ilgili troll konular açılıyor sende burada ciddi ciddi tartışıyon bunu

• Hepten tüm summoners rift su altında kalsın tsunami olsun.Bütün üniteler yüzde 70 slow yesin.Haritanın bikaç yerinde yükselti oluşsun 5 saniye içinde o yükseltilere çıkamayan herkesin saniyede 300 canı insin(Cho Gathın acelesi yok)İnhibitörler de sudan dolayı bozulup arıza çıkarsın minion spawnı dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

Hepten tüm summoners rift su altında kalsın tsunami olsun.Bütün üniteler yüzde 70 slow yesin.Haritanın bikaç yerinde yükselti oluşsun 5 saniye içinde o yükseltilere çıkamayan herkesin saniyede 300 canı insin(Cho Gathın acelesi yok)İnhibitörler de sudan dolayı bozulup arıza çıkarsın minion spawnı dursun

Not: Yıl 2012.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

Hepten tüm summoners rift su altında kalsın tsunami olsun.Bütün üniteler yüzde 70 slow yesin.Haritanın bikaç yerinde yükselti oluşsun 5 saniye içinde o yükseltilere çıkamayan herkesin saniyede 300 canı insin(Cho Gathın acelesi yok)İnhibitörler de sudan dolayı bozulup arıza çıkarsın minion spawnı dursun

• skiller ne zaman gelir ki?
  • fizz cıkacak önce sonra da fokuzxk.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.