Şimdi Ara

Yeni Champion; Fizz, the Tidal Trickster (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultisi vlad gibi mi ori gibi mi onu anlamadım.Yani balığı bir yere mi atacak birisine mi atacak.Köpekbalığının ne zaman çıkacağını belirleyebilcek miyiz bide.Balığı birine attık sonra da ultiye bastık köpekbalığı fırladı gibi mi Yoksa balığı birine attık o kişi işaretlendi sonra 3-5 her neyse bikaç sn sonra köpekbalığı fırladı olayı mı yoksa hepten ori gibi balığı attık sonra balık nerdeyse oraya ulti mi?

Edit:Galiba zileanın bımbası gibi olcak. İşaretli kişiyi köpekbalığı gelip yutacak.Bu durumda alan vurması zor genelde biri zileanın bımbasını yerse hemen arkadaşlarından uzaklaşır.Umarım delay çok az olur veya köpekblağının geldiği anı biz belirleyebiliriz de skilli daha etkili kullanabiliriz.Eğer zileandaki olaysa ve delay da 2-3 sn ise işimiz zor.Caitden farkı kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimtan -- 12 Kasım 2011; 12:36:04 >
  • Ultisini sadece nehirdeykenmi atıyo ? Öyle bi açıklama yapılmamış ama artık millet nehire yaklaşamaz felan yazmış eğer öyleyse kötü olur ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollBang -- 12 Kasım 2011; 12:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Ultisini sadece nehirdeykenmi atıyo ? Öyle bi açıklama yapılmamış ama artık millet nehire yaklaşamaz felan yazmış eğer öyleyse kötü olur ya :D

Ben onu şaka için yazmıştım.Tabii ki her yerde kullanılabilir olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Ultisini sadece nehirdeykenmi atıyo ? Öyle bi açıklama yapılmamış ama artık millet nehire yaklaşamaz felan yazmış eğer öyleyse kötü olur ya :D

Öyle bir durum söz konusu değil. Haritanın her yerinde atar. Yoksa defans sırasında bir halta yaramaz.
  • Oyun içi görüntüleri süper ya. Çok tatlı bişey olmuş bu.
  • Özellikle köpek balığını çok iyi yapmışlar korkunç duruyo :D İnsan korkar birden çıkarsa :D
  • Kennen sinir bozuculuğunda gragas sevimliliğinde bir şey. Ultisinden anladığım gragas gibi köpekbalığının çıktığı noktadanın etrafındakileri savuruyor. Kennen gibi iyi kaçabiliyor, harass yapabiliyor gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Kennen sinir bozuculuğunda gragas sevimliliğinde bir şey. Ultisinden anladığım gragas gibi köpekbalığının çıktığı noktadanın etrafındakileri savuruyor. Kennen gibi iyi kaçabiliyor, harass yapabiliyor gibi geldi bana.

Daha ne olsun.
  • Hikayesi kısaca şöyle: Bu arkadaş kendi gibi olanların yanında duvarları aşılamaz denilen bir şehirde yaşıyormuş ama bu delikanlı sıkılıp hep kaçıyormuş şehirden. Şehirde hemen okyanus kıyısı tabi. Türlü maceralar yaşamış, pek çok şey öğrenmiş. Bir gün yine bu maceralardan dönüşte şehrini bomboş bulmuş. Hiç bir iz bırakmadan gitmiş herkes. Bu da aramaya çıkmış. Dolana dolana Bilgewater a gelmiş. Burda insanlar pek sevmemiş onu, yakalmaya öldürmeye flan uğraşmışlar. Bu da "istenmediğim yerde kalmam" diyerek tam ayrılacakken limana ejderha-köpekbalığı saldırmış. (Oha riot, hikayeleri 4-5 yaşında bebelere mi yazdırıyon? Ejderha-köpekbalığı ne? )
    Sonra buda kahramanlık yapacak ya, orda yenmiş ejder-köpekbalığını halkın sevgisini kazanmış. "Artık bura benim memleketim olsun" demiş. Halkta tamam demiş. Sonra orayı temsil etmek içinde lige katılmış.

“Fizz makes even the saltiest sailors of Bilgewater look like drunken landlubbers in a fight. Good thing he’s on our side.” – Miss Fortune, the Bounty Hunter

"Fizz bir kavgada Bilgewater'ın en tecrübeli denizcilerini bile deniz hakkında hiç bir bilgisi olmayan çaylağa dönüştürü. Neyse ki Fizz bizim tarafımızda." Demiş mf hanım.

Ulan keşke direk çevireydim de ilk mesaja konur bi işe yarardı

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Hikayesi kısaca şöyle: Bu arkadaş kendi gibi olanların yanında duvarları aşılamaz denilen bir şehirde yaşıyormuş ama bu delikanlı sıkılıp hep kaçıyormuş şehirden. Şehirde hemen okyanus kıyısı tabi. Türlü maceralar yaşamış, pek çok şey öğrenmiş. Bir gün yine bu maceralardan dönüşte şehrini bomboş bulmuş. Hiç bir iz bırakmadan gitmiş herkes. Bu da aramaya çıkmış. Dolana dolana Bilgewater a gelmiş. Burda insanlar pek sevmemiş onu, yakalmaya öldürmeye flan uğraşmışlar. Bu da "istenmediğim yerde kalmam" diyerek tam ayrılacakken limana ejderha-köpekbalığı saldırmış. (Oha riot, hikayeleri 4-5 yaşında bebelere mi yazdırıyon? Ejderha-köpekbalığı ne? )
    Sonra buda kahramanlık yapacak ya, orda yenmiş ejder-köpekbalığını halkın sevgisini kazanmış. "Artık bura benim memleketim olsun" demiş. Halkta tamam demiş. Sonra orayı temsil etmek içinde lige katılmış.

“Fizz makes even the saltiest sailors of Bilgewater look like drunken landlubbers in a fight. Good thing he’s on our side.” – Miss Fortune, the Bounty Hunter

"Fizz bir kavgada Bilgewater'ın en tecrübeli denizcilerini bile deniz hakkında hiç bir bilgisi olmayan çaylağa dönüştürü. Neyse ki Fizz bizim tarafımızda." Demiş mf hanım.

Ulan keşke direk çevireydim de ilk mesaja konur bi işe yarardı

Saolasın hevesle okudum.Düpedüz çeviriden daha güzel olmuş

• Herkes alcak şimdi seçemicez bile.
  • Ejderha köpekbalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

quote:

Orijinalden alıntı: thecasanova

Ateş (Annie başta olmak üzere), su (Bu yeni yetme), hava (Janna), tahta (Maokai) dörtlüsünü sonunda tamamlıyorlar.

Su anivya olabilir

Aynstaynin kayip dölü bulundu arkadaslar.
  • Elements vs. Demacians

Brand
    Fizz
    Janna
    Maokai
    Xerath

vs.

Garen
    Lux
    Jarvan
    Sona
    Xin
  • Bıcırıklar takımı
    teemo,kennen,fizz,veigar,rammus Bücür gücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 14 Kasım 2011; 20:58:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Şöyle bir takım
    teemo,kennen,fizz,veigar,rammus Bücür gücü

O takımda Rammus OP!!!11!!111!!!!1!!
  • Spotlight yarın geliyor sanırım?
  • Hikayesi tamamen Türkçe'ye çevrilmiştir.

Buradan erişebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutumnLeaf

Hikayesi tamamen Türkçe'ye çevrilmiştir.

Buradan erişebilirsiniz.

Eline saglik. Bu aralar forumda boyle guzel isler cikartan adam pek kalmadi. Kiymetini bilmek gerek.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.