Şimdi Ara

Yeni Char açacam ama bir bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben venuste yeni bi char accam ama sizce ne acim.

Sole kasması ZEVKLİ ve KOLAY kasılan bir char istiyorum.........

Öneriler Lütfen

(Not: Eu, Chi fark etmez yeterki kolay kasılsın ve zevkli olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aztlan -- 3 Ocak 2009; 20:12:32 >

• Chine Bow ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Chine Bow ^^

eğer silk felan harcıcaksan wizard bard biye bilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Chine Bow ^^

eğer silk felan harcıcaksan wizard bard biye bilirim

Wizard tmm kolay kasılır ama kasarken cok yattığı için fazla istemiom.

Chi Bowu bi düşünim
  • Bence ''zekli'' dediğin kısım sana kalmalı zevkler ve renkler tartışılmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Léthe

Bence ''zekli'' dediğin kısım sana kalmalı zevkler ve renkler tartışılmaz..

Sen fikrini söyle ben yorumlayayım...
  • level hırsın yoksa bow
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dagger skilleri bol yada bard
  • Ch bow öneririm hem hızlı kasarsın hem kolay ölmezsin hem zevklidir.
  • Xbow + bard, kasması kolaydır ama kasabilene.. Öle öle tecrübe edinirsin, yani kafanı duvarlara vurmadan rahat kasamazsın xbowu

Zevk dersen.. uzun menzilde üstüne yok pvp lerde uzun menzil avantajı var, knock back ve knock down avantajı var ayrıca..Farm yaparsan üstünde dagger da açarsın ozaman tadarsın gerçek zevki
  • Full int bow yap pwpde ıyı degıldır ama zevklıdır uniq felanda kesersın hızlıda kasılır:)
  • full int nuker hem zevkli hemde kasması çok zor değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Xbow + bard, kasması kolaydır ama kasabilene.. Öle öle tecrübe edinirsin, yani kafanı duvarlara vurmadan rahat kasamazsın xbowu

Zevk dersen.. uzun menzilde üstüne yok pvp lerde uzun menzil avantajı var, knock back ve knock down avantajı var ayrıca..Farm yaparsan üstünde dagger da açarsın ozaman tadarsın gerçek zevki
    işte o bana oldu :))
    xbow bard kasarken çok vurdum duvarlara kafamı ve sonunda bıraktım kasmayı :)
    çine geçtim.
  • Glavier veya Bow tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Xbow + bard, kasması kolaydır ama kasabilene.. Öle öle tecrübe edinirsin, yani kafanı duvarlara vurmadan rahat kasamazsın xbowu

Bahsettiğin çarın Force bower Kardeşısında Şansı %0 :d en azından clericte onu arada engelleyen buff var ama bardda :D

Force bower 60 lvl olunca sana rahat diyorum bak 67 lvl bi çarla dalga geçersin...:D

FİRE 90+PACHEON 90+FORCE 90+COLD 30==İMBLUE FİRE OLUCAK ÜSTÜNEDE PROTECTOR GİYERSİN :D

ZATEN SNOW SHİELD BASINCA BİTMİYO YÜKSEK MP SAYESİNDEN :D HATTA SANA Bİ STR BOWERLE DALGA GEÇTİİİM RESMİ ATAYM

BU ADAM 64 LVL FULL FARM HYDBİRD COLD BOW + 64 +7 SOS BOW YEMİNLE 8K CRİT ÇAKTIM DEBUFFLA GİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 4 Ocak 2009; 12:51:21 >

• Alkış, burda yaptığın gövde gösterisinden başka birşey değil. Adamaın sorduğu soruya bak senin verdiğin cevaba bak.
  • bence full int lightlig cold bicheon nuker aç üstüne bide chines str kas 3 - 5 pvp 1 - 2 FW e gir anlıcaksın ki chinesten sun olmadıkca adam olmuyor

Tavsiyem kapsamlı bir araştırma yapıp sp farm yaptırabiliecegin biri varsa warrior cleric gerekli sp i topla 0 gap 90 a kadar full max skillerle oyna hem rahat edersin sindiresindire kasarsın...
  • @Big Nuker

Demişsin ki charın gücünü göstermek istedim sorun da o zaten kendi charının reklamını yapıyorsun bize ne bir de büyük harflerele yazmışısın yazılarını neyse uzatma gereksiz yere kavga etmeyelim.
  • Bowman Derim ben
  • Bence Bowman Güzel Ama Nukede Güzel Olur Light Spear Bence Güzel Bi Builddir. Ama İstersen Bowmanda Açabilirsin Bowmanda Güzel Ama Hiç Yatmasın Diosan Zor Kasılan Bi Char Blade Kolay Kolay Yapmaz Tabi Çokda Zor Kasılır Mesela Bende Var 74'te Kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::UnFoRgİvEn:: -- 22 Ocak 2009; 18:06:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.