Şimdi Ara

Yeni Chevrolet Aveo Dizel mi Benzinli Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satarken iyide o fiyata baska araba yokki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ykıt tasarrufu konusunda dizel almanızı tavsiye ederim.
  • Shell konusunda haklisiniz. Hem daha performansli oluyor hem de az ses cikariyor bir nebze de olsa. Opet hic denemedim. PO'dan aliyorum ses de kotu performans da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 senelik yeni aveo kullanıcısı olarak görüşlerim.

1- otomatik alacak olsam mecbur benzinli almalı. lpg ile sorunsuz. sübap erimesini çok büyütmeyin. 1500 tl ye yapılıyor sorun çıksa da. 90 binli rakamlara gelip sübaplarda sorunu olmayan çok araç var. işin gerçeği sübap erimesi olan yeni aveo hiç görmedim daha.
    2- dizel 1.3 alacaksanız alabiliyosanız ltz alın. 95 beygir 6 vites çünkü.
    3-benim aracım 1.4 ltz otomatik. yakıtı sehirlerarası 20 kuruşun altında. lpg var iki yıldır. hiçbir sorun yok. çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

5 senelik yeni aveo kullanıcısı olarak görüşlerim.

1- otomatik alacak olsam mecbur benzinli almalı. lpg ile sorunsuz. sübap erimesini çok büyütmeyin. 1500 tl ye yapılıyor sorun çıksa da. 90 binli rakamlara gelip sübaplarda sorunu olmayan çok araç var. işin gerçeği sübap erimesi olan yeni aveo hiç görmedim daha.
    3-benim aracım 1.4 ltz otomatik. yakıtı sehirlerarası 20 kuruşun altında. lpg var iki yıldır. hiçbir sorun yok. çok memnunum.

Hocam aracınızda lpg den kaynaklı arıza lambası yanıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

quote:

5 senelik yeni aveo kullanıcısı olarak görüşlerim.

Hocam aracınızda lpg den kaynaklı arıza lambası yanıyor mu?

hiç yanmadı 2 sene oldu. çekişte çok ufak bir düşüş oldu. sorun edecek kadar değil. Ankara mocan brc takıldı. öneririm takacak her arkadaşıma

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Benzinliler lpg uyumlu değil subap erimesi var dizel alırsanız multijet motor zaten hem ekonomi hem vergiden tasarruf.

Uyumsuz diyen sizden başka biri yok. Kac tane servis ve lpg bayi dolaştım bu konu ile ilgili şikayet duymadım. Bu şehir efsanesi ile insanları yanlış yonlendirmeyin.

Haa subap erimedi konusunda da 100k km ye gelen aracta yakittan bunun 5 mislini cikarir bilginiz olsun.

• Bi subap erime efsanesi ortaklıkta dolaşıyor ama gören olmadı galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

quote:

Benzinliler lpg uyumlu değil subap erimesi var dizel alırsanız multijet motor zaten hem ekonomi hem vergiden tasarruf.

Uyumsuz diyen sizden başka biri yok. Kac tane servis ve lpg bayi dolaştım bu konu ile ilgili şikayet duymadım. Bu şehir efsanesi ile insanları yanlış yonlendirmeyin.

Haa subap erimedi konusunda da 100k km ye gelen aracta yakittan bunun 5 mislini cikarir bilginiz olsun.

uyumsuz denmesinin nedeni alaşım subap olması. yeni nesil motorlarda çelik sübap kullanılmıyor. çelik sübaplar daha kalıcı hasar verir. 1.4 araçlarda opelin ecotec motoru var. lpg de yanma benzine göre daha yüksek ısıda oluyor. çok uzun kmler sonrası bu sübaplarda aşınma olabilir. buna sübap erimesi deniyor. ama tabi 90 deviren arkadaslarım var hiç duymadım aveoda. sübap erimesinin nedeni lpgdeki yanma benzine göre daha yüksek ısıda. 3000 üzeri devirle çok uzun zaman gidildiğinde bu sorunun olabileceğini duymuştum. ama dediğim gibi bende hiçbir sıkıntı olmadı 2 senede

• ankarametinerr A kullanıcısına yanıt
    Aracı satılığa koydum ancak kredi çekeceğim kesinleşti. Bu yüzden 34 e satmaktan vazgeçtim.

Sizle daha önce konuşmuştuk sanırım. Lpg kitinde brc yi onermistiniz. Yakinimda bir adet honda bayi var içerisinde brc yetkili servisi mevcut. Ne kadara mal olabilir fikrinuz varmı. Başka marka öneriniz olabilir mi.

• quote:

Aracı satılığa koydum ancak kredi çekeceğim kesinleşti. Bu yüzden 34 e satmaktan vazgeçtim.

Sizle daha önce konuşmuştuk sanırım. Lpg kitinde brc yi onermistiniz. Yakinimda bir adet honda bayi var içerisinde brc yetkili servisi mevcut. Ne kadara mal olabilir fikrinuz varmı. Başka marka öneriniz olabilir mi.

2 sene önce 1750 verdim. şu anki rakamları bilmiyorum. ancak 2000 i geçmez. 34 istediğiniz aracınız ne.
  • ankarametinerr A kullanıcısına yanıt

ilan bu. Yanlış anlaşılma olmasın 34 e isteyen vardi ama vazgeçtim artık.

• quote:

35 e veriyorum ltz lpglisini bu hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarametinerr -- 26 Mart 2016; 23:10:32 >

• quote:

34 e verseniz 36 ya vermiş olarak düsünün lpg iki bin. ben olsam verirdim 34 e

• quote:

quote:

35 e veriyorum ltz lpglisini bu hafta

ilan varmi hocam.

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Valla kardeş ben sana şöyle söyleyşm keşke eritmede ama benim opel servisinde çalışan arkadaşım var uşak opel servisi hatta istersen adını soyadınıa vereyim bana söyleyen kendisi.

Hatta ben lpgli aveo alıyordum 2012 model 39 binde 0 gibi alma dedi. Ben onun yalancısıyım.

• quote:

Valla kardeş ben sana şöyle söyleyşm keşke eritmede ama benim opel servisinde çalışan arkadaşım var uşak opel servisi hatta istersen adını soyadınıa vereyim bana söyleyen kendisi.

Hatta ben lpgli aveo alıyordum 2012 model 39 binde 0 gibi alma dedi. Ben onun yalancısıyım.

Sıkıntı yok hocam forum bu yüzden var.

Yakın zamanda lpg kiti takıp sonuçlarını yazarım.

• juke sero kullanıcısına yanıt
    İnşallah sıkıntı olmaz. Aveo çok güzel araba bir üst segmentte olmayan özellikler mevcut

• yeni aveonun dizeli de benzinlisi de alınır. şu an alacak olsam manuel alacak olsam dizelini alırım. otomatiğini alacak olsam lpgli benzinli alırım
  • Kesinlikle dizel ltz 95 lik km başı 5,5 yakiyo sehir ici cok az yakan sorunsuz araba

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.