Bildirim
Yeni Cihazın Sesli Çalışması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ses fandanmı yoksa hdd denmi geliyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: back_gear
Ses fandanmı yoksa hdd denmi geliyor ?
fandan geliyor, masaüstündeyken bile cihaz yükte gibi dönüyor.
asuslarda böyle mi cihazları sesli mi çalışıyor. -
Güç yönetimi yüksek performans olarak ayarlıdır belki. Onu dengeli yap dene bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: musa_unsal2005
Güç yönetimi yüksek performans olarak ayarlıdır belki. Onu dengeli yap dene bakalım
yok o şekilde de düzelmedi,zaten ilk açılışta başlıyor biosta bile deli gibi dönüyor.
hem fan sesli hem hdd sesli, sanki 5 sene kullanılmış gibi yorgun cihaz
servise gönderdim herifler normal sıkıntı yok diyor. -
bios guncelle
Tum guncellemeleri yapin mutlaka. Benim eski laptopta ayni sekildeydi tarattim nerdeyse herseyi guncellendi ses kesildi
bios güncellemelerini yapıp üstüne format atın ayrıca güç seçeneklerinde dengeliyi seçin o zaman çözülmesi gerekir. Eğer düzelmezse servise gönderin ürün sorunlu demektir.
Oyun vb. performans gerektiren uygulamalarda yüksek performans
Webde gezinme film vb. uygulamalarda dengeli de kullanırsanız daha iyi bir deneyim yaşarsınız -
Ben de iki gün önce Asus Zenbook UX430UQ modeli laptobu aldım. İlk açtığım andan itibaren fan sürekli çalışıyor. Burada yazılanları deneyeceğim bakalım. Olmazsa iade etmeyi düşünüyorum. 7 gün içinde cayma hakkını kullanıp iade etmek mümkün mü, bilen arkadaş var mı hiç?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X