Şimdi Ara

YENİ ÇIKAN PROGRAM MACRO....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yeni çıkan koxp macro program adı her neyse nasıl bir şey yav..

3 lü değil 5 li değil 14 lü atıyor* bazen 10 lu aatıyor evet yanlış duymadınız... İsterseniz buraya ss de eklerim ....

Evet Roland Base in hali ne yazıkki bu.. bu heaven Fire koxpu değil bi anda 14 ok isabet ediyor ve benim 5.7k hpim bir anda 0 oluyor....

Yapıcak bişey kalmadı

• heavenfire da karsi irka attack yapilmiyor en sevdigim yanida bu
    dedigin programi gordum ne yazik ki cok kotu bir olay bence acilen xtrap gibi bisey gelmeli oyuna..
    bu programları yani pk da kullanılabilen programları genelde ex.bilgi yapıyor..onları siddetle kınıyorum burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhius

heavenfire da karsi irka attack yapilmiyor en sevdigim yanida bu
    dedigin programi gordum ne yazik ki cok kotu bir olay bence acilen xtrap gibi bisey gelmeli oyuna..
    bu programları yani pk da kullanılabilen programları genelde ex.bilgi yapıyor..onları siddetle kınıyorum burdan
    Evet hf en azından karşı ırka attack yaptırmıyor.. Tamam exp kasanlara pek bir şey demiyorum ama bu tahammül edilemez.. Artık gece Bdw den sonra takılıcam Rlb de yani küçük arkadaşlarımız uyuduğunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prostaglandin F2 Alfa

Evet hf en azından karşı ırka attack yaptırmıyor.. Tamam exp kasanlara pek bir şey demiyorum ama bu tahammül edilemez.. Artık gece Bdw den sonra takılıcam Rlb de yani küçük arkadaşlarımız uyuduğunda

Alıntıları Göster
    en iyisini yaparsin bencede bilincli oynayan adam cz de bu tur programlar kullanmaz yani -18 kısım uyuduğunda pk yapabilirsin
    lafım butun -18 lere degil yalnis anlasilmasin..

• quote:

en iyisini yaparsin bencede bilincli oynayan adam cz de bu tur programlar kullanmaz yani -18 kısım uyuduğunda pk yapabilirsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius

Evet benimde lafım bilinçli oynayan 18- arkadaşlarımıza değil...

Bu arada ex-bilgiye girdim ve bu koxpu buldum özelliklerini okudum ve şu an şok geçiriyorum bu nedir yaaaa

Şunlara bakarmısınız arkadşlar:SS

Özellikleri:

Sw çubuğu eklendi
    Magelere kilitlenmemek eklendi..
    Seri oto minor eklendi... (human roguelar)
    Oto TS eklendi...
    Süper Okçu eklendi... (seri R)
    Chat sistemi Eklendi...
    Merchant, PUS, Hazzard (Banlanma ihtimaliniz yüksek), Town Butonları eklendi..
    Nation Değiştirme eklendi...
    5 li ve 3 lü oklar düzenlendi. Hepsi isabet...
    Seri CS tamamlandı...
    Lupine eklendi...
    2. party lider eklendi. 2 party kurabilirsiniz böylece
    Karakter sabitleme eklendi..
    Skill kayıta gokhan yazarak 10 lu ok kullanabilirsiniz fakat cok mana yiyor. gokhan strike video
    Hp Pot % olarak ayarlandı Mp pot eskisi gibidir...
    GM bölümüne istediginiz kadar GM ism ekleyebilirsiniz ve town atma sorunu düzeltildi. Gm online olunca Dc etmesi eklendi.

v2 ile yapılan:

Alt+Tab düzeltilmiştir...
    Minor zamanlama eklenmiştir..

v3 ile yapılan:

Mage Kalkan ile artık magelere kilitlenmek yok...
    Seri CS tam anlamıyla tamamlanmıstır...
    Swift, Light Feet veya Sprint kullanma bugu düzeltildi...

v3a ile yapılan:

Oto wolf eklendi (6. slota wolf u koymanız gerekir.)...
    Chat sistemine bosluk eklendi...
    Zamanlamalar düzeltildi...

İnanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prostaglandin F2 Alfa -- 11 Şubat 2009; 1:06:19 >

• quote:

Alıntıları Göster
    14 mü 3 aydır pk yapmamakla en iyisini yapıyorum anlaşılan Xtrapla ilgili pek birşey değil bu xtrap kolayca disable edilebiliyor sonuçta. Denetim yok agalar Bırakın körler sağırlar birbirini ağırlasın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 11 Şubat 2009; 1:08:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

14 mü 3 aydır pk yapmamakla en iyisini yapıyorum anlaşılan Xtrapla ilgili pek birşey değil bu xtrap kolayca disable edilebiliyor sonuçta. Denetim yok agalar Bırakın körler sağırlar birbirini ağırlasın bence.

Alıntıları Göster
    en iyisni yapıyorsun 5 li ok falan olsa keşke onu yine karşılıyabiliyorduk ama adamı ufukta göremiyorum ama o bana seri 14 ok giriyor

• quote:

en iyisni yapıyorsun 5 li ok falan olsa keşke onu yine karşılıyabiliyorduk ama adamı ufukta göremiyorum ama o bana seri 14 ok giriyor

Alıntıları Göster
    pvp de hile çığrından çıktı sinir küpü oluyorum pk yaparken, bu iş düzelene kadar exp kasıcam 69a kadar yolu var. pek umudum yok ama ben dönene kadar pk da koxpu engellemeyi başarsalar bari

• quote:

Orijinalden alıntı: WhereismyMind?

pvp de hile çığrından çıktı sinir küpü oluyorum pk yaparken, bu iş düzelene kadar exp kasıcam 69a kadar yolu var. pek umudum yok ama ben dönene kadar pk da koxpu engellemeyi başarsalar bari

Alıntıları Göster
    Moradon'dan başka yerde oynanmaz(worm kesin demiyorum pazar yapın) şu an koxp olmadan bence. Level kasmaya kalksanız slotlar koxper kaynıyor Paramun'dan DS ye kadar. Elmo Lufer saymıyorum bile. Pk deseniz 14 lü diyor adam TBL yide saymadım dikkat edin
    Boşuna premiumdu ot püsürdü uğraşmaya gerek yok 1 kere 1. servera sokun takın axife mouse recordera ne satıosanız alıyorsanız spamlasın chatten uğraşmaya bile gerek yok

• quote:

Moradon'dan başka yerde oynanmaz(worm kesin demiyorum pazar yapın) şu an koxp olmadan bence. Level kasmaya kalksanız slotlar koxper kaynıyor Paramun'dan DS ye kadar. Elmo Lufer saymıyorum bile. Pk deseniz 14 lü diyor adam TBL yide saymadım dikkat edin
    Boşuna premiumdu ot püsürdü uğraşmaya gerek yok 1 kere 1. servera sokun takın axife mouse recordera ne satıosanız alıyorsanız spamlasın chatten uğraşmaya bile gerek yok

Alıntıları Göster
    Ardream ve RLB oynanmaz halde 70+ kasın biz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Paramun ds aklına gelicek her slot koxper dolu...Hadi slot olsa okulum baya ağır.. Pek zamanım yok rlb de biraz eğlenelim dedik .. Neyse char yatsın az bu koxpa önlem alacaklarını sanmıyorum ama alırlarsa alana kadar başka şeylerle uğraşıcam..

• quote:

quote:

Paramun ds aklına gelicek her slot koxper dolu...Hadi slot olsa okulum baya ağır.. Pek zamanım yok rlb de biraz eğlenelim dedik .. Neyse char yatsın az bu koxpa önlem alacaklarını sanmıyorum ama alırlarsa alana kadar başka şeylerle uğraşıcam..

Alıntıları Göster
    ben diyordum 15'li Atıyor adamlar kımse inanmıyordu ya
    Resim bulup koyucam foruma az sonra

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bunun nedeni bilinçsiz Gençler
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: İnkluzyonCisimciği

quote:

Exp kasarken sende koxp kullan.. artık devir bu zaten hfsiz adamı exp partye almıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Exp kasarken sende koxp kullan.. artık devir bu zaten hfsiz adamı exp partye almıyorlar.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Charım warior o ewillerde kasan arkadaş gibi platinum alıp kasılabilir ama ona bile ayıracak vaktim yok....

Benimki kokuşmuş organların arasında geçen günümün sonunda biraz pk biraz kola +sigara tek zevkim bu://

• quote:

quote:

quote:

quote:

Charım warior o ewillerde kasan arkadaş gibi platinum alıp kasılabilir ama ona bile ayıracak vaktim yok....

Benimki kokuşmuş organların arasında geçen günümün sonunda biraz pk biraz kola +sigara tek zevkim bu://

Alıntıları Göster
    Doktor ve biyolog parfümü formaldehit Sonunda kanser olacaz geberip gidecez bizide o formaldehite batıracaklar

• quote:

Doktor ve biyolog parfümü formaldehit Sonunda kanser olacaz geberip gidecez bizide o formaldehite batıracaklar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Halimden anlayan birileri varmış demekki

İlk başta formaldehit dolu organ bidonlarına ameliyat eldiveni giydiğin elini daldırırsın iğrenç gelir...

2. ve 3. tecrübeden sonra artık koluna kadar sokarsın (Derinde formaldehite temas eder ) sonra denyonun biri olm kanser olcan sen kesin der...

Aynı gece uyuyamassın eline koluna bakarsın malfarmasyonlar mutasyonlar başlamış mı dersin...

Sonra sabah olur aynaya bakarsın h...tir delirdim dersin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Halimden anlayan birileri varmış demekki

İlk başta formaldehit dolu organ bidonlarına ameliyat eldiveni giydiğin elini daldırırsın iğrenç gelir...

2. ve 3. tecrübeden sonra artık koluna kadar sokarsın (Derinde formaldehite temas eder ) sonra denyonun biri olm kanser olcan sen kesin der...

Aynı gece uyuyamassın eline koluna bakarsın malfarmasyonlar mutasyonlar başlamış mı dersin...

Sonra sabah olur aynaya bakarsın h...tir delirdim dersin

Alıntıları Göster
    bunlari qenelde internet cafelerde yapıyorlar 18- kismii dediqiniz qibi ama bi qorsem boluda bunu kullanan birde benim serverim edanada kullanan bi qorsem o internet cafeden cıkartırmıyım qorsun bakalım rbl bosuna war bilmiyorum ardreamda boylemi ama rbl hep boyle colony zonede bisi yapamıorlar 70+ olmadiqi surece

• quote:

Orijinalden alıntı: ShampionCesuR

bunlari qenelde internet cafelerde yapıyorlar 18- kismii dediqiniz qibi ama bi qorsem boluda bunu kullanan birde benim serverim edanada kullanan bi qorsem o internet cafeden cıkartırmıyım qorsun bakalım rbl bosuna war bilmiyorum ardreamda boylemi ama rbl hep boyle colony zonede bisi yapamıorlar 70+ olmadiqi surece

Alıntıları Göster
    Malum forumda 5 adet koxp var 1,2 si 10lu ok atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Malum forumda 5 adet koxp var 1,2 si 10lu ok atıyor.

Alıntıları Göster
    Knigt online hem cafecilere hem kendilerine çalışıyor
    maksat knight ı yaygınlaştırmak premiujm cash satmak
    adam koxpla lvl np kassın ki gb satıyım
    koxpla lvl kassın np hassın hırs geldin
    koxpla np kassın sıralamaya girsin dahada hırslansın sonra BELEŞ NCS LERLE NİCK DEGİŞTİRSİN DEVAM ETSİN
    BUGLARLA HİLELERLE Bİ YERLERE GELSİN Kİ PREMİUM SATSIN
    PREMİUM VE KOXP SATSINKİ CAFELERDE BUNDAN FAYDALASIN
    EZİKLER PREMİUM ALSIN CAFELERDE ZAMAN ÖLDÜRSÜN Kİ NET CAFELER PARA KAZANSIN

KNİGHT ONLNE HERŞEYE GÖZ YUMUYOR..
    bildiginiz üzere PAZARDAN UCUZ MİKTARLA İTEM ÇEKİYORLARDI
    NAPTILAR HERKESİN İTEMLERİNİ EKSİKSİZ VERDİKLER
    15 GB LİK İTEMİM 500 K YA GİTMİŞTİ ERTESİ GÜN HEPSİ GELDİ...!

DEMEKKİ KNİGHT YETKİLİLER İSTEDİLERİ ZAMAN HERŞEYİ DÜZELTEBİLİYORLAR..

NASIL İŞLERİNE GELİYORSA ÖYLE DAVRANIYORLAR

olan bizim cafe bebelerine gençlige oluyor
    ve bizim gibi emekleriyle bi yerlere gelmeye çalışanlara

KNİGHT BENİDE ZORLUYOR AMA DİRENİYORUM..ÇOK CANIM SIKILIYOR AMA ONLARIN OYUNUNA GELMEYECEGİM
    emek verdim 5-10 k np için emegimi hiçe SAY-MA-YA-CA-GIM..!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.