bunlar ok atarken heal da yapamıyorum heal yapacağım zaman casting failed verio doğal olarak yatıyorum
Bakın beyler 2004 den beri bu oyundayım, dönem dönem CZde koxp gibi progrmlar ile PK keyfinin içine edilir, bu klasiktir ama sadece bir dönem olur bu, son 1,5 -2 senedir PK da bu tarz programlar yoktu yanıomıyorsam, çünkü HF vardı sadece. Şuan kendini Coder sanan bir kaç amale xHack'in kaynak kdoundan düzenlenmiş Anarkin ve keçeciler denen 2 arkadaşın piyasaya iyice soktuğu .NET kodlarıyla kopy paste yapıp pointerleri değiştirip (onları bile bulmaktan acizler gidip Polanyalılara Estonyalılara yalvarıyorlar), ekleye bilirlerse max 2 özellik ekleyip (ki çok basit şeyler ekledikleri, Anvil açma, teleport gate değiştirme vs ki hepsini CE ile yapabilirsiniz) BENNN YAPTIIIIMMM edasıyla donanıyorlar ortalıklarda. Hatta öyleki Estonyalı bir kardeşimiz kendi programını yazdı, bu programda pointerler açık şekilde gözüküyor o pointerlar olmasın bunlar 2 sene uğraşırlar bulmaya. Daha biri çıkıp içlerinden xHack de gözüken Repair fonksiyonu ekleyemedi, ekleyemezde çünkü coderlıkları copy pasteye kadar. Gelen giden paketleri adam gibi encode decode edemiyorlar...
Yani... az sabredin Exp kasın, pazar yapın 2-3 ay içinde sağlam bir çözüm gelir bu koxplara merak etmeyin sadece HF çalışır oda paralı ;) Size PK da zarar vbermez, onu alanda sınırlıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: Elky
Bakın beyler 2004 den beri bu oyundayım, dönem dönem CZde koxp gibi progrmlar ile PK keyfinin içine edilir, bu klasiktir ama sadece bir dönem olur bu, son 1,5 -2 senedir PK da bu tarz programlar yoktu yanıomıyorsam, çünkü HF vardı sadece. Şuan kendini Coder sanan bir kaç amale xHack'in kaynak kdoundan düzenlenmiş Anarkin ve keçeciler denen 2 arkadaşın piyasaya iyice soktuğu .NET kodlarıyla kopy paste yapıp pointerleri değiştirip (onları bile bulmaktan acizler gidip Polanyalılara Estonyalılara yalvarıyorlar), ekleye bilirlerse max 2 özellik ekleyip (ki çok basit şeyler ekledikleri, Anvil açma, teleport gate değiştirme vs ki hepsini CE ile yapabilirsiniz) BENNN YAPTIIIIMMM edasıyla donanıyorlar ortalıklarda. Hatta öyleki Estonyalı bir kardeşimiz kendi programını yazdı, bu programda pointerler açık şekilde gözüküyor o pointerlar olmasın bunlar 2 sene uğraşırlar bulmaya. Daha biri çıkıp içlerinden xHack de gözüken Repair fonksiyonu ekleyemedi, ekleyemezde çünkü coderlıkları copy pasteye kadar. Gelen giden paketleri adam gibi encode decode edemiyorlar...
Yani... az sabredin Exp kasın, pazar yapın 2-3 ay içinde sağlam bir çözüm gelir bu koxplara merak etmeyin sadece HF çalışır oda paralı ;) Size PK da zarar vbermez, onu alanda sınırlıdır.
HeavenFire bitmez bitiremezler
Benim üst komşumun oğlu kullanıyordu bahsedilen programı ama o 14 lü atmıyor 10lu atıyor. Ayrıca bugün ban yemiş beni kassana diyor
exp akar
quote:
Orjinalden alıntı: Elky
Katılıyorum.. Çünkü malum foruma girdiğimde konu başlığı altında karuslar için auto wolfün numarasını gibi birşeyi userlara soruyorlardı... Yani konuya çok hakim oldukları söylenemez
quote:
Orjinalden alıntı: İnkluzyonCisimciği
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Doktor ve biyolog parfümü formaldehit Sonunda kanser olacaz geberip gidecez bizide o formaldehite batıracaklar
Halimden anlayan birileri varmış demekki
İlk başta formaldehit dolu organ bidonlarına ameliyat eldiveni giydiğin elini daldırırsın iğrenç gelir...
2. ve 3. tecrübeden sonra artık koluna kadar sokarsın (Derinde formaldehite temas eder ) sonra denyonun biri olm kanser olcan sen kesin der...
Aynı gece uyuyamassın eline koluna bakarsın malfarmasyonlar mutasyonlar başlamış mı dersin...
Sonra sabah olur aynaya bakarsın h...tir delirdim dersin
Parmak izlerin silinir formaldehitte. Çok feci bir fiksasyon maddesidir. Biz balıklar için kullanıyoruz Müze gibi bi arşivimiz var her balıktan mevcut çoğuda benden yaşlı Ben genelde temastan çok analiz yaparken cam pipetten çekerek solumak suretiyle(!) maruz kalıyorum. Napalım neyle çekicez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme