Şimdi Ara

Yeni Çıkıcak Server :Krowaz Planlarınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Koxptan geçilmeyecek nasıl kasılacak bakalım.

kalkıcak inş
  • kiralık itemler kalksın yeter bıktım heryerde +6 cb li 7+ chitinli adam görmekten.cidden midem bulandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

kiralık itemler kalksın yeter bıktım heryerde +6 cb li 7+ chitinli adam görmekten.cidden midem bulandı.

Dimi ama nereye baksan herkes aynı.. Bende senle aynı fikirdeym. Tarih olarak herkes nisan sonu diyo ama galiba resmi bi açıklama olmadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

hf + plat :karus 80 okçu

tipik koxper :S
  • forumca clan kurulursa 3 char da biz geliriz arkadaşlarla
  • Arkadaşımla ortak bir char yapmayı düşünüyoruz. tabikide ORC Mage

hemen 60 olunursa iyi np kasılır diye düşünüyorum sizce öylemidir?
  • human warrior düşünüyorum arklarım var onlarda pri olur 3 kişi takılırım cz de xD
  • Kafadan direk Priest alayına gider. Fp set gerisi hp buff+ heal ileride rezzer
  • Mage açarım herhalde platda yüklerim.Ama gb kasılmaz o serverde ya

Sahi beyler yeni server açılınca pot parasını felan nerden buluyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsaphire -- 10 Nisan 2009; 21:46:58 >
  • valla para ordan burdan geliyo, para görevleri var 500k lık tyon görevi var 5m sonra ufaktan ticaret oluyo para azda olsa geliyo .D sonra ash dts falan bunlardan +3 +5 fp çıkıyo ben logos ilk çıktıgında 2gb para yapmıştım +5leri +7basıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: wentworth1

temiz bişi olacaksa yeminimi bozar gelirim.

yok öyle bir temizlik maalesef hep aynı film
  • quote:

Orjinalden alıntı: qmdgv

1 aydır gelecek bu server ne servermiş yaw gelmez oldu

kaç 1 aydır?
    geçen hazirandan beri geliyordu
  • Bizde geçiyoruz sınıf arkadaşımla sınıf arkaşımın teki gırakonda oynuyodu kuzenine vermişti charı adı J4cK oda geliyo akacaz
  • Human rlb priest bilmiorum belki 70+ giderim 1 tane arkta mage olucak 83 e kasacak
  • Yeni server açılırsa +70 kassın herkes itemde gelir ilk önce +60 olmaya bakın karus mezarlık hep dolu olacak ve atilla beklencek yeni serverların kuralları
  • quote:

Orjinalden alıntı: utc1296

valla para ordan burdan geliyo, para görevleri var 500k lık tyon görevi var 5m sonra ufaktan ticaret oluyo para azda olsa geliyo .D sonra ash dts falan bunlardan +3 +5 fp çıkıyo ben logos ilk çıktıgında 2gb para yapmıştım +5leri +7basıp

5M görevi tarih oldu artık.

500k veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonsaphire

quote:

valla para ordan burdan geliyo, para görevleri var 500k lık tyon görevi var 5m sonra ufaktan ticaret oluyo para azda olsa geliyo .D sonra ash dts falan bunlardan +3 +5 fp çıkıyo ben logos ilk çıktıgında 2gb para yapmıştım +5leri +7basıp

5M görevi tarih oldu artık.

500k veriyor

tyon meat görevi kalktımı ??

• kuzen bu yıl bi üni kazansa da başlasak beraberko yu bıraktı yalnız kaldım
  • Yeni serverde en hızlı kasılan char roguedir , smirdon , dk partyleri msn koxplarla rahat rahat kasıyorlar . Warrior yeni server için pek iyi değil çünkü pot gidiyor çok ve görevlerini rahat yapamazsın heryer rogue warriorlar üvey evlat muamelesi görüyor . Kascaksan rogue yada mage aç derim
  • quote:

imzan kural dışı biz bişey koyduğumuzda kabul etmiyor adam kaç tane resim koyuyor yönetime
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.