Şimdi Ara

Yeni Çıkıcak Server :Krowaz Planlarınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ardream warrior düşünüyorum. 2 sınıf arkadaşımda asas ve priest olucak. 3ümüz takılıcaz. sorum şu sonuçta yeni bir server warriorla yapabilir miyim ardreamde ? daha önce warrior oynadım. edanada 73 warriorum vardı sattım. playerlik konusunda en iyi warriorda iş yapabileceğimim düşünüyorum. ORC-HUMAN seçimini human düşünüyoruz. Bir clan kurabilirz. Tüm DH takılırız orda

Evet sizin planlarınız neler?

• Karus priest
  • item dizersen is yaparsin.. ne kadar bütcen var ?
  • genel çoğunluk warrior +6 rptor +7chitin set ,ardreamdeki asaslar 60 olup shard buglayıp 59 a düşerler kesin al sana +7 chitinli +7 dual shard lı ardream çar millette +1 shard yokken herkeste +7 dual shard la gezer

kısıca önemli olan takı ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: JusT18

item dizersen is yaparsin.. ne kadar bütcen var ?

server yeni oldugu için bütçeyi napcan bilader nerden gb alıcan yani

sadece bi plat alıp yola dewam diorum ben
  • sadece plat ile ardreamde ezilirsin ;) raptor6 chitin set7 olsa dual shard7 chitin set7 li asaslar ezer :)
  • 80 inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

80 inşallah.

HEDEFİN 83 OLSUN
    BEN YAPARIM DE BEN YAPAMAZSAM KİMSE YAPAMAZ DE VE YAP !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bu©kethead -- 9 Nisan 2009; 18:10:12 >
  • krowaz oldugu nerde yazıyor ve sitede açıklama yapıldıysa link ini rica edebilirmiyim
  • hf + plat 1 ayda 80

• yabancı forumu takip ediyorum ve oyuna güzel güvenlik önlemlerinin geleceğini söyleyebilirim.2 Adet yeni XTrap gibi güvenlik programı( Bunlar şuanda test ediliyor.) , hile gözetleme sistemi ve KO websitesinden sadece nick ve server yazarak hile kullananları raporlama seçeneği, tbl editlerin onune geçmek için de çalışmalar sürüyor.

ben Ko'yu tek server olduğu zamandan beri takip ederim, K2'nin ne olduğunu biliyorum, ama bu sefer bence düzgün bir server olacak çünkü akıllandılar oyuncuları kaybedince.Son umutları bu yeni server...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 9 Nisan 2009; 19:21:50 >
  • DH olarak clan kurulacak mı :D
    hemen gelirim aranıza :D asas olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown_man -- 9 Nisan 2009; 19:20:02 >
  • Su an arastırıom
    Eğer acılırısa Ben + ark gelicez ;)
  • hf + plat :karus 80 okçu
  • Eğer temiz , hilesiz server olucaksa neden olmasın geliriz.
  • temiz bişi olacaksa yeminimi bozar gelirim.
  • 1 aydır gelecek bu server ne servermiş yaw gelmez oldu
  • DH diğe bi clan kuralım arkadaşlar lütfen
  • Umuyorum başarılı olursunuz:)
  • Koxptan geçilmeyecek nasıl kasılacak bakalım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.