Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.096
Cevap
83
Favori
269.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef dün satılmış dizeller

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, 1 aylik 1.2 Shine surucusuyum. Alan, almak isteyen herkese de bol sans ve kazasiz surusler diliyorum. Benim aracla ilgili ilk merakim Grip Control uzerine. Citroen com tr deki arac fotolarinda Start butonu yaninda grip control topuzu var, ama benim aracta goremedim.

Acaba yazilim icindeki menuye mi tasindi dedim, orada da bulamadim. Bilen yardimci olabilecek varsa cok sevinirim, saygilar.

Bir de, My citroen uygulamasina da baglayamadim bluetoothtan bir turlu, o da ayri bir konu.

• ingenjor İ kullanıcısına yanıt

Ümraniyede yaşıyorum. Her taraf yokuş. O nedenle çok daha yüksek torklu olan 1.5 dizele geçmek istiyorum. 1.2 benzinli de oldukça güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

• dyslexic D kullanıcısına yanıt

Grip control daha önceden dönem dönem shine versiyonda gelmiş ancak bu yıl yalnızca Avrupa versiyonlarda vardı. Son dönemde satılan araçlarda opsiyon olarak dahi bulunmuyor malesef.

• Yazik olmus. Saglik olsun ogrenmis oldum, cok sagolun hocam.

Görsellik dışında çok elzem bir özellik değil bence. Araç zaten 4x4 olmadığından o gripteki toprak, çamur, ıvır zıvır yol seçeneklerinde çok da büyük farklılıklar gösteremiyor yapı olarak. Sonuçta araba 4x2 yani nasık yapabilsin. He ama işte patinajı önlüyor ya da açıyor falan, tekerleklerin davranışını az bir şey değiştirip, aslında -mış gibi yapıyor. Çok bir şey kazandırmaz da kaybettirmez de. Ayarlarda patşnaj önlemeyi açma kapama var misal. Oradan da benzer hissiyatı alabilirsiniz. He ama çok dağ tepe bayır çamur toprak vs. kullanıyorsanız zaten 4x4 özellikli bir araba bakmak lazım bence.

• İki bayide sıraya girdim bakalım fiyat artmadan alabilecek miyim bir araç

• salsalonia kullanıcısına yanıt

Merhaba,

PSa Finanstan 20bin 0 faizli kredi kullanınca araç ruhsatına rehinli bilgisi işlettiler mi?

• gurbuzergen G kullanıcısına yanıt
    Evet 12 ay boyunca rehinli.. Ama atıyorum satmak istediniz, tamamını ödeyip 10 dakikada kaldırabiliyorsunuz rehini.. Çok takılıncak bir şey değil yani.. Zaten faizsiz böldüler, zarar ziyan olmuyor..

Hızlı yanıta tşk. Hayat Koruma Sigortası ne kadar tuttu... Bir de rehin kaldırma işlemi nasıl yapılıyor?

1 yıllık hayat sigortası 202 lira tuttu.. Rehin kaldırma işi de bankaya kalan parayı ödüyorsunuz.. Sonra satış temsilcinize bilgi veriyorsunuz hemen kaldırtıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 8 Ekim 2020; 16:10:6 >

bizim bayi, PSA kampanyalı kredisini kullandığımızı taktirde aracı kampanyalı fiyatından değil, liste fiyatından alacağımızı söylüyor. bu durumda faizsiz kredi cazip olmaktan çıkıyor bizim için, en azından bizim bayide :(

Yok yani ben normal direkt kullandım.. Liste fiyatı falan değildi.. 210’dan aldım zaten aracı ben Eylül ayının sonunda.. Liste fiyatı kampanyalı haliyle bile 216 idi o sırada.. Ben faturayı kestirdikten sonra 222.500 sonra da 227.500 olduydu.. Ama kredi kampanyası Eylül ayına özeldi, şimdi Ekim’deyiz diye şartlar değişmiştir belki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 8 Ekim 2020; 16:43:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsalonia

Görsellik dışında çok elzem bir özellik değil bence. Araç zaten 4x4 olmadığından o gripteki toprak, çamur, ıvır zıvır yol seçeneklerinde çok da büyük farklılıklar gösteremiyor yapı olarak. Sonuçta araba 4x2 yani nasık yapabilsin. He ama işte patinajı önlüyor ya da açıyor falan, tekerleklerin davranışını az bir şey değiştirip, aslında -mış gibi yapıyor. Çok bir şey kazandırmaz da kaybettirmez de. Ayarlarda patşnaj önlemeyi açma kapama var misal. Oradan da benzer hissiyatı alabilirsiniz. He ama çok dağ tepe bayır çamur toprak vs. kullanıyorsanız zaten 4x4 özellikli bir araba bakmak lazım bence.

Haklisiniz aslinda hocam. Benimkisi merak daha cok.

Bu arada, arac henuz 750 kmde, sadece istanbul kartal/maltepe/umraniye arasinda kullandim. 10-12 lt civarinda yakit tuketimi. Cok degil midir?

Burada 7.5 lt sehir ici yazan arkadaslara nazaran cok geldi bana. Belli bir KM yi gecmesi mi gerekiyor o degerlere inmesi icin acaba?

Çok sıkışık trafikte çok dur kalkta kullandıysanız o değerleri görmeniz normal ilk başta.. My Citroen uygulamasını indirirseniz bu rotada ortalama hızınıza göre ne yaktığınızı görebilirsiniz her seyahati tutuyor orada.. Ben şehir dışı yaptım, 5 litre yaktı. Şehir içinde bazen çok dur kalka giriyorum 10 yakıyor o seyahat için. Bazen yoğun akıcı oluyor 6,5-7 litre yakıyor, bazen hafif trafikli oluyor 7-8 yakıyor.. Değişiyor.. Uygulamayı yüklemenizi tavsiye ederim telefonunuza.. Bir de kitapçığında ilk 3000 km’de yakıt tüketiminin sağlıklı veriler vermeyeceği, 3000 km sonrasında değerlerin oturacağını söylüyor..

E5, Kartal, Maltepe, Ümraniye içleri, bu gibi yerlerde zaten hep dur kalk oluyor, 10 da yakar 15 de. Çok normal. Yoğun akıcı ya da akıcı güzergahlarda 10 yakarsa o zaman sıkıntı vardır.

• Tekrar sagolun. Uygulamayi indirdim, dun ilk defa denemis oldum. 3 kucuk guzergahim olmus dun. Cok fena trafige yakalandigim bol bol dur kalkli bir guzergaha 17L yazmis (ama sadece 3km yol gitmisim), bir tane 12.5L, digeri de 10L.

Dediginiz gibi 3000 i gecsin, sehirdisi da gitmek kismet olunca tam anlarim diye dusunuyorum.

Bu ozellik inanilmazmis. Keske en basinda ayarlasaymisim, aracin baslangictan itibaren adeta seruvenini izler gibi cok guzel olurdu.

edit: En basindan beri vardi uygulama ama, bluetooth hata veriyordu ya da uygulama kapaniyordu diye bir turlu yapamamistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyslexic -- 11 Ekim 2020; 16:36:28 >
    Evet çok keyifli bir uygulama.. Ben de baya zevkle kullanıyorum.. Başlangıçtan itibaren bahsettiğiniz gibi serüvenini izliyorum.. Şu ana kadar 450 km oldum ben de, yarısı şehir dışı yarısı şehir içi yoğun trafik.. Başlangıçtan beri ortalamam 6.5 litre şimdilik..

Edit: Bu arada Facebook’taki C3 Aircross Türkiye grubumuza da bekleriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 11 Ekim 2020; 18:35:42 >
  • Arkadaşlar My Citroen uygulamasıyla araç verilerimi bir türlü alamadım telefonuma ne denediysem olmadı. araç bluetooth ile telefona bağlanıyor hiçbir sıkıntı yok. my citroendeki tüm yönergeleride uygulamama rağmen verileri alamıyorum var mı bunun bir püf noktası? bu sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar nasıl çözdünüz?

• Croatoan C kullanıcısına yanıt
    Valla hiç özel bir şey yapmadım. Telefonum Apple. Bağladım teslim alırken Bluetooth’tan bir kere. Sonra gerisi kendisi geldi. Hatta öyle ki, aracı eşim kullanıyor çoğu zaman. Ben yol yapılırken arabada olmuyorum. Ama akşam arabaya gidip o gün yapılan verileri, güzergahların ve yakıt tüketiminin bilgilerini çekebiliyorum direkt bağlandığımda.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.