Dokunmatik ekran ile sorun yaşayan var mı? Şöyle ki, Ekran ilk başta normal çalışıyor. Bir süre sonra (genelde yarım saat kadar sonra) dokunmatik ekran dokunmaya tepki vermiyor. Sağ ve soldaki radyo, klima vb düğmelere basabiliyorum. Ekranda seçtiğim bölüm geliyor. Direksiyondaki düğmeler de çalışıyor. Radyo vs. direksiyondan değiştirebiliyorum. Ancak ekrandan dokunarak hiç bir işlem yapılmıyor. Ayrıca ekran donduğu sırada bluetooth bağlantısı varsa o da kesiliyor. Bu sorun olduktan sonra bazen (çok nadir) kendiliğinden düzeliyor. Ama genelde aracı kapatıp 5-10 dakika sonra tekrar açınca düzeliyor. İlk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Bir süre önce USB den hem usb hem de telefon bağlamak için bir USB çoklayıcı taktım ondan sonra bu şekilde sorun oluştu. Acaba bu cihaz bir şeyleri mi yaktı içeride? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fed_neil -- 3 Aralık 2024; 12:58:28 > |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (155. sayfa)
-
-
Çoklayıcının harici bi güç beslemesi yoksa, muhtemelen usb'den fazla güç çektiği için birşeyleri bozmuş olabilir.
-
bende benzer bir sorun yaşadım, bakımda servis e durumu sorabildiniz mi?
-
Merhaba. Sordum ancak gaz müşürü falan yapıyordur dediler normal dediler çok tatmin edici açıklama yapamadılar ancak sorunu kendi kendime çözdüm. Işıklarda falan beklerken ben fren pedalına fazla güçlü bastığımı farkettim. Şimdi 1 aydır bu sorunu yaşadığım yerlerde dururken fren pedalına normal güçte basıp bekliyorum ve bahsettiğim sorunu bir daha yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceVenturA -- 9 Aralık 2024; 10:22:7 > -
bende sorunu yaşadığımıda yokuş gibi bir yerdeydim frene güçlü basıyordum, bi dahakine dikkat edeyim bu duruma.
-
arkadaşlar bakım 10.000 veya 1 yıl değilmi...?hangisi önce olursa
-
Dizel 15 K da bir yada 1 yıl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benzin de 15 bin veya 1 yıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceVenturA -- 27 Aralık 2024; 16:54:20 > -
arkadaşlar herkese izmirden selam olsun!
C3 Aircross 2023 model , 1.2 benzin almayı düsünüyorum ikinci el bakıyorum,
ancak aklımı NCAP sonucları kurcalıyor, baya arastırdım hatta en sonunda yapay zekaya sordum ve gelen cevap beni daha da sürümcemede bıraktı cevabı paylasıyorum,
sorum da size eger bilen arastırmıs olan var ise NCAP sonucları iyi mi kotu mu bu arabanın acaba ?
Yapay zeka sonucu:
2023 Citroën C3 Aircross, bölgeye bağlı olarak farklı derecelendirmeler aldı. Latin NCAP testlerinde, ön yolcu için zayıf göğüs koruması, yetişkin mankenin boynu için yetersiz koruma ve yetersiz çocuk güvenlik özellikleri nedeniyle sıfır yıldız aldı. Araç ayrıca yan kafa korumasından yoksundu, bu da yan direk darbe testinin yapılmamasına neden oldu.
Ancak, Euro NCAP testlerinde Citroën C3 Aircross çok daha iyi performans gösterdi ve genel olarak dört yıldız aldı. Yetişkin Yolcu koruması için %85, Çocuk Yolcu koruması için %82, Yaya koruması için %64 ve Güvenlik Yardımı için %60 puan aldı.
-
allah allah ben 1 yıl diye biliyorum..2 yılsa güzel...ama eminsiniz değilmi ?..yağın 1 seneden fazla kullanılmasuı sorun olabilir......burada okuyan arkadaşları yanıltmayalım..
tesekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 27 Aralık 2024; 12:51:9 > -
Yanlış yazmışım hocam. Düzettim şimdi. 1 yıl doğru. Klavye hatası.
-
Çetaş kesinlikle önermiyorum.
Sıfır araç satışlarında dahi kusurlu 0 Km otomobilleri teslim ediyorlar.
Servis olarak da Çetaş önermiyorum. Diğer bir çok servis var.
1.2 motor da önermiyorum.
-
Arkadaşlar C3 Air Cross feel boald araç için servisle görüştüm.. malum arabada geri görüş kamera ve ön park sensörü yok.. park sensörü önemli.. ama servis c3'lere ön park sensörü olmuyor dedi kafadan da sallamış olabilir.. bilgisi olan var mı acaba..? multimedya sistemi ile uyumlu olmuyor mu ön park sensörleri..? gerçi sadece bir tane yetkili servisle konuştum.. Ata ile.. Diğerlerine de sormak lazım..
Bir de araç oğlumun.. bugün biraz kullandım.. çalıştırınca lastik basınçlarını sıfırlayın ve ayarlayın ibaresi çıkıyor.. gözle baktığımızda düşük havalı herhangi bir lastik yok bu durumda ne yapmak lazım..? arabanın multimedya sisteminden mi sıfırlayacağız.. sonra hepsine 36 hava mı aşacağız..?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 12 Ocak 2025; 17:17:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Lastik basınçlarını hepsini aynı yaptıktan sonra o uyarının gitmesi için ekranda sağ tarafta araba işareti var. O işarete basıp çıkan ekranda lastik basınç ayarlarını sıfırla ya da ayarla diye bir seçenek var ona basmak gerekiyor.
-
Hocam tesekkürler.. bakalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
YEni harita güncellemesini r28,00.0ı yapan oldu mu ?
-
ben yaptım. Yapalı da çok oldu.
-
Aracın şoför kapaısını açınca iç kasada yada benzin depoasunda önerilen lastik basınçları yer alması lazım. Genelde lastiklere 34-35 basılır bu sınıf araçlarda
-
Geçen haftasonu bende yaptım, harita güncellemesi olmasına rağmen bi tık hızlanma var gibi hisettim ekran ve navigasyon sisteminde.
Ayrıca bu güncellemeleri yapacaz diye tonla yakıt gidiyor durduğu yerde.
-
2022 de aracı aldığımızda bir hevesle güncellemeleri yapmıştım.
O kadar uzun sürmüştü ki ve de navigasyonu bir kez bile kullanmadığım için bir daha da güncelleme yapmadım.
CarPlay ile Yandex ve Google Maps kullanıldığı için ihtiyacını da hissetmedim açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X