Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.106
Cevap
81
Favori
270.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllık bakım zamanı geldi. Geçen bakımdan beri sadece 2000 km yol yaptı araç. Yağ yağ filtresi ve hava filtresi değişimi zorunlu dedi servis.İsterseniz Poleni değiştirmeyebilirsiniz dedi.Hava filitresi değişimide zorunlumu arkadaşlar.Çok az km yaptığı için değiştirmek istemiyorum.

• Merhabalar. Ben de bugün 2024 C3 aircross feel bold aracımı teslim aldım ve kullanmaya başladım. Bu araçta yanılmıyorsam tabela okuma var. Ama ben göremedim bir türlü. O kadranların altındaki küçük ekranın menüsünden falan mı açılıyor? Bilgisi olan var mı acaba? Teşekkür ediyorum şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabela okuma direksiyonun önündeki küçük ekranda var. YENİ  CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ)

Adres yazan yerin üstünde gösteriyor hız limitini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barcin35 kullanıcısına yanıt

Bende o kısım çıkmadı hiç. Bugün eskişehir'den Ankara'ya geldim özellikle dikkat ettim ama yok gelmedi bir türlü. Acaba güncelleme falan mı gerekiyor ki?

Bende öyle harita kısmı da yok. Feel bold paket aracım bu özellikler yok mu acaba anlayamadım valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delete35x -- 26 Temmuz 2024; 22:42:37 >
  • delete35x D kullanıcısına yanıt
    Hiç güncelleme yapmadım. Ama Ağustos ayında bakım var. Bakımda güncelleme yaptıracağım. Aracım shine paket onunla ilgili mi bilmiyorum.

O zaman belki paketle ilgili olabilir. Ama izlediğim inceleme videolarında falan gördüm o tabela okuma özelliğini. Anlayamadım valla bende

Çok basit bir özellik mutlaka vardır. Servise sorun isterseniz.

Aynen servise sormak lazım. Çok teşekkür ediyorum

Hayırlı olsun ne fiyata aldiniz

• 2023 üzeri C3 aircross almak üzereyim
    Yol sesi trim sesi sorunu varmı acaba konfor nasil

• Arkadaşlar benzinli C3 ac aldık. yıllık periyodik bakım haricinde daha önce herhangi bir bakım vs var mı..? bazı markalar 1000 kilometrede kontrol için çağırıyorlar vs..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Yok diye biliyorum citroende C4 almıştık biz götürmedik hayırlı olsun bu arada ne kadara aldınız hangi paket yedek araç olarak bizde dusunuyoruz

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    tesekkürler.
    oğluma geçen ay kampanya zamanı almıştık..1090.. tl. 170 kredi. 1.44..den... üniversite öğrencisi. okul git gel..
    boyu 1.90 ama sıkıntı çekmedi. biz feelbold aldık.. ama shine tavsiye ederim.. çok farkediyor.. 17 inç lastik.. ekran daha büyük. anahrasız giriş ve çalıştırma.. sunroog.. en önemlisi geri görüş.. bence aradaki farka değer.. tabii şimdi fiyatlar artmıştır

• Arkadaşlar ,araçlarda hararet sorunu mevcut.Tüm yeni kasalar yokuşlarda yüksek hızlarda hararet yapıyor ,servise götürüypruz sorun yok diyorlar.Whatsupda grup oluşturduk şuan 64 kişi olduk ve hergeçen gün artıyor.

Ben sorun yaşamıyorum diyen arkadaşlar henüz rampaya veya sıcağa denk gelmemiştir.

YENİ  CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ)
  • dojoyi9704 D kullanıcısına yanıt

kaç dereceye çıkıyor acaba..?

Merhaba. Aracınız hayırlı olsun. 2023 Ekim sonrası üretilen feel bold donanımda aşağıda arkadaşın gönderdiği resimdeki renkli ekran gelmiyor. Onun yerine tek renk daha basit bir ekran geliyor. O ekranda eğer özellik açıksa yuvarlak içinde "max" yazar. Eğer hız sınırlama veya sabitleme açıksa tabelayı okuyup hiz önerisinde bulunur, açık değilse herhangi bir uyarı çıkmaz. Hız sabitleme açık olmadan tabela okumayı görmek isterseniz direksiyon üzerindeki sol tarafta bulunan yol bilgisayarı tekerleğini kullanarak ilgili bölümü açmanız gerekiyor.

• AceVenturA kullanıcısına yanıt
    güzel bilgiler.. tesekkürler

• dojoyi9704 D kullanıcısına yanıt
    gruba nasıl katılabiliriz acaba..?

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın geç cevapladım. Ben Feel Bold paketi 1120 liraya aldım. Sağolsun ön cam filmleri ve paspasları da hediye ettiler.

Hayırlı olsun tekrar güzel günlerde kullanin

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.