c3 aircross 1.2 puretech hararet
Merhaba arkadaşlar ,
yeni satılan 2023 ve 2024 c3 aircrossların tümünde hararet sorunu mevcut.
Araçlar sıcak bölgelerde yokuşta hararet yapıp ,motor gücü kesiyor. Bir süre sonra ibre normale dönüyor.
Servis bunun normal oldugunu sıcak havada yapabilceğini söylüyor.Fakat araba resmen 70 i geçmiyor
bu sorunu yaşayan varmı ?
Tüm yeni C3 aircross 1.2 puretechlerde yaşanan hararet sorunu
Merhaba arkadaşlar
2023 sonrası tüm yeni kasalarda hararet sorunu yaşanıyor.özellikle rampada 110 km üstü hızlarda araba harareti 120 ye çıkıyor ve motor gücü düşüyor.
Servisler bu sorunun normal oldugunu hava sıcaklıgından ve 1.2 ufak motordan olabilceğini söylüuor ve bir çözüm bulunmıyor.
Kronik olarak bu sorun tüm 1.2 puretechlerde var .Croslandlar da araştıtırsanız çok fazla şikayet var.Bu sorunun çözümü varmıdır ?
Rastgele c3 videso izliyordum 20 saniyedede ondada var.
not : Bu sornu ben yaşamadım diyen arkadaşl henüz antalya marmaris gibi sıcak iklimde rampa çıkmamış demektir. İstanbulda hiçbir sorun yok. Ne zmn tatil bölgesinde sıcak havalarda gazlarsanız o zmn bu sorun çıkıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=I06lXYEsvfI ilgili videoda 20.snaiyeye bakabilrsnz

c3 aircross hararet sorunu
Merhaba arkadşalar
aracımı alalı 1 hafta oldu ,marmaris rampasındayken hararet anlık 90 üsütne çıktı araç gücü düştü ,10 saniye sonra düzeldi.
Tekrar gaza yüklendiğimde yine ayn şekilde hararet anlık yükselip düşüyor.
Bu sorunun kronik oldugu , ön panelde bulunan plaka üstünde bir parçanın çıkarılarka hava girişinin artırılması sağlanıp bu şekilde çzöülüyor diyorlar bu sorunu yaşayan ve kesin çözüm bulan varmı ?
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.754 (Bu ay: 252)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası