Şimdi Ara

Tüm yeni C3 aircross 1.2 puretechlerde yaşanan hararet sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2023 sonrası tüm yeni kasalarda hararet sorunu yaşanıyor.özellikle rampada 110 km üstü hızlarda araba harareti 120 ye çıkıyor ve motor gücü düşüyor.

Servisler bu sorunun normal oldugunu hava sıcaklıgından ve 1.2 ufak motordan olabilceğini söylüuor ve bir çözüm bulunmıyor.

Kronik olarak bu sorun tüm 1.2 puretechlerde var .Croslandlar da araştıtırsanız çok fazla şikayet var.Bu sorunun çözümü varmıdır ?

Rastgele c3 videso izliyordum 20 saniyedede ondada var.

not : Bu sornu ben yaşamadım diyen arkadaşl henüz antalya marmaris gibi sıcak iklimde rampa çıkmamış demektir. İstanbulda hiçbir sorun yok. Ne zmn tatil bölgesinde sıcak havalarda gazlarsanız o zmn bu sorun çıkıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=I06lXYEsvfI ilgili videoda 20.snaiyeye bakabilrsnz

Tüm yeni C3 aircross  1.2 puretechlerde yaşanan  hararet sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dojoyi9704 -- 6 Ağustos 2024; 11:44:40 >

• Öncelikle geçmiş olsun. Crosslandlarda bazı kullanıcılar kar kapağı denen soğuk iklim parçasını ön tampondan sökerek hararete çözüm bulmuşlar. Hatta kullanım klavuzlarında bile o parçadan bahsediyor. Sizin araçlarda da benzer durum olabilir. Tampondan radyatöre giren havayı engelleyecek sökülebilir birşey varsa onu bulmanızı tavsiye ederim. Ayrıca kullanım klavuzuna da bir göz atın derim. Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu sorun 1.2 motorla ilgili olsa 408, 308, C4 ve C5 modellerinde de baş gösterirdi. Sorun araçların tasarımıyla ilgili. Zaten serviste bu yolda aksiyon almış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.