< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (156. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ramses88
Merhaba benim aracın 2. Yıllık bakımı geliyor şubat sonu. Dun araci aldığım bayi aradı yıllık bakım için 15.750 teklif verdi ancak bana çok geldi. Varmidır yakın zamanda yaptıran karsilastirayimMerhaba. Kasımda ilk bakım için 8000 TL ödedim. 2. Bakımda ekstra olarak bujilerde değişiyor. Acaba o yüzden mi bu kadar fazla tutuyor.
-
Üretim bitti. Yeni kasası gelecek.
-
bana soruyorsanız..hayır göstermiyor...
-
Değerli forumdaşlar, kızım ülke dışına taşındığı için ve evin 3ncü aracı olduğu için 25k km deki c3A aracımı ilana koydum. İlgilenen eşi dostu olana tavsiye edebilirsiniz…
İlan no 1227147725
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airwolf26 -- 4 Şubat 2025; 19:41:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-sifir-ayarinda-ekstrali-c3aircross-shine-2021-cikisli-sunrooflu-1227147725/detay
Üstat bu fiyata biraz zor.. Ama temiz ve bakımlı bi araç
-
Ustadlar temiz km si düşük kazası hafif fiyatı uygun bir aircross isterseniz aracımı verebilirim
Bayram öncesi araba da hiç bir sorun yoktur gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
ilan no: 1237073523
hayırlı bayramlar
-
Arkadaşlar selamlar
Bir iki gündür gözlediğim bir sorundan bahsetmek istiyorum. Normal seyirde ilerlerken Hız sabitleyici kendiliğinden devre dışı kalıyor ve kontak kapat aç yapana kadar devreye girmiyor. Daha önce hiç böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu? Araç 2023 feel bold paket.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
Arkadaşlar selamlar
Bir iki gündür gözlediğim bir sorundan bahsetmek istiyorum. Normal seyirde ilerlerken Hız sabitleyici kendiliğinden devre dışı kalıyor ve kontak kapat aç yapana kadar devreye girmiyor. Daha önce hiç böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu? Araç 2023 feel bold paket.Muhtemelen anlık hata algılayıp devre dışı kalıyor bunun için bilgisayara bağlanması gerek bence.
Daha doğrusu hataya düştüğünde stop etmeden bağlanmak gerek ki anlık hataları da görünmeli.
-
fren müşüründen olabilir.
-
Valla şanslımıyım bilmem ama Fransızlar tüm önyargımı kırdı.1.5 Shine 2021 60Bin Km ye geldi,full şehir içi kadın kullandı sadece adblue enjektörü garantiden değişti başka da tık demedi araç.Maşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu araçlarda antifiriz olarak ne kullaniliyor bilgisi olan var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, 4 aydır 2023 model C3 aircross sahibiyim. Araçtan memnun durumdayım şu anlık bir problem gözlemlemedim. Fakat, uygulama üzerinde aracın radyo güncellemesi mevcut demekte ama nasıl güncelleyebileceğimi maalesef bulamadım. Bunun hakkında bilgi sahibi olan var mı?
-
Citroen'in kendi programı var onu indirip yapılıyor. Aşağıdaki konuda detaylı olarak anlatılıyor.
https://forum.donanimhaber.com/psa-araclar-icin-multimedya-ekrani-ve-harita-guncellemesi-citroen-opel-peugeot--156243808-13
-
İyi günler 2023 shine paket çift renk araç aldım ama ön park sensörü yok, alt muhafaza sacı yok,kaput keçesi yok full paket diyorlar ama yok. Bunları halleden oldu mu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geantes -- 22 Nisan 2025; 13:35:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba araç orijinalinde fabrika çıkışlı olarak alt muhafaza saçsız ve kaput keçesiz olarak geliyor ön park sensörü ise üretim aylarına göre bazı shine paketlerden çıkartılan bir donanımdı. Covid/pandemi döneminde bazı avrupa paketlerde ek olarak getirilen bir donanımdı. C3 aircross facebook grubunda kaput keçesi satan bir arkadaş vardı sanırım adı enver idi. Muhafaza saçını da bazı arkadailar trendyol veya n11 gibi sitelerden temin etmişlerdi. Yine grupta linklere ulaşabilirsiniz. Ön park sensörü için de sonradan ekletme yapabilirsiniz ama aracın hem orijinalindeki gibi olmuyor hem de elektronik aksamı garantiden çıkıyor diye biliyorum bi ara ben de sizin gibi araştırmıştım.
banttan çıkan iyi araca denk gelirseniz fransızı 300.000 km ye kadar kullanırsınız...o yüzden satmaya kıyamazsınız..bu zamanda problemsiz araç büyük nimet..premium bile alsanız...bayiden eve gidene kadar sorun yaşayabilirsiniz..keyfini sürün..
-
feel pakette ön park sensörü yok..alırkan taktırırım diye düşündüm ama olmuyor dediler..şimdi shine pakettedemi çalmışlar..
-
Arka amortisörde hafif yağ kaçağı var araç daha 8500km de. Garanti kapsamında değiştirirler mi?
Servis kesin kullanıcı hatası der gibi😭😭
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X