< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (154. sayfa)
-
-
2021 Dizel Shine var bende.İlk aldığımda ben de buna benzer bir şey foruma yazmış olabilirim ama şu an alıştık mı nedir ne ben ne eşim hissetmiyoruz.Tekerler kocaman belki öyle bir his veriyor olabilir
-
Dizel 45 Bin bakımına 2 hafta önce 5300 TL gibi bir rakam verdim.Europar filtreler ve Orjinal yağ ile yaptırdım.Ön balatalar bitmişdi Europar ile değiştirdim sanırım 1300 TL gibi bir parça fiyatı vardı...Dikkatimi çeken şey şu oldu.Daha önce değişik araçlarımda onlarca kez balata değiştirdim,böyle bir şey hatırlamıyorum.2 Ön tekerde toplam 4 balata var ve hiçbirinin erimesi simetrik değildi.Sağ tekerin bir balatası nerdeyse demire gelmişti,karşılığı daha iyiceneydi
-
Citroën Türkiye WhatsApp grubuna bekleriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, aracım c3 aircross 1.2 puretech feel bold . Araçla hareket ettikten sonra kapılar kitleniyor güya. Butonun ışığıda kırmızı yanıyor . Ancak arka kapıda oturan kişi hareket halinde veya dururken kapıyı açıyor. Sorun nedir bilen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun yok. O sistem dışardan kapı açılmasın diye yapılmış. Hırsızlıktan korunma amaçlı.
-
Dışarıdan açılmasın kapılar diye. Eğer içeriden de açılmasın isteniyorsa kontak anahtarı ile kapının içinde bulunan çocuk kilidinin aktif edilmesi gerekiyor.
-
ben de az önce denedim. Bende de aynı
hatayı verdi.
Aracı wifi ile internete bağladıktan sonra güncellemeyi yapabildim. Ve gerçekten çok uzun zaman sürüyor.. :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzafer -- 26 Eylül 2024; 17:28:11 > -
Merhaba. Güncelleme ile değişen bir şey oldu mu acaba? Benim uygulamamda henüz görünmüyor da güncelleme merak ettim. Bir de aracı wifi'ye nasıl bağlıyorsunuz? Carplay bağlantısından mı bahsettiniz acaba?
-
-
Direksiyon üstünde solda bulunan tekerlekten yakıt tüketimi kısmını açabilirsiniz.
-
Evet ordan değişiyor ama ben MAX yazısına takıldım. Ne demek o ? MAX anlık yakıt MAX ortalama vs..
-
Orası hız sabitleme veya sınırlama özelliği aktif edilince değişiyor. (Ayarladığınız hıza göre)
-
Merhaba. 2023 1.2 12 binde aracım son 1 aydır günlük trafikte kullanmaya başladım ve şöyle bir sorun farkettim. Yoğun dur kalk trafikte kaldıktan sonra yol açılınca araba gaz yemiyor. Basıyorum çok çok yavaş bir şekilde 4 bir devire kadar geliyor vites yükseltiyor ondan sonda normale dönüyor gaz tepkisi. Kaç defa böyle oldu arkadaki araçlara yol vermek için müsaitlik varsa sağa çekiyorum çünkü araba gitmiyor. Bu ay bakım için gideceğim servise soracağım ama daha önce benzer sorun yaşayan var mı diye merak ettim.
-
biliyorum. Ben MAX için sormuştum aslında. Hepsinde MAX yazıyor.
-
Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Çünkü onun yerine yine citroen orijinal kolçak var. açılıp kapanabilen. onun montajını yapmak istiyorum. Bunu montaj yapmak için mevcuttakini sökmek gerekiyor.
www.citroenmarket.com.trCitroen C3 Aircross Orta Kol Dayama Kolçak Orjinal 1615052680 Fiyatı 5.979,00 TLhttps://www.citroenmarket.com.tr/citroen-c3-aircross-orta-kol-dayama-kolcak-orjinal?srsltid=AfmBOor7PAWzOhbA5H4HbYBjr_lWiQqiMXIZbZFbQUeXXsCw0c3z0_88 -
Merhaba. Şu kapı üstlerindeki deliklerin ne olduğunu bilen var mı? Hem ön hem de arka kapılarda mevcut. üst çıtayı sökmek için kullanılıyor diyenler var ancak öyleyse neden vida dişleri var?
-
Taşıyıcı tavan barı olmayan modellerde, 3. parti ürünleri sabitlemek için kullanılan mandal yuvası..
Tavan barı olan modellerde de bu delikler var. Ancak orijinal olduğundan mandal yok. :)
-
Merhaba benzinli kullanan arkadaşlar kayış değişimi ne zaman yapılıyor bilginiz var mıdır serviste yağlı kayışlar sorun çıkarma ihtimali olduğu söylendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60.000 de öneriyorlar. youtube da güzel açıklamalar var. yağ için tek bir marka öneriyorlar ona dikkat edin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X