Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.096
Cevap
83
Favori
269.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam citroen navigasyon cidden çok kullanışsız. Onlin eolmadığı için trafik bilgisi yok, bir de doğal olarak çoğu yeri bulmuyor. Google maps ya da apple harita varken hiç kullanışlı gelmiyor bana citroen navi. Keşke hiç olmasaydı, en azından ekranda sol ortadaki tuşa basınca navi yerine direkt apple car play navi ekranı açılırdı, pratiklik olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdres

Merhaba aracinizi güle güle kullanin.9 lt cok degilmi?bugün satis temsilcisi 1.2 benzinli otomatik icin 6.5 lt sehirici 5.5 sehirdisi yakar dedi bana,kafam karisti.

Alıntıları Göster
    Satış temsilcileri hep öyle der. Şehirler arası 100-110 km/h hızla 5.5-6 arası yakar muhtemelen. Şehiriçi yoğun trafikte 10-15 aralığında, akıcı trafikte 7-9 aralığında olur sürüşünüze göre.
  • mrdr M kullanıcısına yanıt
    kesinlikle. zaten Citroen navigasyondansa mirror screen özelliği benim için ön plandaydı daha öncede söylediğim gibi. android auto ile sadece google maps i ekranda görebiliyor olmak bile büyük lütuf benim almış olduğum live pakette.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esdres E kullanıcısına yanıt
    hocam henüz yeni kullanımdı ve 160 ile falan gittim denemek için. bi ara 190 falan gördüm. hız ortalamam 140 falandı. o yüzden normal. baya bi zorladım arabayı. sonra 600km'lik başka bi uzun yol yaptım. km'de 38 kuruş yaktı.
  • Croatoan C kullanıcısına yanıt
    hocam android 11 alacak telefonlar listesinde bi telefonunuz varsa android auto da kablosuz şekilde açılacak o güncellemeyle. biraz daha kullanışlı olacak. kablo kalabalığı da olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ondrakku

hocam android 11 alacak telefonlar listesinde bi telefonunuz varsa android auto da kablosuz şekilde açılacak o güncellemeyle. biraz daha kullanışlı olacak. kablo kalabalığı da olmayacak.
    Dogrudur.Bulabilirsem dizel otomatik shine paket istiyorum açıkcası dizel benzinli fiyat arasinda cok fark olmadigi icin,peki 1.2 benzinli de önerirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ondrakku O kullanıcısına yanıt
    android 11 almayacak cihazım muhtemelen ama hazır değişim zamanı da geliyorken hakkaten araçtaki multimedya ekran yenilenmeden, bluetooth bağlantısı üzerinden kablosuz android auto destekleyecekse bizde android 11 alacak bir cihaza geçeriz (:

Maalesef araç donanımının desteklemesi gerekiyor. 5 ghz wifi olması gerekiyor, maalesef yok.

• esdres E kullanıcısına yanıt
    açıkçası dizel hiç düşünmedim. araştırmak lazım. bakım maliyetleri, motor sesi gibi değişkenleri de göz önüne almak gerekiyor. benzinli öneririm ya da önermem dersem yanlış yönlendirmiş olurum ancak ben memnunum. bundan önceki aracım da çok yakmayan bi benzinli araçtı. bu da aynı seviyede yakıyor. diğerine göre bu aracın eksisi benzin deposunun daha küçük olması. o aracım 55 litreydi. bu araç 45 litre. aynı yakıyor ama daha sık gidiyorsunuz benzinliğe.
  • Bu arabayı ehliyetini yeni almış birine önerir misiniz?
  • şehiriçi için öneririm.
  • Eylül ayı içerisinde İstanbul'daki yetkili bir citroen bayisinden bu aracı satın alan/sipariş eden oldu mu? Olduysa hangi bayiden ne koşullarda aldınız?

Bugün anadolu yakasından 2 bayiyi aradım, biri kataloglarında olmadığını ve sipariş de almadıklarını, en erken 5 ekimde bir daha aramamı söyledi. Diğeri ise şimdiden sipariş edilirse en erken kasım ayında geleceğini ve gelecek zamla beraber %80 ÖTV sınıfına girerek aracın fiyatının 260 bin liraya ulaşacağını söyledi. ÖTV indirimiyle alacağımdan bu artış benim için pek bir fiyat farkı yaratmıyor ancak güvenilir bir bayiden almak istiyorum.

Ayrıca bu fiyatlarda daha iyi bir araç var ise önerilere açığım.
  • C5 Aircross’un çift renkli modellerinde tavanda yaşanan boya kusması ya da atması gibi problemin benzerini C3 Aircross’ta yaşayan hiç duymadım görmedim ama sorayım dedim, C3 Aircross çift renkli sahibi olup da böyle bir sorun yaşayan var mı?

• araç yeniden zamlanmış. 1.2 benzinli shine 212.500 liradan 225.000 liraya çıkmış.
    216 olmuştu aybaşında. Dizel shine bir üst dilime geçmiş, fiyat uçmuş.

• Arkadaşlar arabanın kapı içi gözleri ve torpido içi sert plastik olduğundan koyduğum şişe vs eşyalar yolda giderken takır tukur ediyor. Bundan rahatsız olduğum için sabah biraz araştırma yaptım kadife kaplatabilir miyiz diye.

Bu işi yapan bir yer buldum, pek çok modele uyguluyorlar. Örneğin C5 aircross için de yapıyorlar. Ama c3 aircross için daha önce yapmamışlar. İletisime geçtim, ölçü almamız lazım dedi. Şansıma yerleri de Ümraniye’de, (benim gibi 😁). Aracınızı 1-2 saatliğine getirirseniz ölçü alır üretiriz dedi.

Haftaya yapacağız inşallah. Ölçüler olduktan sonra ürün gamına bizim araca uygun kaplama da eklenmiş olacak. Sonucu paylaşırım yine. Bana göre araca direkt klas atlatıyor bu kadar basit bir işlem gercekten de.

C5 aircross için yaptıkları (sadece kapı içine yapmışlar, torpido icin falan da yapıyorlar başka modellerde) uygulamanın YouTube videosunu da paylaşayım buradan. Sitelerinde yazdığı kadarıyla torpido gözü, kol dayama içi, bardaklık tabanı, ön arka kapı içleri toplam 140 lira. Bizimkinde zaten kol dayama içi olmadığı için bira daha uygun olacağını tahmin ediyorum.

Websitesi linki:https://www.graficar.com.tr/product/citroen-c5-aircross-konfor-seti

https://www.youtube.com/watch?v=1vNKpdxwCEQ&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: salsalonia

C5 Aircross’un çift renkli modellerinde tavanda yaşanan boya kusması ya da atması gibi problemin benzerini C3 Aircross’ta yaşayan hiç duymadım görmedim ama sorayım dedim, C3 Aircross çift renkli sahibi olup da böyle bir sorun yaşayan var mı?
    C3 aircross 10 aydır kullanıyorum. Tavanda boya kusması diye bir sorunla karşılaşmadım ve duymadım.

• Bu arada c3 aircros gerçekten bir üst dilime girmiş. Dizel shine citröen in kendi sitesinde 278.000 TL olmuş.

• kezukose K kullanıcısına yanıt
    Evet, benzinli versiyon da bir sonraki zamda 278 olacak, şu anda tam sınırda tutmuşlar, ufacık bir zamda o da %80’lik dilime geçecek.. Zaten muadili B SUV’ların da neredeyse tamamı %80’lik dilime geçmiş durumda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 27 Eylül 2020; 2:57:6 >
  • kezukose K kullanıcısına yanıt
    C5 Aircrosslarda siyah tavan olan araçlarda boya dökülmesi var. C3 Aircros lar farklı bir fabrikada üretildikler için aynı zaafiyet mevcut değil.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.