Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C3 e- hdi ile bi depo ile 950 km yapilior sonuckarima gore arkadaslar cogunlugu sehir ici olmaklaberaber yaklasik 350 km otoban surusu var . Iyimidir kotumudur bilmem az gibi geldi sanki.

Edit : 220 tl ile 45 lt mazot almistim full depoydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 16 Şubat 2014; 11:18:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

C3 e- hdi ile bi depo ile 950 km yapilior sonuckarima gore arkadaslar cogunlugu sehir ici olmaklaberaber yaklasik 350 km otoban surusu var . Iyimidir kotumudur bilmem az gibi geldi sanki.

Aracım 1.4 hdi

150 TL ye 31.71 lt mazot aldım, bununla 751 km yol yaptım. her gün beylikdüzünden zeytinburnuna gidip geldim. Günlük ortalama yaptığım yol 94 km. Araç vitesteyken mümkün olduğunca 70-80 km hızı geçmiyorum.

100 km deki ortalama 4.3 lt ye geliyor.

Yol bilgisayarında 100 km deki ortalama 4.9 lt, ortalama hızımı da 30 km gösteriyor.

Sizin verdiğiniz değerlere göre 100 km de ortalama 4.7 lt gösteriyor.

Mazotun lt fiyatından dolayı araçlarımız çok yakıyor gibi geliyor..

• quote:

C3 e- hdi ile bi depo ile 950 km yapilior sonuckarima gore arkadaslar cogunlugu sehir ici olmaklaberaber yaklasik 350 km otoban surusu var . Iyimidir kotumudur bilmem az gibi geldi sanki.

220 tl ye 45 lt litres 4.88tl yapar nereden alıyorsunuz yakitti; 4.75 den salı günü doldurdum depoyu güncelleme mi oldu yine?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar C3 1,4 Hdi yeni aldım aracımı bu jant ve lastiklerle şehir içi 800 km yaptım.
     <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

• quote:

Orijinalden alıntı: diezel

Arkadaşlar C3 1,4 Hdi yeni aldım aracımı bu jant ve lastiklerle şehir içi 800 km yaptım.
     <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

Aracınız güzel olmuş. Hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.

Bir sorum olacaktı, xenon farlardan arıza ışığınız yanıyor mu ?

• quote:

Arkadaşlar C3 1,4 Hdi yeni aldım aracımı bu jant ve lastiklerle şehir içi 800 km yaptım.

jantlar orjinal mi? değilse marka model ve fiyat bilgisi verebilir misiniz?

• 2012 model dizel otomatik c3 üm var 30.000 bakımı yapacağım fakat 650 TL gibi uçuk rakam istiyorlar, yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • megamefta M kullanıcısına yanıt
    Jantlar orjinal c4 full jantı kumho 205/45/16 lastiklerler beraber temmuzda 1,500 TL ye alındı.
  • Erchank kullanıcısına yanıt
    arıza ışığı yanmıyor fakat suan söktüm geçen yağmurda yolda kalacaktım neredeyse hiç bir şey göstermiyor.Şuan Osran night braker taktım çok daha memnunum.
  • quote:

arıza ışığı yanmıyor fakat suan söktüm geçen yağmurda yolda kalacaktım neredeyse hiç bir şey göstermiyor.Şuan Osran night braker taktım çok daha memnunum.

farlara mercek takılsa yağmurdan etkilenir mi acaba.
    çünkü ben mercekli taktırmayı düşünüyordum.
  • quote:

Bende taktırmıştım zaten. Yoğun bir yağmurla karşılaşmadım ama yoğun siste pek bir sıkıntı yaşamadım.

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

• arkadaşlar bende usb girişi yok usbden şarkı dinlemek istiyorum bu durumda olup buna bir çözüm bulan var mı acaba , aparat filan lazım en çok alınan ne olabilir ? teşekkürler .

http://dx.com/p/12v-usb-female-to-3-5mm-plug-car-audio-mp3-cable-silver-white-15cm-284419#.UwzhUvl_sZY

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

bu olabilirmi arkadaşlar acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 25 Şubat 2014; 20:31:18 >

• kimse usb kullanmıyor yada herkesde usb var
  • quote:

arkadaşlar bende usb girişi yok usbden şarkı dinlemek istiyorum bu durumda olup buna bir çözüm bulan var mı acaba , aparat filan lazım en çok alınan ne olabilir ? teşekkürler .

http://dx.com/p/12v-usb-female-to-3-5mm-plug-car-audio-mp3-cable-silver-white-15cm-284419#.UwzhUvl_sZY

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

bu olabilirmi arkadaşlar acaba ?

Merhaba ;

Aux kablosu ile ipod tan müzik dinliyorum ama şarkı degistirmek için kablo ile zor olduğundan bluetooth audio receiver aldım batarya li çift taraflı band ile yapistirdim aux in oraya şimdi sadece bluetooth u açıyorum ipod da elimde rahat rahat parça değişikliği yapıyorum

• Merhaba 2011 58.000 de c3 1.4 hdi exculusive almayı düşünüyorum aracta tramer kaydı filan yok öncam çatlamış onu serviste değiştirmiş o kadar.. 31.000 tl iyi mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese merhablar,
    Eşime 2012 C3 1,4 VTİ otomatik vites araç aldım. Benden önceki sahibi araca CYCLONE multimedia sistemi taktırmış. 2 tane çocuğumuz var büyük olan arkada koltuğunda oturuyor küçük olan 6aylık bebeğimiz ise mecburen ön koltukta olmak zorunda. Tabii ki ön koltuğa kendi puseti ile oturtunca yan hava yastığını kapatmak zorunda kalıyorum. Yan hava yastığı kapandığı anda araçta artık multimedia sistemi çalışmıyor. Aracı servise götürdüm ne yazık ki bunun genel bir sorun olduğunu ve çözümlenemeyecğini söylediler. Orjinal teypler ile bile aynı sorunun yaşandığını söylediler. Konu hakkında bilgisi olan kimse varmıdır? Bunun bir çözümü var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.
  • selamlar arkadaşlar...14 hdi c3 üm var...Hız sabitleyici taktırmak istiyorum...pejo marka arabanın hız sabitleyicisiyle tamamen aynı görünüyor...pejo 207 hız sabitleyici c3 e uyar mı? cevaplarınızı bekliyorum...
  • yakuza_gorkem Y kullanıcısına yanıt
    ben 40000km 1.4 hdi exclusive'yi 2 ay önce 29000'e aldım izmirden. ama sizin bulduğunuz fiyat da gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkn

selamlar arkadaşlar...14 hdi c3 üm var...Hız sabitleyici taktırmak istiyorum...pejo marka arabanın hız sabitleyicisiyle tamamen aynı görünüyor...pejo 207 hız sabitleyici c3 e uyar mı? cevaplarınızı bekliyorum...

Aralık ayında istanbulda 250 tl ye 2011 model C3 e taktırdım serviste.

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.