Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: grkn

selamlar arkadaşlar...14 hdi c3 üm var...Hız sabitleyici taktırmak istiyorum...pejo marka arabanın hız sabitleyicisiyle tamamen aynı görünüyor...pejo 207 hız sabitleyici c3 e uyar mı? cevaplarınızı bekliyorum...

Aralık ayında istanbulda 250 tl ye 2011 model C3 e taktırdım serviste.

sayın kendimce sizin taktırdım demeniz beni bu işe yönlendirdi zaten...pegueot 207 nin kolu muydu taktırdığınız... serviste biz takmadık şu ana kadar dediler...bi soralım genel merkeze dediler...döneriz dediler daha da dönmediler...ama bir sitede kolu buldum...kol 207 pejo kolu... özel bir servis kolu getir takarız dedi ama uygun olup olmadığını bilmiyorum...boşuna para vermeyelim sonra...uygun olmayabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkn -- 30 Mart 2014; 15:12:40 >

• quote:

quote:

quote:

selamlar arkadaşlar...14 hdi c3 üm var...Hız sabitleyici taktırmak istiyorum...pejo marka arabanın hız sabitleyicisiyle tamamen aynı görünüyor...pejo 207 hız sabitleyici c3 e uyar mı? cevaplarınızı bekliyorum...

sayın kendimce sizin taktırdım demeniz beni bu işe yönlendirdi zaten...pegueot 207 nin kolu muydu taktırdığınız... serviste biz takmadık şu ana kadar dediler...bi soralım genel merkeze dediler...döneriz dediler daha da dönmediler...ama bir sitede kolu buldum...kol 207 pejo kolu... özel bir servis kolu getir takarız dedi ama uygun olup olmadığını bilmiyorum...boşuna para vermeyelim sonra...uygun olmayabilir...

Pejo kolu olup olmadığını bilmiyorum ama eğer istanbul da iseniz Avcılar avcar uğrayın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pejo kolu olup olmadığını bilmiyorum ama eğer istanbul da iseniz Avcılar avcar uğrayın derim.

sayın kendimce; hız sabitleyici takılınca ekrandaki simgeler(yakıt göstergesinin olduğu turuncu ekran) hız sabitleyici vs aktif oldu mu?

• grkn kullanıcısına yanıt
    Aktif oluyor mini den fotoğraf ekleyemedim

• kendimce kullanıcısına yanıt
    Yazılımla mi aktif oluyor, yoksa sabitleyici takılınca kendiliğindem mi aktif oldu?
  • Yazılıma da müdahale ediliyor...

• Merhaba arkadaşlar

Aküden bagaja hat çekmem gerekiyor amfi için fakat kabloyu içeri sokabileceğim bir giriş göremedim bilgisi olan bir arkadaş tarif edebilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bossofdmax

Merhaba arkadaşlar

Aküden bagaja hat çekmem gerekiyor amfi için fakat kabloyu içeri sokabileceğim bir giriş göremedim bilgisi olan bir arkadaş tarif edebilir mi acaba?

aynen bende daha önce yapan varsa nerden kabloyu geçiriğini söyleyebilirse çok iyi olur. saygılar
  • Yaklasık bir ay önce 2011 model C3 1.4 dizel 16V confort plus modelini alarak aranıza katıldım, araç 76.000km tramer kaydı değişeni boyası herhangi bir sorunu yok bir aydırda çıkmadı çok şükür 28.000 bine aldım. Fiyatıyla ilgili yoruma ve eleştirilere açığım.

Öncelikle 2010 model üstü fieasta veya corsa almayı düşünüyordum, fransız otoları sevmediğim halde citroen almaya nasıl karar verdim bilmiyorum heralde görüntüsü çekici geldi çünkü kasa ve ön konsol cidden hoş duruyor.
    Gelelim aracın sorunlarına sinir bozucu sürüş keyfini mahveden kemer tokası kilit yerinden gelen gıcırtı malasef sıfır alıpta 3-5bin km'de bu sorunlaru yaşayanları okudum cidden sinir bozucu
    arka camların otomatik olmaması 2011 yılında yakışmayacak birşey ama üst paket sattırmmak için malesef bir çok firma benzer şeyi yapıyor çokta büyük bir eksiklik saymıyorum o yüzden
    dün camları silerken camlar resmen yerinden çıkacak gibi oynuyordu, işçilik ve malzeme kalitesi ucuz
    içerde sürücü veya yolcu tutamaçları yok yahu maliyetten kısmak için bu kadarda hırsızlık ypaılmaz ki kaç para plastik bir kulp
    motor koruma plastiği yok yine hırsız fransızların maliyet düşürme adına arabamdan çaldıkları bir başka bi durum renonun dacia'sında da var hyundai'de de var. kaputu açında tofaş gibi bir görüntüyle karşılaşmak hiçte hoş değil
    henüz bir takırtı takurtu yok çok şükür ama 100bini geçince aynı durumun devam edeceğinden hiç umudum yok, eminimki alttan takımdan, kapı ve pencelerden geln takırtı tukurtnunu önüne geçemeyeceğim,
    sonuçlara olarak kalitesi güven vermiyor, basit ama mide bulandıran eksikleri çok fazla 1 aydır kullanmama rağmen aracıma ısınamadım

• merhaba ben sizlere bişey danışmak istiyorum.Aracıma dün park halindeyken çarptılar ve bursa da servise götüreceğim bursadaki servisleri bilen var mı aceba ve hangisini tercih etmeliyim.İnallar var bayratar var sanırım bi servis daha var bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sayın kendimce; hız sabitleyici takılınca ekrandaki simgeler(yakıt göstergesinin olduğu turuncu ekran) hız sabitleyici vs aktif oldu mu?

Hız sabitleyiciyi taktırdım çok güzel çalışıyor. 140 tl ye mal oldu.

• arkadaslar usb nasıl taktırabılırım ne yapabılırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

arkadaslar usb nasıl taktırabılırım ne yapabılırım ?

Eski kasa C3 ler çözüm var ama yeni kasa için aradım bulamadım en son aux icin audio bluetooth receiver aldım ipod dan müzikleri dinlemeye başladım ama tabi direksiyon oradaki koldan parça değiştirme yok en azından aux uzun kablo derdinden kurtuldum sabitledim şimdi telefon veya ipod elimde rahat rahat parça seçip dinliyorum. Tabi teyp değiştirme de yapabilirsiniz. Geçen gün trafikte farkettim. Genelde teyp den değişiyorum ses açma kapama kanali vs

• 2010 C3 COMFORT aracım var.

Şöyle bir sorum olacak. Farları yaktığımda gösterge ve yol bilgisayarı ışığı zayıflıyor. Ben aynı parlaklıkta kalmasını istiyorum. Bunun bir ayarı varmıdır?
  • arkadaşlar merhaba, cıtroen c3 14.i comfort sahibiyim 2011 model. Bi kaç sorum olacak yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim. Araç çalıştığında direksiyonu çok hafif sağ sol yaptığımda milimlik kımıldatmalar, direksiyondan bir ses geliyor dııı diye acaba elektirik ile çalışmasından mı kaynaklanıyor bu durumu farkeden varmı son olarak araçla giderken diiii diye bir ses hafif duyuyorum normal motor sesi midir 2. el aldım aracı bunlar takıldı kafama herkese teşekkürler.
  • arkadaşlar birde bu yakıt değerlerini anlayamadım. şehir içi ortalama tüketim 10.2 lerde gidiyor geliyor anlık tüketim şaçma sapan 20.2 15.5 18.4 gibi değerlerle sürekli değişiyor bu nasıl yol bilgisayarı anlayamadım yardımcı olacak biri varmı bu değerler nasıl düzenlenir sıfırlamama rağman halen aynı.
  • Merhaba arkadaşlar 2011 model c3 lerde kalorifer petekleri çıkıyormu?
    Aradan pek silinmiyor içi tozlanmış
    Biraz zorladım ama çıkmadı , elimde kalır diye bıraktım ama bu işi nasıl çözebilirim?
    Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • C3 2010 model dizel bir aracım var sabit bir viteste bir süre gittiğim zaman PİY PON M sürüyor diye ekranda yazı geliyor bu ne anlama geldiğini bulamadım. Bilen arkadaş varsa yardımı bekliyorum.
  •  <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

Arkadaşlar aracıma bu jantları taktırmaya karar verdim. 17' taktırıyorum. Tabi çamurluk boşluğunu biraz daha az hesap edin photoshop ile bu kadar yaptım şimdilik. Allah izin verirse Pazartesi Salı falan bu işi halledip arabayı bakıma bırakacağım.
    Bir de bakım dayken pasta cila boya koruma falan yaptırayım diyorum. Gerçi gören arabayı yeni mi aldın diyor o kadar temiz baktım ama yine de yaptırmak da fayda var diye düşünüyorum.
    Yorumlarınız önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 31 Mayıs 2014; 15:47:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diezel

Arkadaşlar C3 1,4 Hdi yeni aldım aracımı bu jant ve lastiklerle şehir içi 800 km yaptım.
     <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

Hocam ben kaplama işinde iyiyim sana bir şey soracağım. Ayna kapaklarını kırmadan nasıl sökebilirim. Eğer düzgün sökersem kaplamada sıkıntı yaşamam elimden geliyor çünkü.

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.