Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imitis

2012 model dizel otomatik klima 38.000'de c3 aracımı satmak istiyorum da piyasası nedir aracın yardımcı olabilecek biri varmı?

Kazası ve boyası yoksa aracınız confort+plus donanımlı ise 34-35 bin lira gider diye düşünüyorum. Zaten sıfır fiyatlari 50 bini geçti.
  • Merhaba, aracinizin modeline gore comfort veya excl.. vs. Tsb nin arac kasko deger listesine bakip bilgi edinebilirsiniz. Kimse kasko degerinin uzerinde para vermez, en cok 1000-1500 tl oynar, o da araci cok isteyen biri denk gelmesi lazim. Sifir arac fiyati artti diye dusunmek dogru degil. Onemli olan piyadaya gore sigortacilar birliginin belirledigi kasko degeridir.

Ben sahsen hic bir araca 2. Elde kasko degerinden 1 kurus fazla vermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model bir C3 ile aranıza ben de katıldım. Şu ana kadar oldukça memnunum araçtan ancak bir önceki aracım Toyota Yaris'deki eşya gözü bolluğunun sıkıntısını çekiyorum sadece:) Önemli bir eksik de el tutamağı yok araçta. İşim gereği takım elbise taşımak zorunda olduğum için beni baya zor durumda bırakıyor. Ön koltuk arkasına elbise askısı aldım ama o askılar çok hafif yükleri taşımak için tasarlanmış işe yaramıyor. Aracın arka koltuk kısmına tutamak ilave edilebilir mi? Bir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanmısın

2011 model bir C3 ile aranıza ben de katıldım. Şu ana kadar oldukça memnunum araçtan ancak bir önceki aracım Toyota Yaris'deki eşya gözü bolluğunun sıkıntısını çekiyorum sadece:) Önemli bir eksik de el tutamağı yok araçta. İşim gereği takım elbise taşımak zorunda olduğum için beni baya zor durumda bırakıyor. Ön koltuk arkasına elbise askısı aldım ama o askılar çok hafif yükleri taşımak için tasarlanmış işe yaramıyor. Aracın arka koltuk kısmına tutamak ilave edilebilir mi? Bir fikri olan var mı?

Hayırlı olsun. Eğer bulursanız bilgi verin. Kazasız sürüşler

• geçen hafta ufak bir kaza yaptım ama hasar beklediğimden fazla oldu.

Bakırköy civarında önümdeki taksi aniden müşteri için durunca, ben de arkada uyuyan bebek olduğu için çok ani fren yapmak istemedim ve max. 20km/h ile çarptım. sonuç bu;

Çamurluk, tampon ve kaput değişti :)

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebeley -- 2 Temmuz 2014; 15:41:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanmısın

2011 model bir C3 ile aranıza ben de katıldım. Şu ana kadar oldukça memnunum araçtan ancak bir önceki aracım Toyota Yaris'deki eşya gözü bolluğunun sıkıntısını çekiyorum sadece:) Önemli bir eksik de el tutamağı yok araçta. İşim gereği takım elbise taşımak zorunda olduğum için beni baya zor durumda bırakıyor. Ön koltuk arkasına elbise askısı aldım ama o askılar çok hafif yükleri taşımak için tasarlanmış işe yaramıyor. Aracın arka koltuk kısmına tutamak ilave edilebilir mi? Bir fikri olan var mı?

Böyle bir uygulama yapılabilir.

http://www.trcitroen.com/forum/showthread.php?t=6551

• quote:

Orijinalden alıntı: hebeley

geçen hafta ufak bir kaza yaptım ama hasar beklediğimden fazla oldu.

Bakırköy civarında önümdeki taksi aniden müşteri için durunca, ben de arkada uyuyan bebek olduğu için çok ani fren yapmak istemedim ve max. 20km/h ile çarptım. sonuç bu;

Çamurluk, tampon ve kaput değişti :)

Büyük geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin. Bebeğinizde birşey olmaması sevindirici.
  • EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler.

• arakadaşlar c3 ümü aldım aranaıza katıldım şimdi ben bu camın altındaki krom çercevelerden bulamıyorum nikelanj alıp yapamayı düşünüyorum sizce kaç mm alıyım 1,5 mu 1,8 mi yada daha kalınmı olmalı bide ön taraftaki plaka bölgesindeki plastik çercevesine yapmak istiyorum oraya kaç mm almalıyım yapanlar varsa yardımcı olurmusunuz tşk..
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    sinyal olayını unut muyaneden geçmiyo
  • Evet bugün salihli ( manisa ) de sağ dönüşte motor arabaya çarptı sağ dikiz aynası kırıldı sağ çamurluk ezilen bölüm ler var 10 gün sonra istanbula dönüşte servise vereceğim.

• arkadşlar istanbul içi 2010 model c3 için klima kompresörü lazım iyi çalışır durumda varmı bildiğiniz biri
  • arkadaşlar merhaba,

2011 model c3 1400 motor dizel araç aldım. yeni kasa olanlardan. bu araca ledlerden gündüz farı takabilir miyim? takan/taktıran var mı? çin sitesinde 5$ civarı olanlardan almayı planlıyorum. sizce nasıl olur?

http://www.aliexpress.com/item/2pcs-White-6-LED-Car-Aux-DRL-Daytime-Running-Light-2728/1250912900.html
    http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-2Pcs-Car-Daytime-Running-Lights-8-LED-DRL-Daylight-Kit-Super-White-12V/1893556333.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay -- 23 Temmuz 2014; 11:27:34 >

• 2011 modeller icin donanim farkliliklarini gormek icin indirebilecegimiz brosur falan bulabilir miyiz arkadaslar ?

•  <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>
     <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

Aracın ön tamponuna farklı bir uygulama yaptım bakalım beğenecek misiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 31 Ağustos 2014; 1:17:32 >

• güzel olmuş..
  • merhabalar, fiesta bakınırken araç fiyatlarının uçtuğu şu zamanlarda 2011 dizel c3'te karar verdik gibi şimdilik. 26 bin kadar bütçeyle düşük kmli bir c3 bana da düşer ve bu kervana umarım ben de katılırım.

aracına veda etmek isteyen kullanıcıların tekliflerine açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16şubat

merhabalar, fiesta bakınırken araç fiyatlarının uçtuğu şu zamanlarda 2011 dizel c3'te karar verdik gibi şimdilik. 26 bin kadar bütçeyle düşük kmli bir c3 bana da düşer ve bu kervana umarım ben de katılırım.

Kasım 2013 de 15 bin bütçe ile araba bakmaya baslamistim. En son 30000tl ye 2011 c3 24 bin km de almıştım :) o günler aklima

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: 16şubat

merhabalar, fiesta bakınırken araç fiyatlarının uçtuğu şu zamanlarda 2011 dizel c3'te karar verdik gibi şimdilik. 26 bin kadar bütçeyle düşük kmli bir c3 bana da düşer ve bu kervana umarım ben de katılırım.

Kasım 2013 de 15 bin bütçe ile araba bakmaya baslamistim. En son 30000tl ye 2011 c3 24 bin km de almıştım :) o günler aklima

inşallah o kadar çıkmak zorunda kalmayız çünkü ilk arabam olacak. ilk arabaya o kadar para vermek istemiyorum. yine de tekliflere açığım tabi, banka kredisi değil mi 26bini veren 30 bini de verir :))

• http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=179341137 arkadaşlar sizce nasıl acil bir fikir hiç aklımda C3 yokken bu hoşuma gitti fiyat nasıl

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.