Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The North

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=179341137 arkadaşlar sizce nasıl acil bir fikir hiç aklımda C3 yokken bu hoşuma gitti fiyat nasıl
    213.000 km 2007 c3 1.4 hdi x-furio aracım var. sağ arka kapı, ön kapı, ön çamurluk ve sol ön çamurluk ile ön kapı boyalı. Sol taraf benden önceki sahibinde olmuş. Sağ tarafı ise kardeşim kamyon kasasının köşesine sürttü. Çamurluk ve kapının üzerinde tek bir çizgi oluşturdu, sağ ayna da kırıldı. Kaskodan yaptırdım. Motorun durumu iyi.

Triger seti 147.000 km'de serviste değişmiş (servis kaydı bu şekilde), lastikleri geçen kış aldım (4 adet continental). Bu hafta yağ, filtre değişimi ve ön takımdan vesaire gelen tıkırtıların tamamını yaptırıcam. Bu aracı kaçtan satabilirim?

Ayrıca triger setini ne zaman değiştirmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit105

213.000 km 2007 c3 1.4 hdi x-furio aracım var. sağ arka kapı, ön kapı, ön çamurluk ve sol ön çamurluk ile ön kapı boyalı. Sol taraf benden önceki sahibinde olmuş. Sağ tarafı ise kardeşim kamyon kasasının köşesine sürttü. Çamurluk ve kapının üzerinde tek bir çizgi oluşturdu, sağ ayna da kırıldı. Kaskodan yaptırdım. Motorun durumu iyi.

Triger seti 147.000 km'de serviste değişmiş (servis kaydı bu şekilde), lastikleri geçen kış aldım (4 adet continental). Bu hafta yağ, filtre değişimi ve ön takımdan vesaire gelen tıkırtıların tamamını yaptırıcam. Bu aracı kaçtan satabilirim?

Alıntıları Göster
    sol arka kapı, ön kapı, ön çamurluk ve sağ ön çamurluk ile ön kapı olacaktı yanlış yazmışım

• quote:

Ben de benzer soru sorucaktım confort plus paket 2011 1.4hdi manuel 38,000de boyasız benimki de acaba kaça gider

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Ben de benzer soru sorucaktım confort plus paket 2011 1.4hdi manuel 38,000de boyasız benimki de acaba kaça gider

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar bende 2011 citroen 1.4 confort plus ile aranızdayım.Aracı ağustos başı aldım 75.000 km'de şu anda 83.000 oldu öncelikle yakıt konusunda eski c3'den farkı var.100tl'ye şehiriçi 600-650 km arasında gidiyorum ama dikkatli kullanıyorum, araç'ın parfüm sistemi bence çok güzel, internet sitelerinde bulamadım, avcar'dan alacağım sanırım, benim sormak istediğim multimedia araç'ta bluetooth donanımı var mı veya nasıl ekletebiliriz.malüm 70 tane konudan arayıp bulmak zor, onun dışında arka camların otomatik olmaması dışında bence hiçbir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: berkantsert

merhaba arkadaşlar bende 2011 citroen 1.4 confort plus ile aranızdayım.Aracı ağustos başı aldım 75.000 km'de şu anda 83.000 oldu öncelikle yakıt konusunda eski c3'den farkı var.100tl'ye şehiriçi 600-650 km arasında gidiyorum ama dikkatli kullanıyorum, araç'ın parfüm sistemi bence çok güzel, internet sitelerinde bulamadım, avcar'dan alacağım sanırım, benim sormak istediğim multimedia araç'ta bluetooth donanımı var mı veya nasıl ekletebiliriz.malüm 70 tane konudan arayıp bulmak zor, onun dışında arka camların otomatik olmaması dışında bence hiçbir sorun yok

Alıntıları Göster
    Aranıza katılmak için sıra bekleyenlerdenim.
    Şöyle 2011-2012 1,4 dizel, düşük kilometreli ve tercihen beyaz bir c3 Exlusive arıyorum.

Duyurulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Merhabalar, bir aksesuarcı sitesiyle iletişime kurarak, c3'un ön sis farlari çerçevesi ellerinde mevcut oldugunu söylediler, hemen şipariş ettim. Bugün montaj yaptım, gayet güzel görünüyor, ön kısmı görüntüsü değişmiş sanki.Buyrun fotoğraflar;

Merhaba,

Gerçekten hoş durmuş. Siyah renk aracımdada gayet şık duracaktır.
    Sitenin adresini öğrenebilirmiyim ?

daha büyük olmazmıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

quote:

Merhabalar, bir aksesuarcı sitesiyle iletişime kurarak, c3'un ön sis farlari çerçevesi ellerinde mevcut oldugunu söylediler, hemen şipariş ettim. Bugün montaj yaptım, gayet güzel görünüyor, ön kısmı görüntüsü değişmiş sanki.Buyrun fotoğraflar;

Merhaba,

Gerçekten hoş durmuş. Siyah renk aracımdada gayet şık duracaktır.
    Sitenin adresini öğrenebilirmiyim ?

daha büyük olmazmıydı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iyi forumlar . Kasım ayının ilk haftası itibari ile bende c3 ailesine katıldım. --2011 model 1.4 HDI -- 2.el aldığım aracı çok severek kullanıyorum şuan fakat acilen bir folyo çalışması ve jant lastik takımı bulmam gerekli . Üzerinde 15 jant var 16 inçlik jantlarla hangi yanak boyunu önerirsiniz acaba ? Önceliğim yol tutuşu konfor zaten çok etkilenmez böyle bir araçta diye düşünüyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakanyildizzz

Arkadaşlar iyi forumlar . Kasım ayının ilk haftası itibari ile bende c3 ailesine katıldım. --2011 model 1.4 HDI -- 2.el aldığım aracı çok severek kullanıyorum şuan fakat acilen bir folyo çalışması ve jant lastik takımı bulmam gerekli . Üzerinde 15 jant var 16 inçlik jantlarla hangi yanak boyunu önerirsiniz acaba ? Önceliğim yol tutuşu konfor zaten çok etkilenmez böyle bir araçta diye düşünüyorum .

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar c3 1.6Vti exclusive buldum aile dostumuzun 21000 'de tertemiz . 33 000 istiyor . Fiyat nasıl ve bu arabayı tabsiye edermisniz ? Ayrıca bu arabaya tüp takılabiliyor mu

• jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    Biraz büyük duruyor ama kendini belli ediyor. Hoş duruyor yani

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erchank -- 7 Kasım 2014; 9:49:52 >
  • quote:

Biraz büyük duruyor ama kendini belli ediyor. Hoş duruyor yani

Arkadaşlar 2011 c3 arabamın el freni basma tuşu düştü.nasıl monte ederim bilgisi olan varmı yalama oldu oynuyor.heralde dişi vardı kırıldı.

birde kronik direksiyon soyulmasına deri kaplama dışında ne gibi bir öneri verebilirsiniz?

• woodgate kullanıcısına yanıt
    El freni basma tuşu benimde aynı şekilde. Dediğiniz gibi dişli ve dişlileri kırılıyor. Japon yapıştırıcısı ile yapıştırmıştım ben onu yapıştırdıktan sonra bir ara yine sürekli düşüyordu. Yaklaşık 5 6 aydır bir problem yok şuan sapa sağlam duruyor.

Direksiyona deri kaplatmaya 150 TL istediler benden. 250 TL'ye c3 exclusive direksiyonu buldum onu aldım taktırdım. Serviste çıkmasına 400 TL dediler bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erchank -- 10 Kasım 2014; 21:18:14 >

• Hakanyildizzz kullanıcısına yanıt
    16 Jantta 55 yanak öneriyorlar. 50 yanak biraz konforu bozar ama daha hoş durur. 17 jant taktırdım 45 yanakla yukarıda resmi var oradan bakabilirsiniz fikir vermesi açısından.
  • quote:

16 Jantta 55 yanak öneriyorlar. 50 yanak biraz konforu bozar ama daha hoş durur. 17 jant taktırdım 45 yanakla yukarıda resmi var oradan bakabilirsiniz fikir vermesi açısından.
    [font="Times New Roman"] Citroen C3 2005 model 1,4 HDİ SX 16V 92 BG olan aracımı 148.500 km'de iken geçen hafta bakıma soktum. Bu araçlarda zincir olduğu için kayış değişmekte zincirin ömrü daha uzun olduğu için zincir değişmedi. Zincirden kaynaklı araç ilk çalıştığında ses gelmekte ancak daha sonra bu ses kaybolmakta ancak ustaya sorduğumda herhangi bir sorun oluşturmayacağını belirtti. Aracın ağır bakımında birçok kontroller yapılmış olup size yapılan işlemler ve fiyatlarını bilginiz olsun ve fikir oluştursun diye gönderiyorum. Eksantrik Tamir Kiti (194,92 TL), Devirdaim (67,8 TL), Antifriz (33,9 TL), Krank Kasnağı (135,59 TL), V Kayışı (131,36 TL) değişmiş olup, toplamda 700 TL tutmuştur. Kocaeli'de Özel serviste yaptırdım tüm bu işlemleri...

• quote:

El freni basma tuşu benimde aynı şekilde. Dediğiniz gibi dişli ve dişlileri kırılıyor. Japon yapıştırıcısı ile yapıştırmıştım ben onu yapıştırdıktan sonra bir ara yine sürekli düşüyordu. Yaklaşık 5 6 aydır bir problem yok şuan sapa sağlam duruyor.

Direksiyona deri kaplatmaya 150 TL istediler benden. 250 TL'ye DS direksiyonu buldum onu aldım taktırdım. Serviste çıkmasına 400 TL dediler bilginiz olsun.

Aldiginiz direksiyon simidi c3 exculsive donanimina aittir. Ds3lerin simidi delikli deri seklinde. Yetkili Servisten kredi kartiyla 525 tl ye sifir ds3 simidi almistim nakitle alsam 450 tl ye oluyordu nasil çıkması 400 anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 10 Kasım 2014; 21:10:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış bilgilendirmişim. Bilmiyordum öğrenmiş oldum yorumu düzeltiyorum şimdi. Citroen serhandan aldım çıkma direksiyonun fiyatını 400 tl nakit demişti kartla fiyat yükseliyordu. Sıfırınıda 800 küsür tl demişlerdi

• EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    Merhaba; citroeninizi sattınız acaba, Kocaeli'de hangi servise gidiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongcan

Merhaba arkadaşlar citroen c3 almayı düşünüyorum ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Aracı eşimle beraber kullanacağız. Bu yüzden vermiş olduğum ilandaki aracı incelemenizi istiyorum. Araç konusunda ilk aracım olacağından dolayı ve bu işlerden pek anlamadığımdan dolayı yardımlarınızı talep ediyorum. Bu aracı alırken sormam ve dikkat etmem gereken bir husus var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

citroen C3

• quote:

Orijinalden alıntı: ongcan

Satmadim hala kullaniyorum.ozdag yetkili servisinde yaptiriyordum sonra motor yagi meselesi problem olunca artik periyodik bakimlari sakarya bul yetkili servisinden yaptiriyorum ayrica mekanik ve agir bakimlar icin izmit gurkan otodan yaptiriyorum. Aslında periyodik bakimlari gurkan otodan yaptirabilirsin iscilikleri guzeldir ama kayitli olsun diye yetkili serviste yaptiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 12 Kasım 2014; 2:21:50 >
  • quote:

Pardon yanlış bilgilendirmişim. Bilmiyordum öğrenmiş oldum yorumu düzeltiyorum şimdi. Citroen serhandan aldım çıkma direksiyonun fiyatını 400 tl nakit demişti kartla fiyat yükseliyordu. Sıfırınıda 800 küsür tl demişlerdi

Ne demek :) ben sakarya bul oto yetkili servisinden siparis ettirmiştim fransadan 1 ay sonra gelmisti gobeksiz airbagsiz sekilde dedigim fiyatlarla gelmisti kartli olsada sifiri 800 tl olmasi imkansiz..
    Merak edenlere aracima taktirdigim ds3 direksiyon simidin fotosu ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 12 Kasım 2014; 2:32:31 >

• quote:

quote:

Ne demek :) ben sakarya bul oto yetkili servisinden siparis ettirmiştim fransadan 1 ay sonra gelmisti gobeksiz airbagsiz sekilde dedigim fiyatlarla gelmisti kartli olsada sifiri 800 tl olmasi imkansiz..
    Merak edenlere aracima taktirdigim ds3 direksiyon simidin fotosu ;

Alıntıları Göster
    C3 dizel arayanlardanım bende. Düşük km li olması ve Cam tavan tercih sebebidir.

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.