Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba citroen c3 benim de hoşuma gidiyor fiyat biraz fazla geliyor bana memurum. birkaç tane buldum ucuz olarak onlarda sigortadan falan aldık diyor bunların ne sakıncası vardır yani yolda giderken sağa sola çekme falan tarzı şeyler yaşanırmı zaten biraz acemiyim ondan soruyorum

mesela bu araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ev-alacagimdan-satiyorum-178371386/detay
  • arkadaşlar eski kasa c4 mü yoksa 2010-11 yeni c3 mü almalıyım bana bi yardım edebilirimisiniz nedenleriyle
  • arkadaşlar yarın kısmetse 2012 C3 1.4 HDi alıyorum. Ankara'da doktor bir arkadaşın eşinin aracı ve arkadaş eşine suv aldığı için bir kaç aydır garajda olan bir araç. henüz 13000 (evet onüçbin) km de, kazasız, değişensiz, boyasız, beyaz bir araç. araca dair bildiğim şeyler otomatik vites (f1) ve dijital klima var. işin açığı aracı ve özelliklerini çok iyi tanımıyorum, daha doğrusu hangi paket olduğunu bilmiyorum. tek bildiğim aracı sıfır aldıkları sadece şehir içinde çok az km yaptıkları. Sizce hangi pakettir, ne gibi extra özellikler vardır araçta? ve fiyat olarak siz ne verirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihdr

arkadaşlar yarın kısmetse 2012 C3 1.4 HDi alıyorum. Ankara'da doktor bir arkadaşın eşinin aracı ve arkadaş eşine suv aldığı için bir kaç aydır garajda olan bir araç. henüz 13000 (evet onüçbin) km de, kazasız, değişensiz, boyasız, beyaz bir araç. araca dair bildiğim şeyler otomatik vites (f1) ve dijital klima var. işin açığı aracı ve özelliklerini çok iyi tanımıyorum, daha doğrusu hangi paket olduğunu bilmiyorum. tek bildiğim aracı sıfır aldıkları sadece şehir içinde çok az km yaptıkları. Sizce hangi pakettir, ne gibi extra özellikler vardır araçta? ve fiyat olarak siz ne verirdiniz?

Otomatik klima varsa confort+plus donanimlidir. O kmdeki aracın ederi 36.000-40.000 bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @EnergyBlue

38.000'e bagldik, millet pahaliya baglamisin ddiyor, moralim bozuldu biraz

• Merhabalar.bende 2013 otomatik 1.4 vti colection model boya degisen olmayan araci yakin arkadasimdan 32.500 tl ye aldim.sizce fiyat nasil?

• Bu arada km si 37000 de.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihdr

@EnergyBlue

38.000'e bagldik, millet pahaliya baglamisin ddiyor, moralim bozuldu biraz

13.000 km, C3 Dizel+Otomatik+Confort+Plus (karartılmış arka camlar, ön sis fari, otomatik klima,daha kaliteli koltuk kumaşı,direksiyon kumandalı F1 vites) bu kadar dolulukta araç için gayet çok iyi fiyat diyebilirim. Hız sabitleyici yoksa sonradan takılır 200 tl'ye, mis gibi binilir. 45.000 bin'e polo maunel dizel almaktan iyidir.

C3 Confort+Plus incelemem için aşağıdakı linkten bakabilirsin bilgilendirilmek açısından.
    http://forum.donanimhaber.com/m_98454974/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 20 Şubat 2015; 12:43:41 >

• Arkadaşlar iyi günler öncelikle;

Aramıza yeni arkadaşlar katılmış öncelikle hoşgeldin demek istiyorum.

Ufak tefek 1-2 değişiklik yaptım paylaşmak istiyorum.Birde gündüz farı takmıştım ama çok çaçaron oldu araç :D sevmedim fotoğrafını paylaşmak istemedim o yüzden . Hiç kimseden bir hareket paylaşım göremiyorum çok sıkıcısınız ayrıca :))) sadece fiyat sormak için girmeyelim bu foruma lütfen aracınıza yaptığınız değişiklikleri kullanımızı paylaşırsanız herkes için daha faydalı olacağını düşünüyorum herkese hayırı sürüşler, kazasız belasız inşallah ...

Ayrıca inceleme videosu içinde teşekkürler arkadaşlara, aracı daha önce kullanmayan arkadaşlar için fena bi bilgilendirme olmamış elinize sağlık :)

• Hakanyildizzz kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi olsun ve örnek olsun :)

Bu da benim aracın resimleri öyleyse, ve taktırdığım oem navigasyonun.

• Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel ve sormak istediğim bir kaç şey var size

1.si amerikan parklar nasıl yapıldı hangi ürün kullanıldı ve bi arıza aldınızmı

2. olarak araçta yay varmı sanki biraz alçak geldi bana 1 haftadır araştırıyorum bende taktırmak istiyorum memnuniyet ve marka alabilirsem çok sevinirim

son olarakta sizin aracı beylikdüzü ya da etiler civarında gördüm sanırım plaka hiç yabancı gelmedi çünkü siyah c3 birde yanlışta olabilir tabi ama sanırım 1-2 defa gördüm :)

Tekrar söylüyorum Allah kaza bela vermesin bende siyah istemiştim alırken bulamadım :(
  • Hakanyildizzz kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkür ederim. Amerikan parklar modüle bağlı. Sinyal verildiği zaman yanıp sönüyor. Parlaklığını kısıp açabiliyorsunuz, ve modül üzerinden yine kapatılıyor. 40 TL ye almıştım 1.5 yıl önce. Aracımda yay yok, coilover taktırmayı düşünüyorum ama. Etilere bir kaç defa gittim pek yolum düşmüyor. Kesinlikle beylikdüzünde görmüşsünüzdür, Çünkü beylikdüzünde oturuyorum :)
    Son dediğiniz ise siyah gerçekten çok gösterişli duruyor ama bakımı gerçekten çok zor. Ben aracı aldığımda neredeyse matlaşmıştı iyice. Bu araca şuana kadar 2 defa detaylı temizlik yapıldı. O yüzden bu kadar canlı duruyor. Dışı kadar içide bu şekilde temiz :) size de Allah kaza bela göstermesin, siyah renk iyi ki anlamamışsınız diyebilirim size :)

Ekleme: amerikanlarda herhangi bir arıza almadım. Dediğim gibi 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Bir kaç defa temassızlık yaptı ama kabloların uçlarını yenileyerek düzelttim onuda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erchank -- 10 Mart 2015; 21:19:15 >

• Sizden taktırdığınız yerin ismini öğrenebilirmiyim ben 1-2 yerden aldım denedim hep arıza lambası yaktı . sorunsuz kullanıyormuşsunuz siz gidip bende aynı yerde aynı ürünü taktıriym .ok hoşuma gidiyor bu amerikan park olayı. coilover ları araştırdım biraz tuzlu geldiler bana şimdilik yaydan devam edicem 3.5 cm lik red eagle alıcam sanırım . Bİ kaç kişiden tavsiye aldım bilmiyorum tabi burda bilgisi olup yardımcı olabilicek arkadaş varmı ama sanırım 3.5 luk red eagle lar listede şuan ilk fırsatta taktırıp resimleri paylaşırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Merhabalar,

Bu aracın gerçek İstanbul trafiğindeki ortalama tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Katalog değerindeki veriler ne derece doğru acaba?

Valla maşşallahı var bu arabanın
    8-10 gündür kullanıyorum , 1000km kadar yol yaptım
    ortalama sürat 24km , ortalama tüketim 7.3lt

birebir aynı şartlar da , aynı yollar da , aynı yükte Seat Altea 1.9 TDI kullandım 3 - 3.5 yıl
    arabayı 250bin km de sattık
    fark 1lt bile yok , Altea en azından bastımı yürüyor gidiyordu
    bu araba ( 1.4 hdi 68hp ) rampa falan çıkacağı zaman 2000 deviri görmezse istop edecek neredeyse
    araba gitmiyor gibi bir şey , gaz tepkileri çok zayıf , tamam 1.9 dan sonra kesmez de
    arada 1 ay kadar 1.5 dci 65hp kullandım , o daha iyi gibiydi
    bir de araba 1230kg mış , enteresan , golf kadar ağır neredeyse :)

onun dışında şehir içi pratik , güzel , bana rahat geldi , direksiyonu yumuşak rahat
    kullandığım araba 2014 model 35bin km de

• Arkadaşlar kısmet olursa aranıza katılacağım ancak 2. el araç hakkında sizlere danışmak istiyorum;

- Beğendiğimiz araç 2011 model, attraction, 53.000 km, 1.4 benzin + 2000 lira değerinde Lavato marka lpg mevcut
    - Boya veya değişen parçası yok servis bakımlı, lastiklerin durumu orta-iyi, satıcı rutin bakımlarını+lpg bakımını yeni yaptırmış.
    - Fiyat olarak son 28.000 veya 27.750 olacak gibi

Senede 12.000 - 15.000 km yaparım tahmini. Allah kaza bela göstermez ise maksimum 3-4 sene içerisinde daha donanımlı üst segment bir araç almak istiyorum.

Son 5-6 ayda gerek sıfır gerek 2. el piyasası bir tırmanıştır gidiyor, sizce bahsi geçen araç için fiyat nasıl arkadaşlar?

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 13 Mart 2015; 2:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Dediğin gibi olsun ve örnek olsun :)

Bu da benim aracın resimleri öyleyse, ve taktırdığım oem navigasyonun.

Ustam OEM Navigasyonu nerede kaç liraya taktırdınız acaba bende 2010 model 1.4 hdi attraction modeli var citreon c3'ün ama piyasada farklı farklı tipler mevcut benimkiyle uyumlu olmayabilir diye alamıyorum sanırım sizin aracınız'da benimkine benzer tavsiyede bulunursanız sevinirim bu arada aracınız çok hoş duruyor

• navigasyon konusunu nerede hallettiniz ? saygılar
  • 1-2 değişiklik daha yaptım 11 liraya ve 20 dk ya mal oldu ama güzel oldu tavsiye ederim ...

• Teşekkür ederim öncelikle :)

Navigasyonu, tv anteni, geri görüş kamerası dahil internetten 920 TL ye satın aldım. 150 TL'de taktırma parası verdim.
    Ben siparişimi verdikten sonra bana geri döndüler, araç modelini sordular. 2011 modele uyumlu olduğunu söylemişti ve sonra göndermişti.
    Uyumluluğu için görüşeceğiniz firma ile irtibata geçmeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Teşekkür ederim öncelikle :)

Navigasyonu, tv anteni, geri görüş kamerası dahil internetten 920 TL ye satın aldım. 150 TL'de taktırma parası verdim.
    Ben siparişimi verdikten sonra bana geri döndüler, araç modelini sordular. 2011 modele uyumlu olduğunu söylemişti ve sonra göndermişti.
    Uyumluluğu için görüşeceğiniz firma ile irtibata geçmeniz lazım.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için fiyatı makul görünüyor hangi siteden aldınız acaba paylaşır mısınız ? iletişime geçeyim satıcıyla.
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.