Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (205. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sanalpazar.com/Navigold-Citroen-C3-Dvd-Gps__isp38452456

Hocam bu linkten satın aldım. Satışı kapalı, firmanın elinde var mıdır bilmiyorum.
    Linkteki fiyat 950 tl olması lazımdı. Ben çekler ile 920 TL'ye aldım.

Ben aldıktan sonra zaten satışını kapattılar :)

Yine de bir görüşün belki o fiyata verebilirler yine.
  • Erchank kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim iletişime geçeyim firmayla sağolun uğraştığınız için :)
  • Arkadaşlar hiç coilover araştıran oldu mu aranızda.
    Kaç gündür arıyorum Türkiye'de satan bir yer bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadarşlar acil yardıma ihtiyacım var

citroen c3 2012 otomatik dizel araç aldık

arkadaş yedek anahtarı yok demişti.

araç geldi , meğer asıl anahtarı yok , yedek anahtarı verdiler.

asıl anahtar ile yedek anahtarın farkı var mı ?

yedek anahtar otomatik değil , asıl anahtarda öğle mi ? zannetmiyorum ama!

arabayı kapıdan aç kapa yapmak çok kötü bir görüntü

asıl anahtarı nasıl nerden çıkartabilirim

fiyat bilgisi olan var mı ?
  • korkusuzlardan K kullanıcısına yanıt
    Asıl anahtar sustalı. Yani bahsettiğiniz gibi otomatik. Benim yedek anahtarım da sizin ki gibi.
    Benim anahtarın kasasını değiştirmek için anahtarcıya sorduğumda sadece dış kasa 50 TL demişti. Hemen hemen bütün anahtarcılar yapıyor bunları.
    Anahtarcıları bir sorun derim size. Oradan daha sağlıklı bir bilgi alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Asıl anahtar sustalı. Yani bahsettiğiniz gibi otomatik. Benim yedek anahtarım da sizin ki gibi.
    Benim anahtarın kasasını değiştirmek için anahtarcıya sorduğumda sadece dış kasa 50 TL demişti. Hemen hemen bütün anahtarcılar yapıyor bunları.
    Anahtarcıları bir sorun derim size. Oradan daha sağlıklı bir bilgi alırsınız.

tamamdır hocam teşekkür ederim ,sağolun.
  • dün akşam sol farın yanmadığını gördüm,

bunların içindeki lamba dğeişiyormu yoksa komple far mı alman gerekecek

nasıl yapayım ?

c3 2012 model
  • lamba değişebiliyor. 5-10 tl arasında satıyorlar. değiştirmeside kolay.
  • arkadaşlar merhablar aranıza 2015 model 1.2 araçla bende katıldım şuanda 650 kmde aracım ilk izlenimlerim gayet güzel yakıt olarak memnunuz yarı otomatik olması f1 vites olması güzel biz bunu alırken 2 kişilk minik biaileydik fakat aldıktan 2 hafta sonra ikizimiz olacağını öğrendik şimdi merak ettiğim bunlara port bagaj oluyormu nerden bulabilirz temin edebiliriz yardımcı olurmusnuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_celiker

arkadaşlar merhablar aranıza 2015 model 1.2 araçla bende katıldım şuanda 650 kmde aracım ilk izlenimlerim gayet güzel yakıt olarak memnunuz yarı otomatik olması f1 vites olması güzel biz bunu alırken 2 kişilk minik biaileydik fakat aldıktan 2 hafta sonra ikizimiz olacağını öğrendik şimdi merak ettiğim bunlara port bagaj oluyormu nerden bulabilirz temin edebiliriz yardımcı olurmusnuz

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Aşağıdaki linkteki aksesuar kataloguna göre port bagaj barları mevcut.

http://citroen.inallar.com.tr/upload/files/c3/c3_aksesuar.pdf

Portbagaj (Enine)
    Cielo tavan
    Ref: 9416.G1
    Sac tavan
    Ref: 9416.E4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 6 Nisan 2015; 11:03:40 >

• EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim bilgileriniz için
  • ben de bir şey sorabilir miyim?
    cevap verecek biri var mı?
  • ayazkafkas A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle soruyu sorsaydınız bilen birileri muhakkak cevap yazardı.
    Buyrun tabi sorabilirsiniz.
  • Arkadaşlar 2012 1,4 VTİ Confort yarıotomatik 4cam otomatik, kazasız boyasız 11bin km deki araç 36BİN TL ye düşürürsek fiyatı iyimidir? Yardımcı olurmusunuz. Benzini çok yakıyormu bu modeller ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmont -- 11 Nisan 2015; 23:09:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim de bir sorum var. 2012/2013, dizel 50.000 km altı otomatik (yarı otomatik) c3, hasar, kaza vb. yoksa piyasası sahibinden de 42.000 TL civarında. Değer mi?

Hllholder var gördüğüm kadarıyla fakat yarı otomatik vitesi hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Eşim düz vites de kullanıyor gerçi ama yarı otomatikte zorlanır mı?

Aklımda Polo dizel otomatikler vardı ama çok pahalılar ve C3'ler daha donanımlı gibi görünüyor...
  • arkadaşlar merhaba. 3 yıl boyunca suzuki swift kullandım ve fazla yakmasından başka benim canımı sıkan bir problem yaşamadım. mart sonunda sattım aracımı. yaklaşık 15 gündür de araç arıyorum. c3 exclusive bakıyorum. araç donanım olarak gayet başarılı ve yakıt olarakta citroeni bilmeyen yok zaten. ama daha önce kullanmadığım ve bilmediğim bir marka ve araç. olumlu ve olumsuz, dikkat etmem gereken hususlarda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürlerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incolab -- 27 Nisan 2015; 0:19:37 >
  • Merhaba aranıza 2011 model siyah 1.4 HDi Attraction C3 ile katıldım. Aracı ilk sahibinden aldım Km'si 66 binde. Detaylı oto ekspertize soktum bagaj kapağı değişik 2 parça boya var başka da bir sıkıntısı yok. Satıcının 0 km alacağı aracın bayiye gelmesini bekliyorum önümüzdeki salı günü satışı yapacağız. Genel olarak aracı beğendim bakalım inşallah beni üzmez. Bu arada 27.000 TL ye anlaştık fiyat nasıl sizce piyasaya bakarsak ben uygun aldığımı düşünüyorum. İyi forumlar...
  • Bende bakıyorum bulsam söyle 27000 tl ye içime sinen bişe satan varsa satmayı düşünen 30000 e kadar temiz arıyorum bursa içi olursa iyi olur.
  • 2012 model C3 1.4 E-HDI Confort + Teknoloji Paketi + Elektrik Paketi aracım 68.000 KM'de.

Daha önce buraya da koyduğum bir kaza yapmıştım küçük ama ön tampon kaput ve sağ çamurluk değişti.

Sizce ne kadar fiyata gider? Sahibinden.com'daki 42bin 43bin gibi rakamlar bana göre çok uçuk.

Önerilerinizi almak isterim.

Not: Aracın 90bin ya da 2016 Şubata kadar uzatılmış garantisi var. 4 adet yeni kış lastiğini de yanında veriyorum.
  • Arkadaşlar forumda aradım fakat daha kimsenin başına gelmemiş herhâlde inşallah ta gelmez.
    Konuya gireyim hız sabitleyici muhtemelen arızalandı, bazen devreye girmiyor bazen de devredeyken kendiliğinden çıkıyor.
    Devreye girmediğinde hız sınırlayıcıyı açıyorum sonra , hız sabitleyiciyi açıyorum ve sorunu çözüyorum.
    Fakat devredeyken çıkmasını çözemedim.
    Sorun ne olabilir , bir bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.